sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok estağfirullah boş bulundum bi an...,
ne açim valla aklıma gelmiyo

ddenizbatında benden konu istemişti dün ama yarın açarsın dedi millet gitmişti
zuhahahaaa dese gelsede şimdi

ayyyyyyyy böğğğ
çok fenasın sen yaaa

aaa bir başak daha
sende bnm gibi deli başak mısın şekerim:122::122:
tititz yani:)

he bacım hiç sorma ya.. titiz takıntılı bi tipim işte

mesela çamaşır asarken mandalları çamaşırla aynı renk asarım.. kocam diyo hiç işin yok onları ayıklıyosun. napim öyle yapmazsam içime sıkıntı basar
[/QUOTE]

yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo

aaa bir başak daha

he bacım hiç sorma ya.. titiz takıntılı bi tipim işte

mesela çamaşır asarken mandalları çamaşırla aynı renk asarım.. kocam diyo hiç işin yok onları ayıklıyosun. napim öyle yapmazsam içime sıkıntı basar
[/QUOTE]

ben o kadar dilimde var öyle rahatsızlıklarım. çocuk olunca temiz olmak zorundasın hasta olmasın diye .daha bugün netten baktım ev en iyi nasıl temizlenir diye pratik bilgilere

ay inanmıyorum sana sen benide gçmişsin
yo tatlım bnm ne küslüğü yazdım yukarda görmedin herade.
daha almadım türkiyeye gidicem ay sonu hyırlısıyla dönüşte alıcam inşallah

kıss mzymmm ayrı düştükkkk kuzuuu

ahende denizzzz batınn gelmişşş
kızzzz denizzzzzzz
o öyle der ya kızzz keremce diye bitiyorum

ddenizbatında benden konu istemişti dün ama yarın açarsın dedi millet gitmişti
zuhahahaaa dese gelsede şimdi

ayyyyyyyy böğğğ
çok fenasın sen yaaa

noldu kızzzz yaa bana ne diye fenasın diyosunn ben mi kestim adamların.. tövbe yaa
aaa bir başak daha

bi basakkk dahaa bi basakk dahaaa

ben basaklarlaa süperr anlaşırım [/QUOTE]

slm kızlarr ben de geldim. fazla duramıcam geç oldu ama gene de bi slm verm dedim. ne kaynatıonuz bakam. eksik kalmıyım...

ben o kadar dilimde var öyle rahatsızlıklarım. çocuk olunca temiz olmak zorundasın hasta olmasın diye .daha bugün netten baktım ev en iyi nasıl temizlenir diye pratik bilgilere[/QUOTE]

yaa bendeedee öylee bişeyy varr kendimii cok yoruyorumm bu konudaa niyee basaklarr böleee kiii

amaa öbürr özellikerlii bana uyuyorrr

yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo [/QUOTE]

ahanda benim annem

ay inanmıyorum sana sen benide gçmişsin

o yüzden 2 sepet mandalım var işte en son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…