sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bacım şu sarıları çğrenmek için soruşturma başlattım şu dakikadan itibaren.. raporu en kısa zamanda sana sunarım :KK51: :82: :KK60:
valla şekerim bilmiyorsun biliyorum ama sen öğrenirsin yaaa çok feci merak ettim arada geliyorlar öyle
neysee kızlarrr hadi ben kaçarrr
sizee iyii geceelerrrr daddlıı rüyalarrr:emir_bebek:
güle güle cnm gene gel iyi gecelerrrr:KK16::KK16::KK16:
çocuğa kim bakıyo gündüzleri ruh gibi mi dolanıyon yoksa

:KK60:

:KK60::KK60::KK60:
valla güzelim bencede bi an önce uyku düzeni yap kendine
şaka bi yana pskoloji bozar bu uyku düzensizliği aman aman[/QUOTE]

kız dinime küfreden musluman olsa barıkk sankım sen benle beraber yatmıyon:KK66::KK66::KK66: ama ben gunduz 4de kadar yatıyorum senın durum nasıl sen kacta kalkıyon

sen benim kaynanamı görsen kadın pisikolokluk olmuş bir ev her gün süpürülürmü silinirmi camlar silinirmi yanına giyyiğim zaman 5 kilo veriyom ya bana eziyet için yapıyo.bende temizimde bunun kadar değil benim düzen olacak dolapların içi kitap gibi olcak o takıntı var bende girdimmi için ben kaybolmicam

bende öyle.özellikle yatak odası dolaplarım hep derli toplu olucak .keremin dolapları da öyle.
aşırı titiz olmayın kızlar hastalık oluyo sonra :KK20: çocuk olunca bu yaptıklarınızın yüzde onunu ancak yaparsınız. o zamanda bunalırsınız.şimdiden dağınıklığa hazırlıklı olun...hatta bi kaç oyuncak alıp evin içine atın.her 10 dakikada bir toplayın bakalım ne olucak :KK52:
sonra mutfaktaki tava tencereyi fırlatın,gazeteri yırtın atın,boya kalemleriyle çizilmiş halı duvar silin hergün ....:KK60::KK60:denemesi bedaava

iyi gecelerr herkeseee diyoooommmmm:KK24:
kendinizeeee iyi bakın canlarrrr:KK8::18:
görüşmekk dileğiyleeeeeeeeeeeee hepinizee öpücüklerr gelyoooo:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kızlar tapırwarı markasını duydunuzmu alan varmı gıda saklama kapları

duydum ama almadım
bende öyle.özellikle yatak odası dolaplarım hep derli toplu olucak .keremin dolapları da öyle.
aşırı titiz olmayın kızlar hastalık oluyo sonra :KK20: çocuk olunca bu yaptıklarınızın yüzde onunu ancak yaparsınız. o zamanda bunalırsınız.şimdiden dağınıklığa hazırlıklı olun...hatta bi kaç oyuncak alıp evin içine atın.her 10 dakikada bir toplayın bakalım ne olucak :KK52:
sonra mutfaktaki tava tencereyi fırlatın,gazeteri yırtın atın,boya kalemleriyle çizilmiş halı duvar silin hergün ....:KK60::KK60:denemesi bedaava
aboooowww :KK52::KK52::KK52:

aynen katılıyorum. keşke ben de yapaydım bu egzersizleri... evin her yeri sürekli oyuncak yaa. hatta lavaboların içi çorap, koltuk dolap altları oyuncak dolu. geçen ablamlara gitmiştim. ablam dedi siz gittikten sonra kumanda beşiğin çekmecesinden çıktı dedi. bi de katlanıcak çamaşırların arasından da çatal kaşık felan çıkmış.. oğlum çok fena benm yaa :S

:KK60::KK60::KK60:
valla güzelim bencede bi an önce uyku düzeni yap kendine
şaka bi yana pskoloji bozar bu uyku düzensizliği aman aman

kız dinime küfreden musluman olsa barıkk sankım sen benle beraber yatmıyon:KK66::KK66::KK66: ama ben gunduz 4de kadar yatıyorum senın durum nasıl sen kacta kalkıyon[/QUOTE]

aayy kuşum bnm çocuğum mu var kısss sanki
senin bebişin var canem
ben bi ara ikiye kadar yatıyordum kkdan önce ama bi ara kkdaykende öyle yaptım
neyse şimdi çok şükür dzeldim ennnn fazla 11 de kalkarım ne dördü kıss ayy kocam gelcek o ara zaten ne ara işimi yapacam:KK61:

kız 4e kadar mı yatıyon yok artık :KK52:
ben sabah 8 de ayaktayım.sersem gibi oluyom kalkınca ama sonra açılıyom :KK1:

oyy yerim seni sonra açılıyor musun bebişim sen
birde miden bulanıyor dimi:))
bende dörtte kalkamam vallahi..
sabah kalkınca iş azmi geliyor bana...

ya bizim çocuklar tanışıyorlarmı. ama ben şimdiden alıştırıyorum oğlum bak oyuncaklarını topla çamaşırlarını katlıyorum hadi bunları dolabına koy bazen yapıyo ama o ada dolusu oyuncakları günde yüzkere toplamak ölüm geliyo

kız 4e kadar mı yatıyon yok artık :KK52:
ben sabah 8 de ayaktayım.sersem gibi oluyom kalkınca ama sonra açılıyom :KK1:

ben denedım ole bı kere cocugu gondrdıkten sonra yanı 9da hıc uyumadım sonra 2 gıbı bayılmısımm sonra 5 gıbı ayıldım kocaya soledım gıt cocugu al dıe ole daha kotu oluyo

aynen katılıyorum. keşke ben de yapaydım bu egzersizleri... evin her yeri sürekli oyuncak yaa. hatta lavaboların içi çorap, koltuk dolap altları oyuncak dolu. geçen ablamlara gitmiştim. ablam dedi siz gittikten sonra kumanda beşiğin çekmecesinden çıktı dedi. bi de katlanıcak çamaşırların arasından da çatal kaşık felan çıkmış.. oğlum çok fena benm yaa :S

aynen öyle.keremde bi keresinde kumandayı bulaşık makinesine attı bir güzel yıkandı kumanda :KK52:bi de tlfunumu suyun içine attı.oğlum ne yaptın sen dedim.bıcı bıcı yaptı diyo :KK1::KK1:

''Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olunur..'' biri face' e yazmış da komiğime gitti :KK60::KK60::KK60:

X