Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minnoş nerende dövme var
valla şekerim bilmiyorsun biliyorum ama sen öğrenirsin yaaa çok feci merak ettim arada geliyorlar öylebacım şu sarıları çğrenmek için soruşturma başlattım şu dakikadan itibaren.. raporu en kısa zamanda sana sunarım :82:
güle güle cnm gene gel iyi gecelerrrrneysee kızlarrr hadi ben kaçarrr
sizee iyii geceelerrrr daddlıı rüyalarrr
çocuğa kim bakıyo gündüzleri ruh gibi mi dolanıyon yoksa
sen benim kaynanamı görsen kadın pisikolokluk olmuş bir ev her gün süpürülürmü silinirmi camlar silinirmi yanına giyyiğim zaman 5 kilo veriyom ya bana eziyet için yapıyo.bende temizimde bunun kadar değil benim düzen olacak dolapların içi kitap gibi olcak o takıntı var bende girdimmi için ben kaybolmicam
çocuğa kim bakıyo gündüzleri ruh gibi mi dolanıyon yoksa
kızlar tapırwarı markasını duydunuzmu alan varmı gıda saklama kapları
aboooowwwbende öyle.özellikle yatak odası dolaplarım hep derli toplu olucak .keremin dolapları da öyle.
aşırı titiz olmayın kızlar hastalık oluyo sonra çocuk olunca bu yaptıklarınızın yüzde onunu ancak yaparsınız. o zamanda bunalırsınız.şimdiden dağınıklığa hazırlıklı olun...hatta bi kaç oyuncak alıp evin içine atın.her 10 dakikada bir toplayın bakalım ne olucak
sonra mutfaktaki tava tencereyi fırlatın,gazeteri yırtın atın,boya kalemleriyle çizilmiş halı duvar silin hergün ....denemesi bedaava
iyi gecelerr herkeseee diyoooommmmm
kendinizeeee iyi bakın canlarrrr:18:
görüşmekk dileğiyleeeeeeeeeeeee hepinizee öpücüklerr gelyoooo
bende öyle.özellikle yatak odası dolaplarım hep derli toplu olucak .keremin dolapları da öyle.
aşırı titiz olmayın kızlar hastalık oluyo sonra çocuk olunca bu yaptıklarınızın yüzde onunu ancak yaparsınız. o zamanda bunalırsınız.şimdiden dağınıklığa hazırlıklı olun...hatta bi kaç oyuncak alıp evin içine atın.her 10 dakikada bir toplayın bakalım ne olucak
sonra mutfaktaki tava tencereyi fırlatın,gazeteri yırtın atın,boya kalemleriyle çizilmiş halı duvar silin hergün ....denemesi bedaava
valla güzelim bencede bi an önce uyku düzeni yap kendine
şaka bi yana pskoloji bozar bu uyku düzensizliği aman aman
cocuk krese gıdıyo onu gonderdıkten sonra yatıyorum
minnoş nerende dövme var
kız 4e kadar mı yatıyon yok artık
ben sabah 8 de ayaktayım.sersem gibi oluyom kalkınca ama sonra açılıyom
bende öyle.özellikle yatak odası dolaplarım hep derli toplu olucak .keremin dolapları da öyle.
aynen katılıyorum. keşke ben de yapaydım bu egzersizleri... evin her yeri sürekli oyuncak yaa. hatta lavaboların içi çorap, koltuk dolap altları oyuncak dolu. geçen ablamlara gitmiştim. ablam dedi siz gittikten sonra kumanda beşiğin çekmecesinden çıktı dedi. bi de katlanıcak çamaşırların arasından da çatal kaşık felan çıkmış.. oğlum çok fena benm yaa :S
sen gene geç kalkıomuşun cnm. ben yarın 5buçuk 6 gibi kalkıcam mesela.. hiç yatmasam mı