sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

valla var al bak gösteriyimEki Görüntüle 129436

evet bi giydiğini bidaha giymiyomuş

ben alıcam inşallah bi dahaki aya ufak bişi daha yok yani

bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.

bende öylee sanmıştımm ne diyiymmm canlarr
ayy o montuu alcagımaa benn doluu kıyafett alırımm

aaa o köpek geceliğmi ya çok şaşırdımmm

çok sağol şekerim öncelikle..tecrübelerinizden yararlanmak isterim tabi...inşallah..
Allah kormuş kerem bebeği
çok tehlikeli gerçekten.
zaten bende ayrı kalmazdım asla..
çok fazla pimpirikliyim ben ya.
bulurdum bi çare olsada koltukta yatardım gene büyütürdüm yawrumu yanımda

canımm olurr olurr bencedee pozitiff düşünkii herşeyy iyi olsunn..
inşş istedğinn neysee hayattan hepsii olurrr...yeterkii sabretmeyii bilelimm kuzumm
hersey hemen olmuyorr zatii...

hayatım zaten benim huyum her konuda evhamlıyım kırkım çıkana kadar gece lambasıyla yattım.ama korkma bişey olmuyo hep Allahıma sığındım.ama insan aklından çıkmıyo kırkın çıkınca rahatlıyosun ben öyle oldum.keremceye katılıyorum ben de bir defa yatağıma aldım uyumuşu Allah korudu ezmedim çocuğumu sakın yanınıza almayın. benim doğumdan bir hafta sonra ramazan girdide rahatladım gece kalkıyodum

aaa ceyda aşk olsun onların özel hayatı yok mu

vardır elbet bacım ama.. erkek köpiş dişi köpişi görünce ' kuzum geceliiin ne güsel ' mi diyo Allasennn

bana da öğretcen miiii :122:

bence batıl inanç canım.. lohusa olan bayanlar hormonlar sebebiyle ve psikolojik olarak depresyona girebiliyorlar dolayısı ile bu durum geçene kadar yalnız kalmamaları öneriliyor

benim eltimin odası da küçük.beşik aldılar odaya sığmadı.eltimde yatak odasında yatağın başında çekmeceler oluyo küçük onun üstüne battaniye serip yatırıyodu
manyak ya o kadar şaşırdım ki görünce

bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.
anladım tatlım aslında öyle olduğunu biliyordumda hiç hikayesini duymadım...
senin hiç başına gelmedi dimi bu tip şeyler Allah korusun..
ben bayılırdım korkudan ya

ayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn
aynennn cnm
evde kedi köpek hiç sevmem benim tercihim tabi..
ama bahçem olsa seve seve bakarım...
ama evde yemek yiyeemem ben olsa...
bende başak burcuyum sorma...evi süpürdüğüm gün yerde birşey görsem kırkkere elimle ayıklarım valla üşenmeden
canımm olurr olurr bencedee pozitiff düşünkii herşeyy iyi olsunn..
inşş istedğinn neysee hayattan hepsii olurrr...yeterkii sabretmeyii bilelimm kuzumm
hersey hemen olmuyorr zatii...

AMİN CNM
inşallah valla bekliyoruz işte kısmet değil belli.

Allahım daha neler duycam yanlışlıkla kapatsaydı cekmeceyi ne oludu kafayımı yemiş

öylee bişeyy varmı gercektenndee kızlarrr yaa
nerde yazıyooo
oo zamn yabancıların cocuklarınaa noluyoo 1 günlükken atıyolar baska odayaa

ayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn

valla biraz zahmetli oluyo ama baktıktan sonra hiç sorun olmuyo zaten yatak odası banyo ve mutfağa almıyorm kesinlikle olduğu odayıda hergün bi su domestoslu sirkeli suyla siliyosun bide haftada bir koltuk örtülerini değiştirip yıkadın mı misler gibi oluyo zahmetli mi dersen çok zahmetli ama tatlı işte napıyım

öğretirim tabiii kuzum.sen yeterki müjdeli haberi ver bize....
bak ceyda senin de bilmediğin bi konu oldu sonunda

yok artık.. o da neymiş yaaa

aaa başaksın demekk demek ondan senlee iyi anlaştık bacımmm
olurr olurr bal gibi olurr..
senn kendinee iyi bakk bacımm sabret gerisini allaha bırakk..neylersee allah güzel eylerrr...

hayatım sen benim msj görmedin heralde köpeğini aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…