valla var al bak gösteriyimEki Görüntüle 129436
evet bi giydiğini bidaha giymiyomuş
ben alıcam inşallah bi dahaki aya ufak bişi daha yok yani
bebişleri olanlar en başta cevap verebilirler kıslar...
mesela doğum yaptıktan sonra bebişlerinizle aynı odada mı kaldınız yoksa odasında mı uyuttunuz???
ben ne yapardım diye düşüünüyrm.
yatak odam küçük biraz..
olduğunu var sayarsak nereeye sığdıracam beşiğini ben.......
kocamdan ayrıda yatamam...
keşke olsada bunları düşünsm diimi
valla var al bak gösteriyimEki Görüntüle 129436
evet bi giydiğini bidaha giymiyomuş
ben alıcam inşallah bi dahaki aya ufak bişi daha yok yani
bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.bebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..
aminnnnn bebikimmmmm öncelikleeee.
ne güzel bak bizde öyle yaparız o zaman valla kanepe neyimize yetmiyor dimi bebişi buldukta
aminnn tatlımm
valla asla yanımdan ayırmayı düşünmem zaten ayy koynumda uyuturum ölürüm ona.
neyse biraz alternatif buluruz olunca..
ama odam sorun yaratır..
genede ayrı yatmazdım kuzumdan
kırkı çıkmadan yalnız yattık diyelim neler olur şekerim acabaa
bu batıl inanç ok ama duyduğn şeyler var mı?
bende öylee sanmıştımm ne diyiymmm canlarr
ayy o montuu alcagımaa benn doluu kıyafett alırımm
mecbur aynı odada yatıyosun kuzum.çünkü sürekli emmeye uyanıyo.bi de ben yarım saatte bi kalkıp nefesini dinliyodumkorkuyodum nefessiz kalır diye.battaniye falan yüzüne gelirse keendini kurtaramaz diye...
ay bi keresinde ne oldu.kerem 25 günlük falan.ağladı gece emzirmek için yanıma aldım göğsümde uyumuşum.uyandım çocuk yok yanımda o kadar korktumki eşim almış yerine koymuş meğersebu çok tehlikeli asla yanınıza almayın.emzirirken uyanık olmak lazım öyle memede boğulup kalan bebek çok Allah korusun.neyse kurdelam sen hamile kalda biz sana neler öğretiriz kuzum
bebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..
ne güzel bak bizde öyle yaparız o zaman valla kanepe neyimize yetmiyor dimi bebişi buldukta
aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..
bebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..
aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..
aaa ceyda aşk olsun onların özel hayatı yok mu
mecbur aynı odada yatıyosun kuzum.çünkü sürekli emmeye uyanıyo.bi de ben yarım saatte bi kalkıp nefesini dinliyodumkorkuyodum nefessiz kalır diye.battaniye falan yüzüne gelirse keendini kurtaramaz diye...
ay bi keresinde ne oldu.kerem 25 günlük falan.ağladı gece emzirmek için yanıma aldım göğsümde uyumuşum.uyandım çocuk yok yanımda o kadar korktumki eşim almış yerine koymuş meğersebu çok tehlikeli asla yanınıza almayın.emzirirken uyanık olmak lazım öyle memede boğulup kalan bebek çok Allah korusun.neyse kurdelam sen hamile kalda biz sana neler öğretiriz kuzum
bence batıl inanç canım.. lohusa olan bayanlar hormonlar sebebiyle ve psikolojik olarak depresyona girebiliyorlar dolayısı ile bu durum geçene kadar yalnız kalmamaları öneriliyorbebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..
aminnn tatlımm
ama odam sorun yaratır..
benim eltimin odası da küçük.beşik aldılar odaya sığmadı.eltimde yatak odasında yatağın başında çekmeceler oluyo küçük onun üstüne battaniye serip yatırıyodu
aaa o köpek geceliğmi ya çok şaşırdımmm
çok sağol şekerim öncelikle..tecrübelerinizden yararlanmak isterim tabi...inşallah..
Allah kormuş kerem bebeği
çok tehlikeli gerçekten.
zaten bende ayrı kalmazdım asla..
çok fazla pimpirikliyim ben ya.
bulurdum bi çare olsada koltukta yatardım gene büyütürdüm yawrumu yanımda
bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.
bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.
anladım tatlım aslında öyle olduğunu biliyordumda hiç hikayesini duymadım...bacım üç harfliler varya onlar lohusaya bi de körpe çocuğa çok musallat olurlarmış.o yüzden ayrı yatmak iyi değil derler.
aynennn cnmayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn
canımm olurr olurr bencedee pozitiff düşünkii herşeyy iyi olsunn..
inşş istedğinn neysee hayattan hepsii olurrr...yeterkii sabretmeyii bilelimm kuzumm
hersey hemen olmuyorr zatii...
benim eltimin odası da küçük.beşik aldılar odaya sığmadı.eltimde yatak odasında yatağın başında çekmeceler oluyo küçük onun üstüne battaniye serip yatırıyodu
manyak ya o kadar şaşırdım ki görünce
ayy canım valla ben kendime kocama evimee zor bakıyorummm
herkesinn kendii tercihidee
evimm tertemizz olcak beniim basak burcuyum benn..anlarsınn
öğretirim tabiii kuzum.sen yeterki müjdeli haberi ver bize....vardır elbet bacım ama.. erkek köpiş dişi köpişi görünce ' kuzum geceliiin ne güsel ' mi diyo Allasennn
bana da öğretcen miiii :122:
bence batıl inanç canım.. lohusa olan bayanlar hormonlar sebebiyle ve psikolojik olarak depresyona girebiliyorlar dolayısı ile bu durum geçene kadar yalnız kalmamaları öneriliyor
manyak ya o kadar şaşırdım ki görünce
hayatım o konulara girmeyelim rica edecem bu akşam uyuyamam korkudan:18:
anladım tatlım aslında öyle olduğunu biliyordumda hiç hikayesini duymadım...
senin hiç başına gelmedi dimi bu tip şeyler Allah korusun..
ben bayılırdım korkudan ya
aynennn cnm
evde kedi köpek hiç sevmem benim tercihim tabi..
ama bahçem olsa seve seve bakarım...
ama evde yemek yiyeemem ben olsa...
bende başak burcuyum sorma...evi süpürdüğüm gün yerde birşey görsem kırkkere elimle ayıklarım valla üşenmeden
AMİN CNM
inşallah valla bekliyoruz işte kısmet değil belli.
valla biraz zahmetli oluyo ama baktıktan sonra hiç sorun olmuyo zaten yatak odası banyo ve mutfağa almıyorm kesinlikle olduğu odayıda hergün bi su domestoslu sirkeli suyla siliyosun bide haftada bir koltuk örtülerini değiştirip yıkadın mı misler gibi oluyo zahmetli mi dersen çok zahmetli ama tatlı işte napıyım