sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bebişleri olanlar en başta cevap verebilirler kıslar...
mesela doğum yaptıktan sonra bebişlerinizle aynı odada mı kaldınız yoksa odasında mı uyuttunuz???
ben ne yapardım diye düşüünüyrm.
yatak odam küçük biraz..
olduğunu var sayarsak nereeye sığdıracam beşiğini ben.......
kocamdan ayrıda yatamam...
keşke olsada bunları düşünsm diimi:KK61:

bizim buraya kipa açıldı büyük ama çok pahalı pirima bezi indirimde diyo 5 milyon fazla alıyo diğer marketlerden valla bende markete gidince iki saat çıkmam eşim zafiyet geçiriyo sizinkilerde öylemi hemen alıp çıkmak ister bende gezmek isterim bide cam eşyaları varsa ooooooo

benimki de öyle :KK1:
evde liste yaptırır önce ki hemen listedekileri alıp çıkalım.helede kerem varsa.ben cam eşya bölümüne kerem oyuncakların bölümüne :KK52:eşim sinirinden kudurur:KK1:

ayyy oo köpekk kıyafetimiişşş
allahım yaaa
kiminn köpeğii varrr anlamadımmm

ayyy benn köpekk ve kediyi dışardaa sevyommm:emir_bebek:

:KK60::KK60:
valla ben bebek montu sanmıştım onu pembuş pembuşşşş:KK53::KK53:

KEREMCE hani bir kere bi üye geldi ya buraya kel alaka birşey yazdı anlamamıştık....
sonra seni arkadaş olark eklemişti...
sende demiştin ya beni çok yakın gördü kendine herhalde...
bu sürekli aklıma geliyor ve çok gülüyorummmmmmmmmm:KK60::KK60::KK60:

mesela doğum yaptıktan sonra bebişlerinizle aynı odada mı kaldınız yoksa odasında mı uyuttunuz???
yatak odam küçük biraz..

olmasını istiyomusunkii senn canımm
ben sanki daha düşünmüyodun diyeee hatırladımdaa:KK1:
sen yapp ölee seylerr kolay kuzuumm bi caresii bıulunurrr:KK8:

yatak odam küçük biraz..
iki çoçuk annesi olarak hemen atlayayım öncelikle canım hayırlısıyla tez zamanda olcak seninde inşş hatta buraya ugrayamıyom bebiş uyutuyom diye dert yancannn:KK60::KK60:
canımm benim ilk te ikincidede yanımızda uyuttum valla ayrı yatırmadım bazen yatak odasında yattık bazende otuma odasında koçişimle kanepede uyudukk bende koçişimde bende ayrı uyumaz bak bu huyunu çok severimm heeeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK69::KK69::KK69:

yatak odam küçük biraz..

hayatım ilk önce Allah gönlüne göre versin. sonra tabikide olcak Allahın izniyle pozitif düşün konuya gelince kesinlikle kırkın çıkana kadar yanından ayırma ve yanlız kalma bilmiyorum ben böyle yaptım benim kırkım çıktı dünya omuzlarımdan kalktı. hatta bak 2.5 yaşında oğlum yeni ayırdım odasını.hatta bizde kırkın çıkana kadar çocuğun yıkanmış kıyafetleri akşam ezanından sonra dışarda kalmaz yanında Kuran-ı Kerim olu babanın eşyalarından bişey olur makas olus vs.

:KK60::KK60:
valla ben bebek montu sanmıştım onu pembuş pembuşşşş:KK53::KK53:

KEREMCE hani bir kere bi üye geldi ya buraya kel alaka birşey yazdı anlamamıştık....
sonra seni arkadaş olark eklemişti...
sende demiştin ya beni çok yakın gördü kendine herhalde...
bu sürekli aklıma geliyor ve çok gülüyorummmmmmmmmm:KK60::KK60::KK60:

bende öylee sanmıştımm ne diyiymmm canlarr
ayy o montuu alcagımaa benn doluu kıyafett alırımm:KK6:

yatak odam küçük biraz..

mecbur aynı odada yatıyosun kuzum.çünkü sürekli emmeye uyanıyo.bi de ben yarım saatte bi kalkıp nefesini dinliyodum :KK1:korkuyodum nefessiz kalır diye.battaniye falan yüzüne gelirse keendini kurtaramaz diye...
ay bi keresinde ne oldu.kerem 25 günlük falan.ağladı gece emzirmek için yanıma aldım göğsümde uyumuşum.uyandım çocuk yok yanımda o kadar korktumki eşim almış yerine koymuş meğerse :KK1:bu çok tehlikeli asla yanınıza almayın.emzirirken uyanık olmak lazım öyle memede boğulup kalan bebek çok Allah korusun.neyse kurdelam sen hamile kalda biz sana neler öğretiriz kuzum

yok daha neler :KK60:
geceliği napacaklarmış .fanfini finfon :KK60::KK60::KK60::KK60:
valla var al bak gösteriyim:KK60::KK60: $P0093.jpg

kız o paris' in benden çok kıyafeti var heee :KK60::KK60:
evet bi giydiğini bidaha giymiyomuş:KK60:
ayyy oo köpekk kıyafetimiişşş
allahım yaaa
kiminn köpeğii varrr anlamadımmm

ayyy benn köpekk ve kediyi dışardaa sevyommm:emir_bebek:
ben alıcam inşallah bi dahaki aya ufak bişi daha yok yani:KK16:

kız köpek ne anlar gecelikten neyim.. sen al bi fırfırlı da kocana süprüss yapp :KK23::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
aaa ceyda aşk olsun onların özel hayatı yok mu :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

olmasını istiyomusunkii senn canımm
ben sanki daha düşünmüyodun diyeee hatırladımdaa:KK1:
sen yapp ölee seylerr kolay kuzuumm bi caresii bıulunurrr:KK8:
bebiş ben çok istiyorum eşimde tabi ama olmuyor bakalım...düşüklerim oldu..
iki çoçuk annesi olarak hemen atlayayım öncelikle canım hayırlısıyla tez zamanda olcak seninde inşş hatta buraya ugrayamıyom bebiş uyutuyom diye dert yancannn:KK60::KK60:
canımm benim ilk te ikincidede yanımızda uyuttum valla ayrı yatırmadım bazen yatak odasında yattık bazende otuma odasında koçişimle kanepede uyudukk bende koçişimde bende ayrı uyumaz bak bu huyunu çok severimm heeeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK69::KK69::KK69:
aminnnnn bebikimmmmm öncelikleeee.:KK5:
ne güzel bak bizde öyle yaparız o zaman valla kanepe neyimize yetmiyor dimi bebişi buldukta:KK1:
hayatım ilk önce Allah gönlüne göre versin. sonra tabikide olcak Allahın izniyle pozitif düşün konuya gelince kesinlikle kırkın çıkana kadar yanından ayırma ve yanlız kalma bilmiyorum ben böyle yaptım benim kırkım çıktı dünya omuzlarımdan kalktı. hatta bak 2.5 yaşında oğlum yeni ayırdım odasını.hatta bizde kırkın çıkana kadar çocuğun yıkanmış kıyafetleri akşam ezanından sonra dışarda kalmaz yanında Kuran-ı Kerim olu babanın eşyalarından bişey olur makas olus vs.

aminnn tatlımm
valla asla yanımdan ayırmayı düşünmem zaten ayy koynumda uyuturum ölürüm ona.
neyse biraz alternatif buluruz olunca..
ama odam sorun yaratır..
genede ayrı yatmazdım kuzumdan:KK43:
kırkı çıkmadan yalnız yattık diyelim neler olur şekerim acabaa
bu batıl inanç ok ama duyduğn şeyler var mı?

X