cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?
olsun şekerim gelmen yeter
sen eninde sonunda bizimsin
su perimmm hg miniğim naberrrr?????
yarım saatte ne haberler vereyim sana kurdelam desene dimi bebikim
eşimle 6 yaş var aramda.ben 24 o 30 yaşında.çok şükür mutluyum yine evlensem eşimle evlenirdim.ama zaman daha geç olsa iyiymiş..nasip bu işlerde.şu zaman olacak diye hesap kitap yapamıyoruz işte kader kısmet
ay ben o kadar bekleyemem. okula başladığı yılı düşününce bile heyecandan ölüyorum
iyiyim canımm iyiyimm 2 gündür eşimdeydii pc bendee sevindimm ohh yinee aynı kişilerr
öbürr topiklerdee yokk bişii ne varsa burdaa varr burdaaa
nabtınn bakalımmm
allah nasip eder inşallah canım ama hiç acele etmeyin zaman o kadar çabuk geçiyorki bir bakmışsınız kocaman olmuşlar ben hiçbirşey anlamadım çok çabuk büyüdüler hem bu en iyi zamanlarınız
ivit canım işte bizim ttotoşlarda son model çin malı süpürgeler varzırt orda zırt burdayız..
sen de hoşgeldin canım
ya beni zorla konuşturuyonuz bacım..sen eline ne aldığı belli olmayan kızı neye koyuyon avatarınaa.. ne aldın nan eline diye sormazlar mı adama bak kafiyeli oldu heee
alemsin ceyda ya mavi mavi ne olcakki ya benim hayal gücümü aştı valla
kız rengine ne bakıyon senn .. belkim oyuncağıdırr
iyiyim canımm iyiyimm 2 gündür eşimdeydii pc bendee sevindimm ohh yinee aynı kişilerr
öbürr topiklerdee yokk bişii ne varsa burdaa varr burdaaa
nabtınn bakalımmm
evet bacım ne varsa bizde var
ay kıyamam yaabende öyleay diyorum ki şu önlüğü çocuğumun üstündede görsem bi :))
okula gidenleri görüyo camdan bayılıyo onlara.geçen dedesi soruyo sen büyüyünce ne olcan diyo okula gitcem diyo :)))çok hevesli şimdiden
hb bebişim yaa.gidecektim baktım benim programın başlamş tv ye takıldım kuşum
nasılsın?
herkese merhaba
bende öyleay diyorum ki şu önlüğü çocuğumun üstündede görsem bi :))
okula gidenleri görüyo camdan bayılıyo onlara.geçen dedesi soruyo sen büyüyünce ne olcan diyo okula gitcem diyo :)))çok hevesli şimdiden
bende öyleay diyorum ki şu önlüğü çocuğumun üstündede görsem bi :))
keremceeee ceeeeee
bende topicin gülüyüm dedim görmedin mi?
hoş geldiniz kıslar ayrıca hepiniz buranın gülüsünüz
kız rengine ne bakıyon senn .. belkim oyuncağıdırr
evet bacım ne varsa bizde var
aynen kuşlarr aynenn
ee anlatıverin bakimmm
kıs görmedim
aaa aşk olsun sen gülü ,lalesisin canım benim
hb bebişim yaa.gidecektim baktım benim programın başlamş tv ye takıldım kuşum
nasılsın?
herkese merhaba
ay kıyamam yaa
daha o kadar minik ki kerem demek şimdiden bile okul hevesi var bebişte ya
miyaww
sanada merhaba bebikim...
ne izliyorsun bakim?
bizde muhabbet ediyoruz kızlarla...
sende katıl
ay kıyamam yaa
daha o kadar minik ki kerem demek şimdiden bile okul hevesi var bebişte ya
miyaww
sanada merhaba bebikim...
ne izliyorsun bakim?
bizde muhabbet ediyoruz kızlarla...
sende katıl
ay yerim ben onu ya :)))) benimkide bilgisayar çantasını alıyo okula gitçem diyo çok hevesli inş sonuna kadar böyle giderler kuzular
ahh canım benimm..benim kardeşimde öyleydii tuttum elinden 5 yasında anaokuluna yazdırdımm ben ablasıı...şimdii kocamann olduu gercidee..ama iyi olduu kendini ifade etmeyi örendii cocukk artık 4 yaşş normal oldu canım anaokulu içinn verebilirsinn 3 4 yasına geldiysee canım
merhaba canım hoşgeldin