sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

selam gece kuşlarıııı

bu arada benim avatarda ne cıkıyooben değiştiremedimm kardeslerr

kızlarım büyük olan öğretmen ataması yeni oldu batmana gidiyor 24 yaşında küçük kızım 22 yaşında
ay cnm ya çıtır kızlarınız var maşallah:)ne güzel...
ayrıca sevenleri ayırmamak lazım iyi yapmış annen
yani..anneme de bunu öğrettik o zaman:)
saol kurdelam valla sizsiz bu topik bi hiçmiş anladım

valla anlamadım ne var elinde mavi mavi

cemile yılmaz mıı

kız dün ebe nineydim ne çabuk terfi ettim

valla içimden geldi ceyda ya
cem yılmaz gibi gacısın vallahi şekerim

hee burdaysan iyi

geldim geridün geldiğimde herkes gitmişti bugün gittim herkes gelmişslm kızlar hoşgeldiniz hepiniz

ivit canım işte bizim ttotoşlarda son model çin malı süpürgeler var zırt orda zırt burdayız..

sen de hoşgeldin canım

kızlar bişi sorcam ben anlamadım benim koyduğum avatardaki kızın elinde ne var ya:44::44:

ya beni zorla konuşturuyonuz bacım.. sen eline ne aldığı belli olmayan kızı neye koyuyon avatarınaa.. ne aldın nan eline diye sormazlar mı adama bak kafiyeli oldu heee

hoşbuldum kurdelam cnm benim :))

evet geç geldim tatlım dizi bakıyordum :78:

bende 18 yaşımda evlendim
pişmanım erken evlendiğim için.insan herşeyi doya doya baba evinde yaşayıp sonra evlenmeli diye düşünüyorum.şu şartlarda 26 27 en ideal evlenme yaşı bence

erken evlenmişsin eşinle kaç yaş var aranızda ama mutlu huzurluysan sorun yok canım.bende 22 yaşında evlendim

selam gece kuşlarıııı

cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?
hoşbuldum kurdelam cnm benim :))

evet geç geldim tatlım dizi bakıyordum :78:

olsun şekerim gelmen yeter
sen eninde sonunda bizimsin

su perimmm hg miniğim naberrrr?????
yarım saatte ne haberler vereyim sana kurdelam desene dimi bebikim

selam canım

ay eşime diyom ki keremin evlendiğini çocuğu olduğunu görebilecek miyiz.çoook uzun yıllar var dilekcim .nasip

allah nasip eder inşallah canım ama hiç acele etmeyin zaman o kadar çabuk geçiyorki bir bakmışsınız kocaman olmuşlar ben hiçbirşey anlamadım çok çabuk büyüdüler hem bu en iyi zamanlarınız

erken evlenmişsin eşinle kaç yaş var aranızda ama mutlu huzurluysan sorun yok canım.bende 22 yaşında evlendim

eşimle 6 yaş var aramda.ben 24 o 30 yaşında.çok şükür mutluyum yine evlensem eşimle evlenirdim.ama zaman daha geç olsa iyiymiş..nasip bu işlerde.şu zaman olacak diye hesap kitap yapamıyoruz işte kader kısmet

cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?

olsun şekerim gelmen yeter
sen eninde sonunda bizimsin

su perimmm hg miniğim naberrrr?????
yarım saatte ne haberler vereyim sana kurdelam desene dimi bebikim

iyiyim canımm iyiyimm 2 gündür eşimdeydii pc bendee sevindimm ohh yinee aynı kişilerr
öbürr topiklerdee yokk bişii ne varsa burdaa varr burdaaa
nabtınn bakalımmm

selam gece kuşlarıııı

hoşgeldinnn
bende 18 yaşımda evlendim
pişmanım erken evlendiğim için.insan herşeyi doya doya baba evinde yaşayıp sonra evlenmeli diye düşünüyorum.şu şartlarda 26 27 en ideal evlenme yaşı bence

valla bitanem hayatını boş geçiren biri olursa 26-27 de erken gelebilir o kişi için.. yani herkese göre farklıdır bence ideal evlenme yaşı bence de mutluysan no problem ben 22 yaşındaydım evlendiğimde..

Kız kurdelamm beni daha nelere benzeticeksin çok merak ediyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…