ayrıca sevenleri ayırmamak lazım iyi yapmış annen
saol cnm bnmValla ne denir geçmiş olsun canım
valla sanki ampul tutuyo elindebana öyle geldi .ne alaka ama
amin inşallah evlendikten sonra bende erken anniş olmak istiyorum Allahin izniyle :78:
ay cnm ya çıtır kızlarınız var maşallah:)ne güzel...kızlarım büyük olan öğretmen ataması yeni oldu batmana gidiyor 24 yaşında küçük kızım 22 yaşında
yani..anneme de bunu öğrettik o zaman:)ayrıca sevenleri ayırmamak lazım iyi yapmış annen
saol kurdelam valla sizsiz bu topik bi hiçmiş anladım
valla anlamadım ne var elinde mavi mavi
cemile yılmaz mıı
kız dün ebe nineydim ne çabuk terfi ettim
valla içimden geldi ceyda ya
cem yılmaz gibi gacısın vallahi şekerim
hee burdaysan iyi
selam gece kuşlarıııı
bu arada benim avatarda ne cıkıyooben değiştiremedimm kardeslerr
evet benimkide bakalım bizimde torun olunca anlicaz heralde.
geldim geridün geldiğimde herkes gitmişti bugün gittim herkes gelmiş slm kızlar hoşgeldiniz hepiniz
kızlar bişi sorcam ben anlamadım benim koyduğum avatardaki kızın elinde ne var ya:44::44:
hoşbuldum kurdelam cnm benim :))
evet geç geldim tatlım dizi bakıyordum :78:
bende 18 yaşımda evlendim
pişmanım erken evlendiğim için.insan herşeyi doya doya baba evinde yaşayıp sonra evlenmeli diye düşünüyorum.şu şartlarda 26 27 en ideal evlenme yaşı bence
cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?selam gece kuşlarıııı
hoşbuldum kurdelam cnm benim :))
evet geç geldim tatlım dizi bakıyordum :78:
ivit canım işte bizim ttotoşlarda son model çin malı süpürgeler varzırt orda zırt burdayız..
sen de hoşgeldin canım
ya beni zorla konuşturuyonuz bacım..sen eline ne aldığı belli olmayan kızı neye koyuyon avatarınaa.. ne aldın nan eline diye sormazlar mı adama bak kafiyeli oldu heee
alemsin ceyda ya mavi mavi ne olcakki ya benim hayal gücümü aştı valla
ay eşime diyom ki keremin evlendiğini çocuğu olduğunu görebilecek miyiz.çoook uzun yıllar var dilekcim .nasip
hoşgeldinnn
bişi çıkmıyo cnm
neden olmadıki:44:
ivit canım işte bizim ttotoşlarda son model çin malı süpürgeler varzırt orda zırt burdayız..
sen de hoşgeldin canım
ya beni zorla konuşturuyonuz bacım..sen eline ne aldığı belli olmayan kızı neye koyuyon avatarınaa.. ne aldın nan eline diye sormazlar mı adama bak kafiyeli oldu heee
ay eşime diyom ki keremin evlendiğini çocuğu olduğunu görebilecek miyiz.çoook uzun yıllar var dilekcim .nasip
erken evlenmişsin eşinle kaç yaş var aranızda ama mutlu huzurluysan sorun yok canım.bende 22 yaşında evlendim
bilmemneyse sade olsunn benimkidee bakalım
2 gündür giremiyodumm nabtınız bakalımmm ben yoktum neler oldu
cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?
olsun şekerim gelmen yeter
sen eninde sonunda bizimsin
su perimmm hg miniğim naberrrr?????
yarım saatte ne haberler vereyim sana kurdelam desene dimi bebikim
selam gece kuşlarıııı
bende 18 yaşımda evlendim
pişmanım erken evlendiğim için.insan herşeyi doya doya baba evinde yaşayıp sonra evlenmeli diye düşünüyorum.şu şartlarda 26 27 en ideal evlenme yaşı bence