sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe

ay ay kıyamam sana bugun aldığım en güzel iltifat:KK60:
sağol güzelim ya
takılıyoruz kızlarla işte gece olunca..
gündüz ne hikmetse can gelmiyor topice
ne varsa gece var:KK61::KK61:
inanki senin hakkında pek birşey bilmiyorum söylediğsende sayfaların hızında yalan olmuştur bilgilerin..
ama seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı bugune kadar dimi?
ondn bilmiyorum ben sanırım:KK1:

konusmuştuk sanırım su buzdolabına koyulacak seyler miydii öyle bişeyd yanlış hatırlamıyosamm canımcım:KK61:

gece gece güzel olyooo eski arkadaslarım aklıma geldii şimdii yaaa
ne varsaa bekarlıktamı varr evliliktemii anlayamadımm kuzumm :KK31:
ben 27 yasındayım evliyim canım öretmenimm....iştee ölee..cocukk ta yok mocuktaa:KK52:
sende yeni evliydin sanırımm haa:21:

kıslar soğukla aranız nasıl ankara çok soğukda
ya neden soğuk olmuyor neden kar yok yağmur yok bende bunu merak ediyorum
istenbulda ne yağmur ne kar offf yağsn istiyorum
ama küresel ısınma mahvetti dünyayı:KK14:
ABBAS GÜÇLÜ yle genç bakışı izliyorum bitanem :26::26: boyumdan büyük işler yapıorum yani:26::26:

:KK60::KK60::KK60:
yeerm seni
minicik su peri gitmiş abbas güçlüyü izliyor:KK60:

MZYYY KAYIP ARANIYOR NERDESİN SUSTUN CNM???
KIZLARRR??

kızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe

ben hiç seyretmedim.evet baya tepki aldı haberlerde izlemiştim....ama izlicem merak etmeye başladım:KK1:

evet güzek kızdaa toplumu bozuyolarr tam anlamıylaa filmlerin gercekleri yansıttıgına inanmıyorum tatlıı
ben sarışına esmeri daha cok yakıştırırım nedensee..bergüzarr aha yakışıyo gibi geldi banadaa..heptee bakk ölee seciyor erkeklerr
erkek sarışınsaa esmerr kızı seciyorr yada ben hepp öyle karşılastımm:emir_bebek:

buralarda öyle akşam özellikle çok soğuk oluyo.ama kar falan yağmadı daha....
ankara dikmen bi de eryamanda akrabalarımız var bizim

benimde kayınvalidemler ankarada orası çok soğukmuş gerçi burasıda öyle ama olsun ocakteyız demi geçen sene kar yağmıştı

Kızlar biz başka topikte hediyeleşmek için çekilişş yaptık.. çok da güzel oldu gerçekten.. Benim hediyelerim de bu akşam geldi kargoyla. İnanın o kadar güzel bir duygu ki :KK16::KK16::KK16::KK16: eğer isterseniz ve tabii kurdelam da onay verirse şayet burada da hediyeleşmek amacıyla bir çekilş düzenleyebiliriz.

su peri hoşgeldin bacım :KK71::KK71::KK71:
hoşbuldum tatlım nasılsın ?
ben seyredeiyorum tarihe merakımdan ötürü. ama çok hızlı gelişiyor normalde bu kadar huzlı değil.çok yapmacık herşey.begenmiyorum

yeerm seni

QUOTE]

:21::21::21::21::21::82::82::82::82:

evet güzek kızdaa toplumu bozuyolarr tam anlamıylaa filmlerin gercekleri yansıttıgına inanmıyorum tatlıı
ben sarışına esmeri daha cok yakıştırırım nedensee..bergüzarr aha yakışıyo gibi geldi banadaa..heptee bakk ölee seciyor erkeklerr
erkek sarışınsaa esmerr kızı seciyorr yada ben hepp öyle karşılastımm:emir_bebek:

evet öyle....
bende sarışın erkeği hiç beğenmiyom nedense :KK1:eşim tam hayalimdekiki gibi :KK52:
uzun boylu kara kaş kara göz .....:KK52::KK52:

yeerm seni

MZYYY KAYIP ARANIYOR NERDESİN SUSTUN CNM???
KIZLARRR??

burdayım cnmm mutfağa kadar gidip bi ihtiyaç molası vermiştim

evet hayatım gerçekten zaten ben erkeğin sarışını itici buluyorum ama bu adam kumral galiba
bencede erkek esmer bayan sarışın yada kumral olmalı öyle daha güzel oluyo ama bergüzele gıcığım ben.:KK47:

ben izlemiyorum dilekçim
annemde bana hürrem sultan mı o dizi sanırım soruyordu.:KK1:
hiç sevmedim izlemedim de daha d0ğrusu özetine şöyle bi baktım yok bnm yaşıma uygun değil sanırım:))
konusmuştuk sanırım su buzdolabına koyulacak seyler miydii öyle bişeyd yanlış hatırlamıyosamm canımcım:KK61:

ben 27 yasındayım evliyim canım öretmenimm....iştee ölee..cocukk ta yok mocuktaa:KK52:
sende yeni evliydin sanırımm haa:21:
:KK60::KK60: çockta yok mocukta:))))
anladım tatlım.
ne öğetmeni bu arada??
bebiş şuan istemediğiniz için mi yok cnm?
ben izlemiyorum o diziyi canım :KK19:

bendensin şekerim:KK60::KK60:
hadi bi fıkra anlat bize yada konu açalım yaa
:KK6::KK6:

evet kurdelam çok hevesli gerçekten ...
sılacım daha 2,5 yaşında canım .erken şimdi vermeyi düşünmüyorum.bi de sık hastalanıyo malum kreşlerde kalabalık ortamlar.biraz daha büyüsün inşallah vericem canım

hı hııı anladım canım haklısın...ayy cok tatlıdırr şimdii gercii hareketlidirr sana sormak lazımm canımm:KK53:
allah bagıslasınnn canım:nazar:

doğru valla benim eşim sarışın ben esmerim birbirimizi bulduk:KK16::KK16:

X