Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ay kıyamam sana bugun aldığım en güzel iltifat
sağol güzelim ya
takılıyoruz kızlarla işte gece olunca..
gündüz ne hikmetse can gelmiyor topice
ne varsa gece var
inanki senin hakkında pek birşey bilmiyorum söylediğsende sayfaların hızında yalan olmuştur bilgilerin..
ama seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı bugune kadar dimi?
ondn bilmiyorum ben sanırım
kıslar soğukla aranız nasıl ankara çok soğukda
kızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe
ya neden soğuk olmuyor neden kar yok yağmur yok bende bunu merak ediyorumkıslar soğukla aranız nasıl ankara çok soğukda
ABBAS GÜÇLÜ yle genç bakışı izliyorum bitanem :26::26: boyumdan büyük işler yapıorum yani:26::26:
kızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe
buralarda öyle akşam özellikle çok soğuk oluyo.ama kar falan yağmadı daha....
ankara dikmen bi de eryamanda akrabalarımız var bizim
hoşbuldum tatlım nasılsın ?su peri hoşgeldin bacım
ben seyredeiyorum tarihe merakımdan ötürü. ama çok hızlı gelişiyor normalde bu kadar huzlı değil.çok yapmacık herşey.begenmiyorumkızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe
ya neden soğuk olmuyor neden kar yok yağmur yok bende bunu merak ediyorum
istenbulda ne yağmur ne kar offf yağsn istiyorum
ama küresel ısınma mahvetti dünyayı
yeerm seni
minicik su peri gitmiş abbas güçlüyü izliyor
QUOTE]
:82::82::82::82:
evet güzek kızdaa toplumu bozuyolarr tam anlamıylaa filmlerin gercekleri yansıttıgına inanmıyorum tatlıı
ben sarışına esmeri daha cok yakıştırırım nedensee..bergüzarr aha yakışıyo gibi geldi banadaa..heptee bakk ölee seciyor erkeklerr
erkek sarışınsaa esmerr kızı seciyorr yada ben hepp öyle karşılastımm
ya neden soğuk olmuyor neden kar yok yağmur yok bende bunu merak ediyorum
istenbulda ne yağmur ne kar offf yağsn istiyorum
ama küresel ısınma mahvetti dünyayı
yeerm seni
minicik su peri gitmiş abbas güçlüyü izliyor
MZYYY KAYIP ARANIYOR NERDESİN SUSTUN CNM???
KIZLARRR??
evet güzek kızdaa toplumu bozuyolarr tam anlamıylaa filmlerin gercekleri yansıttıgına inanmıyorum tatlıı
ben sarışına esmeri daha cok yakıştırırım nedensee..bergüzarr aha yakışıyo gibi geldi banadaa..heptee bakk ölee seciyor erkeklerr
ben izlemiyorum dilekçimkızlar muhteşem yüzyılı seyreden varmı. çok tepki alıyorda merak ediyorum yanlız hürremede bayılıyorum ya çok güzel kız valla bergüzer korelden daha çok yakıştı halit ergeçe
çockta yok mocukta:))))konusmuştuk sanırım su buzdolabına koyulacak seyler miydii öyle bişeyd yanlış hatırlamıyosamm canımcım
ben 27 yasındayım evliyim canım öretmenimm....iştee ölee..cocukk ta yok mocuktaa
sende yeni evliydin sanırımm haa
ben izlemiyorum o diziyi canım
evet kurdelam çok hevesli gerçekten ...
sılacım daha 2,5 yaşında canım .erken şimdi vermeyi düşünmüyorum.bi de sık hastalanıyo malum kreşlerde kalabalık ortamlar.biraz daha büyüsün inşallah vericem canım
burdayım cnmm mutfağa kadar gidip bi ihtiyaç molası vermiştim