sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

cnm hg seni görmk ne güzel yaaa nasılsın?:KK16:

olsun şekerim gelmen yeter
sen eninde sonunda bizimsin:KK60::KK60::KK60::KK60:

su perimmm hg miniğim naberrrr?????
yarım saatte ne haberler vereyim sana kurdelam desene dimi bebikim:KK60:

hb bebişim yaa.gidecektim baktım benim programın başlamş tv ye takıldım kuşum
nasılsın?

herkese merhaba:KK3::KK3::KK3:

eşimle 6 yaş var aramda.ben 24 o 30 yaşında.çok şükür mutluyum yine evlensem eşimle evlenirdim.ama zaman daha geç olsa iyiymiş..nasip bu işlerde.şu zaman olacak diye hesap kitap yapamıyoruz işte kader kısmet

evet hayatım nasip.bende 27 eşim 34 yaşında. erkeğin yaş olarak büyük olması gerekiyo bence siz nasıl tanıştınız

ay ben o kadar bekleyemem. okula başladığı yılı düşününce bile heyecandan ölüyorum:KK37:

bende öyle :KK1:ay diyorum ki şu önlüğü çocuğumun üstündede görsem bi :))
okula gidenleri görüyo camdan bayılıyo onlara.geçen dedesi soruyo sen büyüyünce ne olcan diyo okula gitcem diyo :)))çok hevesli şimdiden

iyiyim canımm iyiyimm 2 gündür eşimdeydii pc bendee sevindimm ohh yinee aynı kişilerr
öbürr topiklerdee yokk bişii ne varsa burdaa varr burdaaa:KK52:
nabtınn bakalımmm:emir_bebek:

ay ay kıyamam sana bugun aldığım en güzel iltifat:KK60:
sağol güzelim ya
takılıyoruz kızlarla işte gece olunca..
gündüz ne hikmetse can gelmiyor topice
ne varsa gece var:KK61::KK61:
inanki senin hakkında pek birşey bilmiyorum söylediğsende sayfaların hızında yalan olmuştur bilgilerin..
ama seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı bugune kadar dimi?
ondn bilmiyorum ben sanırım:KK1:

allah nasip eder inşallah canım ama hiç acele etmeyin zaman o kadar çabuk geçiyorki bir bakmışsınız kocaman olmuşlar ben hiçbirşey anlamadım çok çabuk büyüdüler hem bu en iyi zamanlarınız

orası öyle.yıllar çabucak geçiyo.aman hayırlı evlat olarak yetiştiriyim de çocuğumu en önemlisi o..

ivit canım işte bizim ttotoşlarda son model çin malı süpürgeler var :KK55::KK55: zırt orda zırt burdayız..

sen de hoşgeldin canım :KK71:

ya beni zorla konuşturuyonuz bacım.. :KK53: sen eline ne aldığı belli olmayan kızı neye koyuyon avatarınaa.. ne aldın nan eline diye sormazlar mı adama :KK60::KK60::KK60: bak kafiyeli oldu heee :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:alemsin ceyda ya :KK60::KK60:mavi mavi ne olcakki ya:KK60::KK60::KK60:benim hayal gücümü aştı valla

kız rengine ne bakıyon senn .. belkim oyuncağıdırr :KK51::KK51::KK60::KK60: :KK60::KK60:

iyiyim canımm iyiyimm 2 gündür eşimdeydii pc bendee sevindimm ohh yinee aynı kişilerr
öbürr topiklerdee yokk bişii ne varsa burdaa varr burdaaa:KK52:
nabtınn bakalımmm:emir_bebek:

evet bacım ne varsa bizde var :KK8::KK8::KK12::KK12::KK12:

okula gidenleri görüyo camdan bayılıyo onlara.geçen dedesi soruyo sen büyüyünce ne olcan diyo okula gitcem diyo :)))çok hevesli şimdiden
ay kıyamam yaa
daha o kadar minik ki kerem demek şimdiden bile okul hevesi var bebişte ya
miyaww:KK60:
hb bebişim yaa.gidecektim baktım benim programın başlamş tv ye takıldım kuşum
nasılsın?

herkese merhaba:KK3::KK3::KK3:

sanada merhaba bebikim...
ne izliyorsun bakim?
bizde muhabbet ediyoruz kızlarla...
sende katıl:KK16::KK16:

ay yerim ben onu ya :)))) benimkide bilgisayar çantasını alıyo okula gitçem diyo çok hevesli inş sonuna kadar böyle giderler kuzular

ahh canım benimm..benim kardeşimde öyleydii tuttum elinden 5 yasında anaokuluna yazdırdımm ben ablasıı...şimdii kocamann olduu gercidee..ama iyi olduu kendini ifade etmeyi örendii cocukk artık 4 yaşş normal oldu canım anaokulu içinn verebilirsinn 3 4 yasına geldiysee canım:KK31:

ay kıyamam yaa

ne izliyorsun bakim?

ABBAS GÜÇLÜ yle genç bakışı izliyorum bitanem :26::26: boyumdan büyük işler yapıorum yani:26::26:

ay kıyamam yaa

ne izliyorsun bakim?

ay yerim ben onu ya :)))) benimkide bilgisayar çantasını alıyo okula gitçem diyo çok hevesli inş sonuna kadar böyle giderler kuzular

ahh canım benimm..benim kardeşimde öyleydii tuttum elinden 5 yasında anaokuluna yazdırdımm ben ablasıı...şimdii kocamann olduu gercidee..ama iyi olduu kendini ifade etmeyi örendii cocukk artık 4 yaşş normal oldu canım anaokulu içinn verebilirsinn 3 4 yasına geldiysee canım:KK31:

evet kurdelam çok hevesli gerçekten ...
sılacım daha 2,5 yaşında canım .erken şimdi vermeyi düşünmüyorum.bi de sık hastalanıyo malum kreşlerde kalabalık ortamlar.biraz daha büyüsün inşallah vericem canım

X