ay ceydama bakın hele yaa
biz gidersek daha güzelini yaparmış
sağolll kuşumm
ay demen yeter vallahi.
kaç çeşit tatlı yaparsın???
bana soracak olursan çoğunlukla hepsini yaparm..
etimek tatlısına bayılırımmm
bu arada senin alıntının içine gitmişim yazmışım mesajımı...
iyice senin alıntılarına sığınır oldum he
cnm ben biraz dobrayımdır onun için beğendim diyemiyeceğim...
bence daha afilli birşey koy
canın istediği zaman
ceyda adres ver hemen gelirim ben. baayılırım tatlılaraözellikle sütlü tatlılara ve pastalaraaa ayyy nasıl istedim şimdi pazar günü evimde olucam allahın izniyle hepsini yaptırayım anacumaa
heralde şekerim.. en güzellerini yaparım sizden kıymetli mi
sağol cnm Allah razı olsun...
heralde bacım söyleyeceksin tabii.. Kız sen iste ben şimci ışıklı mışıklı janjanlı bi avatar bulayım
benim avatarım da güzelorda ben ve arkadaş kolona portakal greyfurt limon diziyorduk. hemde şekilli yaa. yaparken yarısınıda yedimm hehehehe
ceyda adres ver hemen gelirim ben. baayılırım tatlılaraözellikle sütlü tatlılara ve pastalaraaa ayyy nasıl istedim şimdi pazar günü evimde olucam allahın izniyle hepsini yaptırayım anacumaa
benim avatarım da güzelorda ben ve arkadaş kolona portakal greyfurt limon diziyorduk. hemde şekilli yaa. yaparken yarısınıda yedimm hehehehe
slm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
şubatta düğün var ve abiyemin altına yüksek topuklu bi ayakkabı arıyorum eşimin boyuna yetişmek için ama malesef burda bulamadım internetten araştırdım buldum onlarda çok pahalı bildiğiniz uygun fiyatlı ayakkabı internet sitesi varmı ne olur yardım edin
bu arada bilen varsa bana özelden ulaşssın lütfen
tatlı tatlı dediniz canımı çektirttiniz
evde bir tek kurabiye var bari ondan yiyeyim
bnm cnm ekmek kadayıfı çekmişti amaa:84::84:
yada sütlaçççç sütlü birşey:84:
şubatta düğün var ve abiyemin altına yüksek topuklu bi ayakkabı arıyorum eşimin boyuna yetişmek için ama malesef burda bulamadım internetten araştırdım buldum onlarda çok pahalı bildiğiniz uygun fiyatlı ayakkabı internet sitesi varmı ne olur yardım edin
avucunu aç bebemm.. baştan aşağı bi yala derim. bu saatte nirden bulcaz sütlacı
Essalmun aleyküm weee rahmeturullahh dostlarrr
Essalmun aleyküm weee rahmeturullahh dostlarrr
kurdelam aş mı eriyorsun yoksaaa
anem ne aşı yumurtlama dönemimdeyim kısss
ay nerde o günler
vealeykumselammm bacım.. hoşgeldin.terlikler topik kapısının yanında. ayaklarlan girmeyin topiğe yerler kirleniyo