aynen yaaaa valla hiç sevmedğim olaylar bunlarrr başıma gelio hep(
kızlar laylay o kadar komiktir ki ne olur anlat laylay bnm için lütfen
kayınvalden ne yapmştı size
kızlar laylay eşiyle yatak odasındayken kaynanası bir tekme atmış kapıya koptummmm
kızlar laylay eşiyle yatak odasındayken kaynanası bir tekme atmış kapıya koptummmm
tşkler hayatımmm geldim bilene maşallah çok neşeli bi topik olmuş hep böyle olur inşşşşgel tabi tatlım sizlerin sayesinde çoğalıyoruz cnm benm
aynen....hele kaynanada gidip kalmak ölüm geliyor....
ilk evlendiğimzde eşimle çok dalga geçiyolardı anaokulundan alsaydın diye
ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) olaya bak şakamı ??
gorumce eltı kayın kayınvalıde hepsıyle bır ben cok ıyıyım galıba cok ıyı anlasır sakalasır ve bır arada olmak ıcın zaman kollarız.kıskanclık fesatlık hıc yoktur.kaynanamla hergun grusurum
ayyy aynısı bnmde başıma geldiii gerçi bnmki tekme atmadı biz uyurken girmiş ama yazın ortasında cıpıldak yatarkene girmişşş ne sinirlenmiştimmm :78::78::78:
off aynen şimdiden hesap yapıyorum 2 gün kalırım falan die bana kalsa hiç kalmam ama eşimin hatrı için ...
gorumce eltı kayın kayınvalıde hepsıyle bır ben cok ıyıyım galıba cok ıyı anlasır sakalasır ve bır arada olmak ıcın zaman kollarız.kıskanclık fesatlık hıc yoktur.kaynanamla hergun grusurum
su periiiii şaka değil bizde kopmuştuk inanki
birlikte kaldıkları dönem lay lay ablamın odasına sen bir tekme vur
siz ne yapıyorsunuz burda diye
ben iki gün güldüm evde iş yaparken