hiii kıyamam vallahi bi art niyet yok boncuğum
kızlar su peri bi güzel bal gibi gözleri var balık etli çok şeker
oyy canım benim çoook tşk ederim.
sende öylesin bitanem..........
tabiki cnm kanka olcak halimiz yok
benimde olsa bende kanka falan olamam aman aman
evet canm haklısın insan bi düşüncek ya beni neden sevmiolar die sonra sağa sola laf söler.. sen kaç yaşındasın da 6 senelik evlisin canm:44:
...............................
ben bayağı erken evlendiiim o yüzden gelin değil kızları oldumbn suan 20 yaşındayım 14 yaşındaydım evlendiğimde
bence görümce yerine elti olsa daha ii yaa çünkü benim eşim kardeşi diye çoğu şeyi kabullenmiyorrr bu da beni deliii ediyor
ooo çok erken evlenmişsin canım...
çocuk varmı....
ben bayağı erken evlendiiim o yüzden gelin değil kızları oldumbn suan 20 yaşındayım 14 yaşındaydım evlendiğimde
cnm o mesaj monorosayaydı ondan mı bu nokta....:))
kurdelamm burası senin topiğinmiş.yeni keşfettim yahu :)) selamlar herkese bende gelebilirmiyim
vallahi öyle görümceler birde şımarık oluyo bende görümceyim ama yok öyle şımarık değilim aslabence görümce yerine elti olsa daha ii yaa çünkü benim eşim kardeşi diye çoğu şeyi kabullenmiyorrr bu da beni deliii ediyor
malesef henüz yok evlendiğimden beri korunmuyoruz 2 kimyasal gebelik yaşadım ama olmadı işte henüz
vallahi öyle görümceler birde şımarık oluyo bende görümceyim ama yok öyle şımarık değilim asla
sen aşmışsın cnm kendini
biraz daha gayret etsen kayınvaldene bebekken gidecekmişsin beşik kertmiği gibi
sen gerçekten erken evlenmişsin canım zor olmadı mı ya biz 7 yıldan sonra evlendik ve hala bazı şeyler tuhaf geliyooo
kurdelamm burası senin topiğinmiş.yeni keşfettim yahu :)) selamlar herkese bende gelebilirmiyim
evet bebeeem..
msjı yollamıyordu...
noktayı koydum yolladı...