sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Evet kurdelam yeni evliyiz o zaman kayinvalideyle oturuyoruz henüz ,bi sabah güm diye kapiya tekme atti girdi iceri :ne is görüyonuz burdaaa bu kapi bi daha kapanmiycak diye gürledi:KK9:
Tabi bizde +18 durumlari ne utandim sonralari yine tekrar etti kapinin kilidide yok artik kapi arkasina komidin koymakta bulduk careyi:KK1:

yuh arkadaş yaaa daha neler ortanızda yatsın oldu olcek:KK66:

vavvvv çok özendiimmm keşke allah beni de fesat olmayan insanlarla karşıılaştırsaydı benimde onlardan farkım kalmadı yemin ederim kendimi dahi tanıyamıyorummm eşimde diyo sen bu değilsin falan diye ama kötülüğe kayıtsız kalamıyorumm kızlar yaa

kalma bacım kalma.
kaldıkça ezerler valla.

Evet kurdelam yeni evliyiz o zaman kayinvalideyle oturuyoruz henüz ,bi sabah güm diye kapiya tekme atti girdi iceri :ne is görüyonuz burdaaa bu kapi bi daha kapanmiycak diye gürledi:KK9:
Tabi bizde +18 durumlari ne utandim sonralari yine tekrar etti kapinin kilidide yok artik kapi arkasina komidin koymakta bulduk careyi:KK1:

:52::KK52: ayyy ne kötü bi durum ya yeni evli çift ne yaptıkları malum işte:))) zaten bile bile gelmişş o da hey allahım yaaa

gorumce eltı kayın kayınvalıde hepsıyle bır ben cok ıyıyım galıba cok ıyı anlasır sakalasır ve bır arada olmak ıcın zaman kollarız.kıskanclık fesatlık hıc yoktur.kaynanamla hergun grusurum

Birde ben galiba. Kendisinden hiç kaynanam diye bahsetmedim. Ben hep annem derim. Maşallah deyin ama :)

aaaaaaaa inanmıyorum yok ben ölücem gülmekten
bu kapı bir daha kapanmıyacak
aa:KK62::KK60::KK60::KK60:
peki torun nasıl yapacaktınız ona o halde??
gerçekten özel hayatınız nasıl oluyordu abloşum
komidinde bir yere kadar:KK47:

neeeeeeeeeeeee doprumu prnsesim inanmıorummmmm

yaaa gece aşk yaşamışız ölee tv açık uyuya kalmışız o zaman bende onlarala birlikte oturuyodum. gece sen tvnin ışığını görmüş aç kapıyı gir kapat çık .. sabah kalktım tv kapalı eşime dedim sen mi kapadın yok dedi ee bende kapamadım dedim. biz öle konusuyoruz odada oda içerden sesleniyo gece ben kapadım açık kalmışşş diyeeeee bizim suratlarımızı düşün artıkkk :KK52::KK52:

yok artık yaa :)):KK60::KK60::KK60: neler neler var.laylay ne demiş? ben olsam iyi bi cevap verirdim de şimdi burda söylemiyim çok ayıp olur

seni yerim minik ufak küçücük şey seni
eşile her hafta sonu dargın oluyor kaçıyor bizim yanımıza
geçen haftada böyleydi
vallahi yirim seni:KK66:

amın kızlar allah kımsenın agız tadını bozmasın esımlede oyle kavga etmeyı sevmeyız gulup eglenırken bırde kavgaya zaman ayırırsak oooooo

asyauzun hoşgeldin sefa getirdin

laylay yok mu başka inciler lütfennn.

kızlar birde bi arkadaş konuş açmıştı ya
eşinize oryanttel oynar mısınız diye?
laylayın cevabına koparsınız..
eşimle oturup çekirdek çitlerken hadi laylay kalkta bir oyna dermiş eşim diyor
bende çakkıdı şakkıdı oynarmışım diyor ben yine öldüm tabi gülmekten
:KK9::KK9:

aaaaaaaa inanmıyorum yok ben ölücem gülmekten
bu kapı bir daha kapanmıyacak
aa:KK62::KK60::KK60::KK60:
peki torun nasıl yapacaktınız ona o halde??
gerçekten özel hayatınız nasıl oluyordu abloşum
komidinde bir yere kadar:KK47:

Canim komidin sayesinde hic degilse toparlanmaya vakit oluyodu:KK1:ne özel hayati yoktuki 3 sene öyle sürdü of of simdi gülsemde o zamanlar cehennem hayati yasasim resmen

:nazar::nazar: maşallahlah vallahii .... yok kızlarr ne komidin ne kilit bende kilit taktırmıştım artık evden bile çıksak odada bile olsak kitliyoduk ama bu seferde niye kitliyosunuzlar başlamıştı ...

nasıl ne demek ya bu ne hakla sorarlar kıslar şaka gibi ya
karı kocalık vardır yani bukadar olmaz ya:KK47:

Canim komidin sayesinde hic degilse toparlanmaya vakit oluyodu:KK1:ne özel hayati yoktuki 3 sene öyle sürdü of of simdi gülsemde o zamanlar cehennem hayati yasasim resmen

sonradan gülebiliryorsun zaten o zaman yerin dibine girip girip cıkıyo insan ....
daha neler yapmıştı bize çok utanıyo insan yaa :63:

yaaa gece aşk yaşamışız ölee tv açık uyuya kalmışız o zaman bende onlarala birlikte oturuyodum. gece sen tvnin ışığını görmüş aç kapıyı gir kapat çık .. sabah kalktım tv kapalı eşime dedim sen mi kapadın yok dedi ee bende kapamadım dedim. biz öle konusuyoruz odada oda içerden sesleniyo gece ben kapadım açık kalmışşş diyeeeee bizim suratlarımızı düşün artıkkk :KK52::KK52:

sembass:KK52::KK52:
bşrde uygunsuz durumda mı girmiş öyle aaaaa

ben de nişanlıyken. eşimin baannesi varr 80 yaşında kadın onu ziyarete gittik. kadın bize demezmi sakın yaramazlık yapmayın bak çok günah demişti. o anda nasıl olmuştum ya koskoca kadının dediğine bakk hey allahım yaaa....

benimde terbiyesiz ukala görümcem girmişti 2 aylık evliyiz yaz günü .heryerim açık ne kapı çalma ne bişey. sigara istemeye girmiş bide utanmadan istedi.şaşırdım insan bu kdr terbiyesiz olurmu die.oluyomuş

X