sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar laylay o kadar komiktir ki ne olur anlat laylay bnm için lütfen
kayınvalden ne yapmştı size
kızlar laylay eşiyle yatak odasındayken kaynanası bir tekme atmış kapıya koptummmm:KK9::KK9:

kızlar laylay o kadar komiktir ki ne olur anlat laylay bnm için lütfen
kayınvalden ne yapmştı size
kızlar laylay eşiyle yatak odasındayken kaynanası bir tekme atmış kapıya koptummmm:KK9::KK9:

ayyy aynısı bnmde başıma geldiii gerçi bnmki tekme atmadı biz uyurken girmiş ama yazın ortasında cıpıldak yatarkene girmişşş ne sinirlenmiştimmm :78::78::78::KK47:

:KK60::KK60::KK60: ilk evlendiğimzde eşimle çok dalga geçiyolardı anaokulundan alsaydın diye :KK60::KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9:deminden beri bu mesajını arıyorum cnm kaçmış aralara
valla bi anda çoğaldık bütün gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
beni yalnız bırakmadınız..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....yazmayıp okuyan arkadaşlarrr

gorumce eltı kayın kayınvalıde hepsıyle bır ben cok ıyıyım galıba cok ıyı anlasır sakalasır ve bır arada olmak ıcın zaman kollarız.kıskanclık fesatlık hıc yoktur.kaynanamla hergun grusurum

ne düşüncesiz insanlar yaa.
oğluda olsa nasıl kendinde bu hakkı buluyorlar anlamıyorum..

su periiiii şaka değil bizde kopmuştuk inanki
birlikte kaldıkları dönem lay lay ablamın odasına sen bir tekme vur
siz ne yapıyorsunuz burda diye
ben iki gün güldüm evde iş yaparken:KK62::KK62::KK62::KK9::KK9::KK9:

gorumce eltı kayın kayınvalıde hepsıyle bır ben cok ıyıyım galıba cok ıyı anlasır sakalasır ve bır arada olmak ıcın zaman kollarız.kıskanclık fesatlık hıc yoktur.kaynanamla hergun grusurum

ay ne güzel maşallah sana bnmde kayınvalideyle ii de eltiyle çok ii değil işte her lafın altında bi hinlik arar ne desen alınır garip bişey :KK53:

off aynen şimdiden hesap yapıyorum 2 gün kalırım falan die bana kalsa hiç kalmam ama eşimin hatrı için ...

ayy canım bayramda 10 gün kaldım valla kendime ben bile şaştım..
artık yok ama.
1 gün kalırım sonra annemin evine..
istenmediğim yerde ne işim var anacım..

Evet kurdelam yeni evliyiz o zaman kayinvalideyle oturuyoruz henüz ,bi sabah güm diye kapiya tekme atti girdi iceri :ne is görüyonuz burdaaa bu kapi bi daha kapanmiycak diye gürledi:KK9:
Tabi bizde +18 durumlari ne utandim sonralari yine tekrar etti kapinin kilidide yok artik kapi arkasina komidin koymakta bulduk careyi:KK1:

vavvvv çok özendiimmm keşke allah beni de fesat olmayan insanlarla karşıılaştırsaydı benimde onlardan farkım kalmadı yemin ederim kendimi dahi tanıyamıyorummm eşimde diyo sen bu değilsin falan diye ama kötülüğe kayıtsız kalamıyorumm kızlar yaa

su periiiii şaka değil bizde kopmuştuk inanki
birlikte kaldıkları dönem lay lay ablamın odasına sen bir tekme vur
siz ne yapıyorsunuz burda diye
ben iki gün güldüm evde iş yaparken:KK62::KK62::KK62::KK9::KK9::KK9:

yok artık yaa :)):KK60::KK60::KK60: neler neler var.laylay ne demiş? ben olsam iyi bi cevap verirdim de şimdi burda söylemiyim çok ayıp olur

X