sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hiii kıyamam vallahi bi art niyet yok boncuğum
kızlar su peri bi güzel bal gibi gözleri var balık etli çok şeker

oyy canım benim çoook tşk ederim.
sende öylesin bitanem..........:KK54::KK54:

tabiki cnm kanka olcak halimiz yok
benimde olsa bende kanka falan olamam aman aman:KK37:

...............................

bence görümce yerine elti olsa daha ii yaa çünkü benim eşim kardeşi diye çoğu şeyi kabullenmiyorrr bu da beni deliii ediyor

evet canm haklısın insan bi düşüncek ya beni neden sevmiolar die sonra sağa sola laf söler.. sen kaç yaşındasın da 6 senelik evlisin canm:44:

ben bayağı erken evlendiiim o yüzden gelin değil kızları oldum :KK9::KK9: bn suan 20 yaşındayım 14 yaşındaydım evlendiğimde :KK61::KK61::KK61:

kurdelamm burası senin topiğinmiş.yeni keşfettim yahu :)) selamlar herkese bende gelebilirmiyim

ben bayağı erken evlendiiim o yüzden gelin değil kızları oldum :KK9::KK9: bn suan 20 yaşındayım 14 yaşındaydım evlendiğimde :KK61::KK61::KK61:

aaaaaaa kız küçükmüşsün daha da 20 yaşında ben de kendimi erken evlendm sanırdım hahahaha 22 yaşındayım 5 ay oldu evleneli:))

bence görümce yerine elti olsa daha ii yaa çünkü benim eşim kardeşi diye çoğu şeyi kabullenmiyorrr bu da beni deliii ediyor
vallahi öyle görümceler birde şımarık oluyo bende görümceyim ama yok öyle şımarık değilim asla

sen aşmışsın cnm kendini
biraz daha gayret etsen kayınvaldene bebekken gidecekmişsin beşik kertmiği gibi:KK1:

sen gerçekten erken evlenmişsin canım zor olmadı mı ya biz 7 yıldan sonra evlendik ve hala bazı şeyler tuhaf geliyooo

valla canııım onun ne kadar çıktığınla alakası yook çıkarken çok farklı insan evlendiğinde çok farklıı ben her zaman sunu söylüyorum arkadslarımada aynı evin içinde yaşamadıktan sonra bi insanı ben tanıyorum diyemezsiiin evin içinde çok farklı oluyo...

olur inşallah iyi olmuş bence çok erken yaşta anne olmak sıkıntı olabilirdi artık daha bilinçli olursun

kurdelamm burası senin topiğinmiş.yeni keşfettim yahu :)) selamlar herkese bende gelebilirmiyim

hii ne demek bebisim gel tabi hatta senin olsun burası
aşkolsun
dedin ya geçen kurdelam yakında küçülcem küçülcem omzunuza konacam unnutmuyorum onu bi türlü ya:KK9:
evet bebeeem..
msjı yollamıyordu...
noktayı koydum yolladı... :KK9::KK9::KK9:

yirim seni komik şey

X