evet canm yıldızımız barışmadı bitürlü... 8 yaş var aramızda ..
ne bilim kıskanıo işte.. sürekli laf sokmaya çalışıyorrr.
su perisi az once el emekleri topikine sen yorum yazdığın için sana sorim
fotolar kucuk cıkıyo onlar buyutulmuyomu yaw
benim şimdilik eltim yok ama görümcem düşman başınaaa
bizimde 10 yaş var hatta 11 ... o benden büyük ama önce ben evlendiğim için bazzı seylerde öncelik bende o yüzden gıcık kapıyo bana alttan alttan :
bizimde 10 yaş var hatta 11 ... o benden büyük ama önce ben evlendiğim için bazzı seylerde öncelik bende o yüzden gıcık kapıyo bana alttan alttan :
evet büyütülür canım...
nerden ekledin fotoları...
anladım tatlım nasıl gidiyor hayat?
var mı birsorun
ne zamandır konuşamdık
hiç çekemem vallahi
eltiyse eltiliğini bilsin
ekmeğimi suyumu o vermiyor ya
sende çekme canım boşver
benim şimdilik eltim yok ama görümcem düşman başınaaa
o benden çok önce evlendi ama yine yapıo gıcıklığını kayınpederim falan beni çok sevio daha bisürü şey kıskanıo açık bu. ne diyim allah yardım etsin bize:))
ya eşimi arıo bazen hiç beni sormuo falan. ben de hiç onu sormuorum. napıyım ya eltiyle kakna oluncak die bi kural yok ya biz de kötü olalım artık iyi olmaya çalışmıcam
bende iki tane de görümce var
hiii kıyamam vallahi bi art niyet yok boncuğumevet canım artık msj neyimde çekmıyorsun...
Allaha şükür yok bi sorun.
evdeyim cadıyla uğraşıyorum...
aynı yani herşey...
ya eşimi arıo bazen hiç beni sormuo falan. ben de hiç onu sormuorum. napıyım ya eltiyle kakna oluncak die bi kural yok ya biz de kötü olalım artık iyi olmaya çalışmıcam
aynen canım aynen benm kayınpederim onun evinde yemek yemez gider oraya yiğeni görür çıkar bana gelir bende yemek yer o kadar kıl yanii eltime e tabi oda bunun farkında çok yakınız zatn aynı site içindeyiz .... o daha nişanlıyken ev istiyodu kayınpederimden kayınpeder kayınvalidede ev önce bizim hakkımız diye düşünmüşler bize aldılar o hala kirada en büyük yarasıda o sen sevilen gelinsin ben cadı gelinim diyo ama insan biraz da kendine bakmalı ben daha bugüne kadar 6 sene olcak şubatta tek bir cevap vermişliğim terbiyesizliğim olmamıştır o nerdeyse saç saça giriyodu kayınvalideyle.....
ben 24 yaşındayım canımm 6 aylık evliyimmm:))