Sorular, sorunlar geyikler...

Aynen aynen bende bundan bahsediyorum iste

şimdi gördüm, üstelik bu arkadaş kim ki diye sormuşum bide

hahaha aynen. Bu kim ki hic görmedim daha önce demistim, ama aklimin ucundan bile gecmedi böyle birsey
herhalde bi anne grubuna üye, ordaki arkadaslari oy veriyor sandim

bi başlıktan daha şüpheleniyorum kibledim bakalım nolcak, bu arada söyleyeyim benim aday olmadığım bi başlık

aynen canim. bazi insanlari anlamak gercekten cok güc.
benim icin kendi kendine oy vermek bile hiledir...
millet onu asmis oy istemeye, cete kurmaya, yeni üyelikler alip oy vermeye kadar gelmis...

Kendine oy verenlermi oldu,aday gösterebiliyoruz kendimiizde oy verilemeyeceğini zaten biliyorduk..

Ben kendi avatarımı aday gösterdim mesela,kalkıpta kendime oyvermek gibi bir düşüncem asla olmadı..

Bu kuralı biliyorum çünkü,bunu bile bile yapmak çok saçma yani..

İlk günler hep gırgırına birbirimize dedik zaten oy verin filan diye ama kalkıpta topiklerde link vererek oy istemedik..

Heleki 2.üyelik alıp oy vermek bu daha vahim bence..

O kişi bir ya da iki kez uğramasına rağmen
2012 gelinlerinin topiğinden bile gelip oy istemişti ( ben banlıydım gri gri baktım alttan )ben buna bile şaşırırken birde çoklu üyelikten kendi kendine mi oy vermiş

valla ben 3 senedir aktif olduğum bi başlıkta arkadaşlarımı haberdar ettim çünkü haberleri yoktu, haberleri olsaydı bana oy vereceklerini biliyorum, benim hiç bi başlıkta iddam yarışım yok, ordan gelen oyda 2-3 taneydi, zaten çok azız topikte, o yüzden vicdanım rahat
bana oy veren bazı üyeleri hiç tanımıyorum, bende tanımadıklarıma çok oy verdim, kimin hakkıysa ona gitmeli, tabii hak kavramıda herkese göre göreceli
aslında bunun üzerine bu kadar konuşmata çok saçma şuan, akışta arkadaşların yazdıklarını görmesem unutmuştum bile en leri, enler aday seçilirken ve seçim başladığı 2-3 gün güzeldi benim için, sonra tadı kaçtı zaten üyelerin gereksiz hırsları yüzün
ama bi nevi çok güzel oldu, meğer yanlış tanımışım bazı üyeleri

canım bu kadar anlam yüklenirse olacağı bu işte..hayır hırs olabilir ama bu kadarı beni şok etti.bende oy veren bazı arkadaşları tanımıyorum,hatta benden hoşlanmadığını düşündüğüm ama beni olmlu şeylerde oylayan arkadaşlar da oldu :)..yani benim için iyi oldu aslında.

bu arada ablan kurban olsun sana

olmaz mi ablam, bi kac yerde denk geldim ve gördüm kendine oy verenlere.
neyse bitti gecti
senin oy istemene gerek yok ki zaten nenen yeter

Bu arada ben şikayetimi kendi bulunduğum kategoride yaptım dikkatimi çeken ''tuhaf'' durumlar olduğu için ve sonuç diskalifiye ile sonuçlandı.
Diğer kategorilerde de 1. olan bu arkadaşın ; sanırım oradaki oyları da inceleniyordur.
Yok yani ; kendime müslüman olmak istemem sadece.

Bence de iyi oldu senin için nerdeyse her topik de adaydın. Apla bilem oldun kuzum

neyse bitti gecti

kendine oy verenler mi var?

ama geçersiz sayılıyor zaten değil mi?

bu arada beray bizi aşağıdan okuyor,ilginç..

ben orayi kibledim canim....
adminler bi kontrol eder oylarin ne kadar gercekci oldugunu...

kendine oy verenler mi var?

ama geçersiz sayılıyor zaten değil mi?

bu arada beray bizi aşağıdan okuyor,ilginç..

evet gecersiz, kazen her basligin en basina yazmis zaten kendinize verdiginiz oylar gecersizdir diye

valla ne diyim
ben en kendini beğenmiş üyeye kendime oy verdim
eee bunda bi kendini beğenmişlik simgesidir dimi

neyse bitti gecti

Ben hiç dikkat bile etmedim kendisine oy veren oldumu diye,oy istemek tamamm eyikte yapaarsın yaptıkta çünkü muhabettik ettik güldük eğlendik..Ama bunlar farklı bişey yani nenem sağolsun demiiiii

valla ne diyim
ben en kendini beğenmiş üyeye kendime oy verdim
eee bunda bi kendini beğenmişlik simgesidir dimi

Gitti senin 1 tane oyun kendini beğenmiş üye seni

ben kendimi ihbar ediyorum işte daha napim keleş abla

valla benim çok dikkatimi çekti bi başlık ben aday olmadığım halde, eğer düşündüğüm gibi çıkarsa, yazcam o konuda da, zaten o konuyada yumurtlamışım bişeyler

valla benim çok dikkatimi çekti bi başlık ben aday olmadığım halde, eğer düşündüğüm gibi çıkarsa, yazcam o konuda da, zaten o konuyada yumurtlamışım bişeyler

bendenmi şüpheleniyorsun
bende kendimden şüpheleniyorum ne kadar çok oy almışım uslanmaz konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…