- 1 Nisan 2022
- 2.817
- 1.649
- 38
Herkes yukarıda ki konumu biliyor . Eşime sordum gayet güzel bir şekilde açık açık ama nasıl oldu ise konu sen benim annemin gitmesini mi istiyorsuna geldi ,bende öyle bir şey demedim sadece ben bu evin hanımıyım ya e*ek başı değilim ya elbette kalacaklar. sadece ona göre ortam yaratırdım , yaratırdık anneme olduğu gibi dedim bilmek hakkım dedim.sonuçta ben sana bir şey olduğunda olacağı zaman sana soruyorum seninle plan yapıyorum sen neden bana böyle davranmıyorsun ki dedim. Sürekli her şey de emri vaki yapıyorsun dedim. Konu ailen değil konu senin davranış şeklin dedim benimle plan yapmayışın dedim buna üzülüyor ve bozuluyorum dedim bi ton saydırdı . Sen benm annemin gitmesini mi istiyorsun bilmem ne yeter bıktım . Bende sustum daha fazla uzamasın diye. Kayınvalide kayınpeder duymasın ayıp olmasın diye .kızlar ne yapıcam ben bu adamın huyunu ev arkadaşıymışım gibi davranıyor bu gelecek bitti pat diye ya belki ben o hafta müsait değilim yasa evimm pis . Bana sormak yok . Kayınvalide ile konuşayım dedim üzerine alınır şimdi olmaz gittikten sonra konuşmam lazım kendileri ile . Beklentilerimi istemediklerimi masaya yatırmak lazım o da bende bana önerebileceğiniz bir şey var mı ?Kızlar kuruyor muyum takıntılı mı bilmiyorum Yanlışta düşünüyor olabilirim . Direk aklımdakini yazacağım size ki bana yardımcı olun yada yol gösterin dediğim gibi yanlış olabilir düşündüklerim. Yukardaki yazımı biliyorsunuz kv den şimdi öğrendim ekim 18 inde Almanya dan akrabaları gelecekmiş İstla kv evinde kalacaklarmış dubleks evi . Eşim de kardeşine madem gelecekler anneme söyle diye ısrar etmiş haberi olsun diye ama bnu benimle paylaşmadı . Kv nerede yatacaklar acaba dedi baya kalabalık geliyorlar dedi olsun anne dedim kv Me sizin yatak odanız yapıldı ( parke değişti) üst katta 2 oda var aşağıda salona da atarsın dedim naslsa yatak odanız yapıldı dedim baban horluyor bakalım nasıl olacak dedi ben salonda yatıyordum olmadı anne dedim babamı horluyor ya salona misafirlerin yanına at dedim gülerek :) .. yani eşimin bnu bilip söylememesi sanki ayın 18sine kadar burada kalacaklar kardeşi annesi ile konuşmuş plan yapmışlar gibi düşündüm bi an kendi kendime . Bi kızdım bi düşündüm sanki plan yapılmış ama benim haberim yokmuş gibi .. eşime de direk soramadım soramam böyle bir şeyi ne yapacağımı şaşırdım