- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de geldim
Hayırlı olsun Margam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naturel yaşama saygı litfeeyynnnHer desin neolacak ak pak hatunum .O harbikiz kiz kendine baksin aile boyu bıyık
![]()
Hahahahnoldu kız begenmedin mı
![]()
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiiiCayi sevmiyorsan demle bari ne olcak eline mi yapisir![]()
hoş bulduk canım fazla iyi gittiği sözylenemez sen nasılsın
Yemedigin tatliyi yapiyorsun ama :) doyette degil misin naber haha
beğenmedim tabi kafama sıkar giderim
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiii![]()
Kafana sıkıp gideceğine,çay koy da git
beğenmedim tabi kafama sıkar giderim
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiii![]()
Cok mu ceza aldi o da kendi tutamayanlardan deseneee :)
ooo sen buralara gelir miydin vuslattttBen de geldimHayırlı olsun Margam
![]()
Yok harbim evliyim 13 yaşını bitirmek üzere olan bi oğlum varOğlun muukız kaç yasindasin sen,ben seni küçük saniyodum
![]()
kimmiş gııı. Merak ettiimmmHahaha ezmezler merak etm sana birini sorxam dedim.okudun mu :)
Vayy evde kalmayı becerdin ha
Helal olsun ya
Çayım gelsin de kimin getirdiğine hiç bakmam![]()
Buralara derken daha yeni açılmış kız topik
ooo sen buralara gelir miydin vuslatttt![]()
el acması borek yap tatlım sendeÇayın yanına püsküütümüz var mııı :))
Hayirli olsun margam
Ya gecen bir kiz arkadasimiz vardi cimcimdi nicki herhalde biraz cani sıkkın durgun gibiydi nasil oldu diye sorcaktim gordunuz mu ? Ben goremedim dekimmiş gııı. Merak ettiimmm![]()
Bize geldiğinde de sadece oturdu zaten, hiç yardım etmedi gidene kadar hizmet ettirdiKiz yemedigi tatliyi yapiyor cay demlemekten aciz yaaaaaaa
Ne yaptii anlat baci dur bi şu çayın altını yakiyimda boş geçmesinSen onun bana yaptigini biliyor musu![]()
Ooo maşallah sanaaYok harbim evliyim 13 yaşını bitirmek üzere olan bi oğlum varyakında gaynana olacagam Konu acacagam
![]()
Beybisiiiislm kızlar
Selam ogretmenim hosgeldiniz:)slm kızlar