- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
Tariflerin hepsi güzel canim yaa,hepsi de iddiali. Piraye nickli üye yapti onuii soliim o zamnn. İrmikli bişy vardı onu çok beğendimm bizimkilerden birinin mi barii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tariflerin hepsi güzel canim yaa,hepsi de iddiali. Piraye nickli üye yapti onuii soliim o zamnn. İrmikli bişy vardı onu çok beğendimm bizimkilerden birinin mi barii
gerçkten oyle. Hepsi birbirinden lezizdi vallaaTariflerin hepsi güzel canim yaa,hepsi de iddiali. Piraye nickli üye yapti onu
Benden de büyümüşsün sentemmuzda 28 imden gün alacağım kocaman oldum ben kocamaaannn
Âmin
Napiyorsun pinkosummBenden de büyümüşsün sen
Sana abla diyebilir miyim?
Âmin
Sağol canım Allah Razı olsun
Napim canım ezan okunana kadar çatlamayı başarabilir miyim acaba diye deneme yapıyorumNapiyorsun pinkosumm
Bende dusa girdim onun oncesinde survivora baktim biraz isim varsi onlari hallettim ..Napim canım ezan okunana kadar çatlamayı başarabilir miyim acaba diye deneme yapıyorum
Sen napıyorsun
Istersen ortadan başla kelimeyi bozmuyorsan anlıyorumBende dusa girdim onun oncesinde survivora baktim biraz isim varsi onlari hallettim ..
Yaaa anlatirken niyeyese sondan basa gittim manyak miyim neyim ya :)
Ya onu bende anlayamiyorumIstersen ortadan başla kelimeyi bozmuyorsan anlıyorum
Sadece cimcime yi anlamakta zorlanıyorum
Bende harbiye diyorum gel çevir diyeYa onu bende anlayamiyorum
Arada sirada cozumluyorum dediklerini :)
O anliyor mu onun dilindenBende harbiye diyorum gel çevir diye
Harbi alışmış ya anlıyor Allah Razı olsun, o da olmasa nasıl anlıycaz kızçenin dilindenO anliyor mu onun dilinden
Hele varya telefonsan girmeye dursun cimcime..
Anlayacagim varsa da anlahamiyorum bu sefer
Tesekkurler lilya :)
Gece gece burdaa takıl sonra öğlen gel, hatta öğle geçsin ikindi de gellHarbi alışmış ya anlıyor Allah Razı olsun, o da olmasa nasıl anlıycaz kızçenin dilinden
seviyorumm ben senii baaa..Yarışmacılar oylama bitene kadar kendini deşifre edemez, oy isteyemez, diskalifiye olur, birde ben kınarım çok fena
ay bend tam bı tatlı canavarıyım lınkı buldun mu canımkonu nerde. Bulamadımm.. Bayılırım zaten tatlıyaa
pınko benıde bı sen anlıyon :)) harbı benı anlamıyo cımcımenın karman corman yazsını nasıl anlıyomusHarbi alışmış ya anlıyor Allah Razı olsun, o da olmasa nasıl anlıycaz kızçenin dilinden
:)) gece kuşuyuz bizGece gece burdaa takıl sonra öğlen gel, hatta öğle geçsin ikindi de gell
Bende bilmiyorum ki, anlıyor iştepınko benıde bı sen anlıyon :)) harbı benı anlamıyo cımcımenın karman corman yazsını nasıl anlıyomus
Ben Anlıyorum ya, anlamıyor muyum acababeni kimse anlamıyor
Istersen ortadan başla kelimeyi bozmuyorsan anlıyorum
Sadece cimcime yi anlamakta zorlanıyorum
Ya onu bende anlayamiyorum
Arada sirada cozumluyorum dediklerini :)
Bende harbiye diyorum gel çevir diye
O anliyor mu onun dilinden
Hele varya telefonsan girmeye dursun cimcime..
Anlayacagim varsa da anlahamiyorum bu sefer
Harbi alışmış ya anlıyor Allah Razı olsun, o da olmasa nasıl anlıycaz kızçenin dilinden