- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.061
inşallah kaybedersiniz demek istiyorum beşiktaşımın geleceğini düşünerekMaçı izliyorum deli olmuş şekilde. Her an ağzımdan küfür çıkacak diyr korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kaybedersiniz demek istiyorum beşiktaşımın geleceğini düşünerekMaçı izliyorum deli olmuş şekilde. Her an ağzımdan küfür çıkacak diyr korkuyorum
Kalabalıkken telefondan çok zorlanıyorum :)) birinize yazarken sayfa 2 li ilerliyorpinkom benle ilgilenmiyor şuan
Kaz'ım naber hoşgeldinnnnn :)Hey görls
sen nıye geldınHey görls
kan grubun neNİYE KİMSE BENİM KANIMI SORMADI ULENNNNNNNNNN
sananekan grubun ne
Aaa telefondan mı giriş yapıyorsun :) ben geçen hafta telefondan giriş yapayım dedim 1 saatin sonuda giriş yapabildim :)) haydaa bir baktım çıkış yapılmışKalabalıkken telefondan çok zorlanıyorum :)) birinize yazarken sayfa 2 li ilerliyor
b pozitifkan grubun ne
Dinledin mi gizzoooo saolasın pampam benım beaaaa
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyobu neeeee
Allah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yokNİYE KİMSE BENİM KANIMI SORMADI ULENNNNNNNNNN
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua etinşallah kaybedersiniz demek istiyorum beşiktaşımın geleceğini düşünerek
Dinledin mi gizz
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyo
Selam :)Hey görls
yooooooDinledin mi gizz
Benm favori sarkilarimdan,günde 3 kere dinlemezsem işim rast gitmiyo
piki pinkoşumAllah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yok
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua et
olsun bugün kaybedin herkes kaybetsinAllah doyursun seni bebeğim , biz de o kadar yiyecek yok
Siz Fener'le yarışamazsınız, hakemler kazanır, ona göre dua et
b pozitif
Eşim evdeyken telefona kalıyorum, zorluyor böyle de ya :)Aaa telefondan mı giriş yapıyorsun :) ben geçen hafta telefondan giriş yapayım dedim 1 saatin sonuda giriş yapabildim :)) haydaa bir baktım çıkış yapılmış
sırasıylayoooooo
Eşim evdeyken telefona kalıyorum, zorluyor böyle de ya :)