- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
Evet bide hastayım Sağol canımne kadar güzel yapmışsın hava kapalı diye evdesin herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bide hastayım Sağol canımne kadar güzel yapmışsın hava kapalı diye evdesin herhalde
Çok haklısın ama ne bileyim işte Katılmak istemiyorum da diyemiyorum içimden tezarahut mu ne işte ondan geliyorBak moda okuyorsun cidden çok merak ediyorum
ilgi alanında zaten :)
ben oyle ıstıyorumSanane
makarinaya yedırtcem ben sana sen merak etmeooo makarina uuu makarinaaa
geçmiş olsun neyin var :)Evet bide hastayım Sağol canım
ben oyle ıstıyorum
makarinaya yedırtcem ben sana sen merak etme
Yarım saat önce benim ki bunu söylüyordu, diyor ki beni taklit etmesinooo makarina uuu makarinaaa
Çok haklısın ama ne bileyim işte Katılmak istemiyorum da diyemiyorum içimden tezarahut mu ne işte ondan geliyor
Beni de yeBANA DA MAKARNA VERİN : (
Yarım saat önce benim ki bunu söylüyordu, diyor ki beni taklit etmesin
benı sınır etme senı kelebek makarnaya benzetırım haaaamakarna yemeğe geleceğiz ama boşuna gönderildi sana o makarnalar biz geleceğiz diye aaaa
çok yiyo dimiBeni de ye
hehehe :)) bir bakmışım gece rüyamdasın üstüme bıçakla yürüyüp Cruuuussssheeeeeerrr bu yarışmayaaaa katılacaksınnn yoksa seni nihahahahaaa ay ne gülerim bdv ye konu açarım hemenkatılcan katılcan yarışma sonuna ve sen yarışmaya katılana kadar peşindeyim kurtuluşun yok
bende seni tekerlek makarnaya benzetirimbenı sınır etme senı kelebek makarnaya benzetırım haaaa
hehehe :)) bir bakmışım gece rüyamdasın üstüme bıçakla yürüyüp Cruuuussssheeeeeerrr bu yarışmayaaaa katılacaksınnn yoksa seni nihahahahaaa ay ne gülerim bdv ye konu açarım hemen
o ancak senden olur sisko patatesbende seni tekerlek makarnaya benzetirim
AB :)) niye kine taklit edicem be onu o beni taklit ediyor özelliklede iltifatlarım konusunda
sana ne kadar güzel söz söylüyorsam kapıyor kan grubu ne seninkinin
OLURRRRRRRRBeni de ye
harbişkom dinler misin