- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
Evet bide hastayım Sağol canımne kadar güzel yapmışsın hava kapalı diye evdesin herhalde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bide hastayım Sağol canımne kadar güzel yapmışsın hava kapalı diye evdesin herhalde![]()
Çok haklısın ama ne bileyim işteBak moda okuyorsun cidden çok merak ediyorum
ilgi alanında zaten :)
ben oyle ıstıyorumSanane![]()
makarinaya yedırtcem ben sana sen merak etmeooo makarina uuu makarinaaa![]()
geçmiş olsun neyin var :)Evet bide hastayım Sağol canım![]()
ben oyle ıstıyorum
makarinaya yedırtcem ben sana sen merak etme![]()
Yarım saat önce benim ki bunu söylüyordu, diyor ki beni taklit etmesinooo makarina uuu makarinaaa![]()
Çok haklısın ama ne bileyim işteKatılmak istemiyorum da diyemiyorum içimden tezarahut mu ne işte ondan geliyor
![]()
![]()
![]()
Beni de yeBANA DA MAKARNA VERİN : (
Yarım saat önce benim ki bunu söylüyordu, diyor ki beni taklit etmesin![]()
benı sınır etme senı kelebek makarnaya benzetırım haaaamakarna yemeğe geleceğiz ama boşuna gönderildi sana o makarnalar biz geleceğiz diye aaaa
katılcan katılcan yarışma sonuna ve sen yarışmaya katılana kadar peşindeyim kurtuluşun yok![]()
bende seni tekerlek makarnaya benzetirimbenı sınır etme senı kelebek makarnaya benzetırım haaaa![]()
hehehe :)) bir bakmışım gece rüyamdasın üstüme bıçakla yürüyüp Cruuuussssheeeeeerrr bu yarışmayaaaa katılacaksınnn yoksa seni nihahahahaaa
ay ne gülerim
bdv ye konu açarım hemen
![]()
o ancak senden olur sisko patatesbende seni tekerlek makarnaya benzetirim![]()
AB :)) niye kine taklit edicem be onuo beni taklit ediyor özelliklede iltifatlarım konusunda
sana ne kadar güzel söz söylüyorsam kapıyorkan grubu ne seninkinin
![]()