- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Boy 1.60 larda yaş 20 lerde :)) kesinlikle işin sırrı su tatlım :) o kadar ama o kadar zararlı şeyler yerim ki :) atıyorum 1 cips yedim hemen susuyorum 1 bardak su, bu böyle gider :)Demek işin sırrı sudaboyun kaç,kac yaşındasn?
Sen 4 nisanda uye olmussun 15 tl oldugu zamanlari varsa bile nerden hatirliyorsun bakayim :)Heheehe sanki önceden 15 tl ydi öyle hatırlıyorum
Tontis yanahlarini yerimmm :)çok tatlıyım ama değilmi margammmmmm
aynen eski üyelerdenim :))Sen 4 nisanda uye olmussun 15 tl oldugu zamanlari varsa bile nerden hayirliyorsun bakayim :)
Yoksa sen eskilerin yeni formatli uyelerinden misin kiz :)
Yemekte herkese veriliyor, tatlı yap :))yook katılan herkese değilmiş okudum .. hem marga da öyle dedi :/
teşekkür canım :))Masalah masallah nazar degmesin yalniz bende cok yerim :) garipseyisim ekmek yedigi icin degil kilo aldigi icindi :)
Ellerin dert görmesin guzumm
Bana net bilgi ver,60'larda,20'lerde olmadiBoy 1.60 larda yaş 20 lerde :)) kesinlikle işin sırrı su tatlım :) o kadar ama o kadar zararlı şeyler yerim ki :) atıyorum 1 cips yedim hemen susuyorum 1 bardak su, bu böyle gider :)
Ciddi misin :O bunu bilmiyordum :) peki katıldım ettim ama 1. olamadım, katılan herkese veriliyor ya otamatik olarak mı veriliyor kazen bey tarafından ?Yemekte herkese veriliyor, tatlı yap :))
ben 1.57 boyundaa 27 yaşında bi tavşanımEllerin dert görmesin guzumm
Bana net bilgi ver,60'larda,20'lerde olmadi
boy dediğim gibi 1. 60 larda tam net hatırlamıyorum ama 1. 60 lardaEllerin dert görmesin guzumm
Bana net bilgi ver,60'larda,20'lerde olmadi
Oooo beybisi naberrr
Yeni üyeyim lakin eskiden de üyeliğim vardı .. bende seni tanıyamadım :))
27 mi,kız ben seni guccük saniyodum,yaşıtmışızzzzben 1.57 boyundaa 27 yaşında bi tavşanım
Yaşboy dediğim gibi 1. 60 larda tam net hatırlamıyorum ama 1. 60 larda
1 olmasan da veriliyor yazıyordu baksanaCiddi misin :O bunu bilmiyordum :) peki katıldım ettim ama 1. olamadım, katılan herkese veriliyor ya otamatik olarak mı veriliyor kazen bey tarafından ?
20 :))27 mi,kız ben seni guccük saniyodum,yaşıtmışızzzz
Ben zengin olup napcam sen ol yeter bana27 mi,kız ben seni guccük saniyodum,yaşıtmışızzzz
Link yok mu acaba :)1 olmasan da veriliyor yazıyordu baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?