- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hosbuldumm :)) kahve kizimin,yesil esimin göz rengiTabi ki hoş geldin
Kahverengi hastasıyım bu arada
Ama yanlarım olunca kendimi öyle hissediyorum54 mü
Sen kiloluysan ben neyim
Hadi ya ben de Margaya başvurayım o zamanMarga bu konuda oldukça usta haberin olsun
Bütün özel gün planlarımı ona yaptırıyom
60 ı geçiyorumAma yanlarım olunca kendimi öyle hissediyorum
Sen Kaçsın ki?
Vuslata sormayın kilosunu
NiyeAma yanlarım olunca kendimi öyle hissediyorum
Sen Kaçsın ki?
Vuslata sormayın kilosunu
Ayy ne güzel Kullanıcı adı almışsın o zaman :) yeşil gözlü babadan kahverengi gözlü olduğu için ilerde çok kızar KızınHosbuldumm :)) kahve kizimin,yesil esimin göz rengiilk kez acikliyorum cok heyecanli
Tesekkurler efenimm hosbulduk :))cay bahane sohbet sahaneOlmaz mı buyrun efenim. :)) Hoşgeldin :))
Üzülme ya sıkı diyet ve spora bakıyor, yapsana sende60 ı geçiyorum
Aynen öyle valla. Dur çayın bitmiş uzat hele bardağını. :)Tesekkurler efenimm hosbulduk :))cay bahane sohbet sahane
Tribe girmeyelim gece gece diye
Bu aydan sonra insallah kışın yedik içtik yattıkÜzülme ya sıkı diyet ve spora bakıyor, yapsana sende
Ben dün sağlık ocağında tok karnıma tartıldım, hemşire tartıya çıkabilir misiniz dedi 97.80i gördüm. İstem dışı ooohaaaaaa, dedim... 1 sene önce 63 kiloydum yaaa. Ühüüüüüüüüüü60 ı geçiyorum
Hoş geldin komşu huuuuBen dün sağlık ocağında tok karnıma tartıldım, hemşire tartıya çıkabilir misiniz dedi 97.80i gördüm. İstem dışı ooohaaaaaa, dedim... 1 sene önce 63 kiloydum yaaa. Ühüüüüüüüüüü
Benim idealim sensin ama
Duyanda seni 70-80 sanacak yaniİdael kilodasın sen, ben sıskayım
Allah seniBenim idealim sensin ama
O çocukları nerenden çıkardın ya, normal doğum mu yaptın?
Yazın ince giyiniyoruz vermek Lazım hızlıcaBu aydan sonra insallah kışın yedik içtik yattık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen dün sağlık ocağında tok karnıma tartıldım, hemşire tartıya çıkabilir misiniz dedi 97.80i gördüm. İstem dışı ooohaaaaaa, dedim... 1 sene önce 63 kiloydum yaaa. Ühüüüüüüüüüü
Hoş buldum gomşuuuuu...Bebiş mafitti beniiiii.... Her yerim çatladı, sadece göbek olsa yine iyi. Bu gün fark ettim çok üzüldüm. Her yerim yarılmış resmenHoş geldin komşu huuuu
Heralde tatlım sende Bebiş var bizde gobuş
Nerden çıkaracak senin benim çıktığım yerden dir heraldeBenim idealim sensin ama
O çocukları nerenden çıkardın ya, normal doğum mu yaptın?
Napim bebeğim bende çıtır anne olayım istiyorumAllah seni
3ü normal sonuncu sezeryan oldu canım:)