- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.021
Hahaha hic gulcegim yoktu yaaaa
Nie kiz kankicime kur yapamam mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha hic gulcegim yoktu yaaaa
Oy canm benim seni yerem yerem öperemYapariz canim gel sen yeter ki :))
Aman canim girerse girsin huzurunuzu kacirmis eltin uzak dursun aman amanKonuşmuyorum canım bundan sonra da hiç konuşmayı düşünmüyorum.
Taşınmayı planlıyoruz, ama sanırım 1 seneyi bulur o da..
Hayatımdan fazlalıkları attım o nedenle bir kaç gündür kafam çok rahat..
K.valide triplere girmiş, bu seferde kendi bilir dedim çekildim kabuğuma öyle..
kadir kiymet bilmiyor insanlar annemmmmmO kadar çay ısmarlıyoruz bize kimse duygulanmıyo :/
Hosbuldk bebegm nabersinHoş geldin esmerm91
Çaya etiketledim ya bebeğimbırıde demez kı dione gelsene
valla mı ay gormedımm .. bıldırımler gozumden kacınca cırkeflesıyorum iştee gunahını aldım tatlımmÇaya etiketledim ya bebeğim
Aynen şekerim öyle valla..kadir kiymet bilmiyor insanlar annemmmmm
İyilik valla esmerim senden naber?Hosbuldk bebegm nabersin
Bi'daha olmasın dionem çok duygulanırım hee sonraaa...valla mı ay gormedımm .. bıldırımler gozumden kacınca cırkeflesıyorum iştee gunahını aldım tatlımm
nasılsın canım bu aradaİyilik valla esmerim senden naber?
enyaliosum yapmaz zaten cagırmamazlıkkkBi'daha olmasın dionem çok duygulanırım hee sonraaa...
Aynen şekercim, sensiz olur mu???enyaliosum yapmaz zaten cagırmamazlıkkk
geldi geldi calsin davullar oynasin kizlar catlasin kiskananlarbırıde demez kı dione gelsene
bende ıyıym canımmm .. cıkmama gerek yarından sonra sınavım var .. opuyorumm .. dualarında banada yer ver canımm olar mııııİyiyim beybisi sen nasılsın
Nolsn canm tv izliyorm survivore bakiorm malüm yarin son bgnde yüzlesme varİyilik valla esmerim senden naber?
hopaşinanayy halay bası benım cımcımee gec sagıma EnHarbiKiz halayı bozuyor onuda attım kucuklerle ortada kosuyor halayımı kıskanırlar efenim doğru kendımı övmek gıbı olmasındageldi geldi calsin davullar oynasin kizlar catlasin kiskananlar