- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
Yok canım, Salı günü anestezi ye gitcez ameliyat günü Alcaz. Salı belli olacak yaniAmin canim sonuclari alabildiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, Salı günü anestezi ye gitcez ameliyat günü Alcaz. Salı belli olacak yaniAmin canim sonuclari alabildiniz mi
Cok gosterisliiBeğenmedin mi marga
Hadi bakalim canim hayirlisiyla sonuclanir insallahm sizde mi kaliyorlarYok canım, Salı günü anestezi ye gitcez ameliyat günü Alcaz. Salı belli olacak yani
Akrep kavgası yapalımbende akrebim bak sokarım senı heee:)))
Yok canım kendi evinde kalıyor. Gel dedim de Ramazan da Kur'an hatmi yapıyorlar gelmek istemediHadi bakalim canim hayirlisiyla sonuclanir insallahm sizde mi kaliyorlar
Yalniz birakmasaydiniz yahu :/Yok canım kendi evinde kalıyor. Gel dedim de Ramazan da Kur'an hatmi yapıyorlar gelmek istemedi
Durumu kötü değil öyle. Gayet iyi çok şükür, idare edebiliyor kendisi.Yalniz birakmasaydiniz yahu :/
Gerci oda dogru ben durumu kotuyse falan diye sey ettim erolcum :)Durumu kötü değil öyle. Gayet iyi çok şükür, idare edebiliyor kendisi.
Ne yapalım canım gelmek istemeyince zorla getirmeyiz ki
Olur pinkim seninle de kahve içeriz..Kahveyle eşlik edeyim bende size
Survivor a bakıyorum mervem kazansın
Esiyor havaa :) aman serin olsun cok sicak olunca hareket edilmiyor
Gunduz genesliklerin hepsink ceker oldum
Cok gosterislii
Benim cay bardaklarim besiktasli :)
Daha sicak yerlerde var Allah yardimcimiz olsun :)Olur pinkim seninle de kahve içeriz..
Kazanır inş pek izlemiyorum o yarışmayı..
Aynen ya çok sıcak ben de sevmiyorum margara
Sagolasin sebastiyan
Amin.. Ben başka yerleri bilmiyorum gündüz istanbul çok sıcak, akşamları serin geçiyor.Daha sicak yerlerde var Allah yardimcimiz olsun :)
Sagolasin sebastiyan
Taktın ha iyi ki bi yanlış yazdımGerci oda dogru ben durumu kotuyse falan diye sey ettim erolcum :)
Beni benle aldatiyorsun erol benTaktın ha iyi ki bi yanlış yazdım
Canm benm şimdi param yok,cüzdanim evde kalmış,bi ara şaaparızRica ederim harbi.
Sen bana ne ısmarlıycan??
Amin.. Ben başka yerleri bilmiyorum gündüz istanbul çok sıcak, akşamları serin geçiyor.