- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Merhaba, Ben Soprano XL lazer cihazında yaklaşık bir ay önce epilasyon yaptırdım, merkezin ismini vermek istemiyorum reklam olmasın diye ancak şunu söyleyebilirim, cihaz acısız ve muhteşem sonuç veriyor, epilasyon yaptıracaksanız bir soprano xl cihaz sahibi merkez bulun derim.
ben de esmerim o yüzden canım yanar diye korkuyorumBen de Ankara'da dermatolog Müsteyde Dilektaşlı'nın yanında soprano lazere başladım. Seansa gitmeden önce buradakileri okuyup çok korkmuştum, ama benden sonra okuyacaklar korkmasın diye tecrübelerimi yazıyorum:)) Yüz için 2 seansa gittim. Yüz çok hafif acıyor, yani bıyık bölgesi. İşlemi yapan bayan da en çok bıyık bölgesinin acıyacağını söyledi ama dayanılmayacak bir acı değildi. İple aldırırıken daha çok acıdıını söyleyebilirm:) 1 hafta sonra tüyler çıktı ve hepsi döküldü:)) Gerçi ben çok fazla iple aldırdığım için sert ve siyah kıl köklerim vardı, belki o yüzden dökülmüştür. Ama çok çabuk döküldüler diye mutlu oldum:))
Bacak ve bikini bölgesine gelince, gitmeden bikini bölgesine EMLA sürmüştüm.. Daha önce hiç lazer yaptırmadığım için acıyacak diye inanılmaz korkuyrdum.Ama galiba soprano ya da EMLA mucizevi bi şey ki hiç hissetmedim bile.. Gerçekten en çok ona memnunum:)) Bacaklarda da öyle bi acı olmadı. Sadece arada sinek ısırığı gibi bi şey oluyordu. Bacaklarım tam çıkmadı ama bikini bölgesi çıkmaya, çıknalr da dökülmeye başladı.. Bilmiyorum, bundan sonraki seanslar nasıl olacak ama çok umut verici görünüyor :) Ağrı sızı olmaması da süper bi şey..Bayağı esmer olduğum için lazer beni hep korkutmuştu, ama bu yöntemle ilgili başka siteleri de ararştırınca benim gibi esmerler için en ideali diye yazıldığını gördüm. Bacaklarım da çıkmaya başlasın dökülüp dökülmediğini yazarım :)
bu konuyu bir haftadır araştırıyorum bende lazere başlayacağım ve senindi dediğin gibi hem param boşa gitmesin hemde sonuç alayım istiyorum... lazer uygulayan özel hastanelerle telefonda görüştüm ve aldığım genel kanı sert ve kalın siyah tüylerde alexandır(yazılışını bilmiyorum) ince tüylerde ise soprano diod lazer uygulamayı önerdiklerini söylediler .. konuştuğum merkezlerde iki cihazda vardı ve ordaki bayan alexandır ile başlayıp tüyler inceldiğinde sopranoya geçiş yapıyoruz kıl yapısına göre dedi... alt bacak alexsandır üst bacak soprano çalışılıyor çünkü ince tüylerde alexsandır kullandığımızda tüyler artabiliyor dedi ...konuştuğum merkezlerden genelleme yaparak özet geçtim umarım faydası olmuştur..ya şu reklam amaçlı yorum yazan insanlardan nefret ediyorum. bazısı kullandıkları makinanın reklamını yapıyor bazısı da kullanmadıkları makinaları kötülüyor.
olan ise tamamen bize oluyor. lazer yaptırıp tüyleri artan bile oluyor... ben mesela esmerim ve alt bacaklarımda yoğun tüy olmasına karşın üst bacaklarımda zayıf tüylerim var. alt bacağa alexandır yaptırsam üst bacaktaki tüyleri arttırabilir. diod yaptırsam esmer olduğum için tüylerimi görmeyebilir. ıo yüzden soprano xl a bakıyorum ama esmerlere uygulanıyor mu ki? iyice kafam karıştı kendi kendime sinir oldum. şimdi azaltıcaz diye o kadar para verip üstüne bir de kıllanmayalım ya
bu konuyu bir haftadır araştırıyorum bende lazere başlayacağım ve senindi dediğin gibi hem param boşa gitmesin hemde sonuç alayım istiyorum... lazer uygulayan özel hastanelerle telefonda görüştüm ve aldığım genel kanı sert ve kalın siyah tüylerde alexandır(yazılışını bilmiyorum) ince tüylerde ise soprano diod lazer uygulamayı önerdiklerini söylediler .. konuştuğum merkezlerde iki cihazda vardı ve ordaki bayan alexandır ile başlayıp tüyler inceldiğinde sopranoya geçiş yapıyoruz kıl yapısına göre dedi... alt bacak alexsandır üst bacak soprano çalışılıyor çünkü ince tüylerde alexsandır kullandığımızda tüyler artabiliyor dedi ...konuştuğum merkezlerden genelleme yaparak özet geçtim umarım faydası olmuştur..
iyi araştırmışsın ve çok iyi tesbitler yapmışsın juju, yazdıklarına aynen katılıyorum çok doğru söylemişler,bende yaptırmadan önceki
araştırmalarımda bu uygulamayı senin gibi tesbit edemediysemde,tecrübeyle görmüş oldum.
bu düşünceyle çalışan bir merkezde kesinlikle yaptır derim ben....
Sopranocular merhaba :)
Ben İzmir'deyim ve size iki sorum olacaktı.
1) İzmir'de soprano xl için gidebileceğim bir yer var mı?
2) Soprano xl'ye tüy yapısına bakılmaksızın herkes gidebilir mi? (Örneğin alex beyaz ten-koyu tüy için öneriliyor ya, bunun gibi..)
Cevaplarsanız çok memnun olurum.. =)
kızlar istanbul da bu cihazın bulunduğu merkezleri yazar mısınız özelden?
Konuyu bu cihazı kullanan birilerinin açtığı nasıl da belli. Ben de ütüleme yöntemiyle epilasyon yaptırıyorum, 11. seansım ama bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?