Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

ben sporana xl lazere 1.seansına gıttım bana dedıklerı 8 seans surgugu ve 2 ayda bır senas oldugu sonus olarak yuzde 70 azalacagı ama tamemen tabıkıde hepsı bıtecek dıye bısey yok seanslarını tamamlayan varmı aranızda cunku bu esenasın bıtmesı yaklaşık 1.5 sene suruyor

siz nerede yaptırdınız özelden yazarmısnız lütfen çok ihtiyacım var ankarada oturuyorum

ben muğlada 2 gün önce genital bölgem için ilk seansıma sopranoya gittim ve gerçekten hiç acımadı masaj gibi gelıyo bazen bole hafif bi sıcaklık hissediyorsun o kadar acı konusunda bende cok tedirgin girmiştim acıda şüpheniz olmasın hiç acımıyo ben koltuk altıma 5 seans alexe gitmiştim gerçekten acıya dayanamadım ama cok azaldı şimdi tek tük cıkıyo ikinci seansımı 6hafta sonraya verdiler sonuçları gorupyazıcam

ben de esmerim o yüzden canım yanar diye korkuyorum

ben yaptırdım nısan ayında 2 ay olmus olacak yanı 2. senasım ben memnunum hıc cıkmadı dıyemem ama gozle gorulur rahatsız edıcı bır tarafı yok mını etegımı gıyıp gezebılırım yanı rahatlık bana gore hem agdadadnda kat kat ıyı ustelık acısıda yok agda gıbı bıraz malıyetlı ama deger bence en guzel tarafı gıtttıgmız baska sehırlerde agda yaptırıcak salon aramamak

merhabalar ...

bende lazer için araştırma yaptım ve genellikle atış alexsandıra mı ne artık adı bilmiyorum ona gidenler vardı çevremde acı duyduklarını ama memnun da kaldıklarını söylediler..

bugün gittiğim mersinde bir özel hastanede soprano xl diod cihaz kullandıklarını son sistem olduğunu ütüleme teknolojisi de dendiğini söylediler ve özel bölge , koltuk altı, tam bacak, kollar dahil 1800 tl yi 10 ay taksit yapabileceklerini şayet kolları istemez izem 1400 tl 10 ay taksit yapacaklarını söylediler...

bu verdikleri rakam paket programmış ve 6 sean ve 4 kontrol seans tan oluşuyormuş... ben bukadar para veriyorsam bitsin istiyorum üzün zamandır gidipte evet memnun ayrıldık diyenler varmı???

orda görüşrüğüm yetkili kesinlikle çok az bi acı olacağını ama rahatsız edici seviyede olmayacağını söyledi ...

ya şu reklam amaçlı yorum yazan insanlardan nefret ediyorum. bazısı kullandıkları makinanın reklamını yapıyor bazısı da kullanmadıkları makinaları kötülüyor.
olan ise tamamen bize oluyor. lazer yaptırıp tüyleri artan bile oluyor... ben mesela esmerim ve alt bacaklarımda yoğun tüy olmasına karşın üst bacaklarımda zayıf tüylerim var. alt bacağa alexandır yaptırsam üst bacaktaki tüyleri arttırabilir. diod yaptırsam esmer olduğum için tüylerimi görmeyebilir. ıo yüzden soprano xl a bakıyorum ama esmerlere uygulanıyor mu ki? iyice kafam karıştı kendi kendime sinir oldum. şimdi azaltıcaz diye o kadar para verip üstüne bir de kıllanmayalım ya

Son düzenleme:
bu konuyu bir haftadır araştırıyorum bende lazere başlayacağım ve senindi dediğin gibi hem param boşa gitmesin hemde sonuç alayım istiyorum... lazer uygulayan özel hastanelerle telefonda görüştüm ve aldığım genel kanı sert ve kalın siyah tüylerde alexandır(yazılışını bilmiyorum) ince tüylerde ise soprano diod lazer uygulamayı önerdiklerini söylediler .. konuştuğum merkezlerde iki cihazda vardı ve ordaki bayan alexandır ile başlayıp tüyler inceldiğinde sopranoya geçiş yapıyoruz kıl yapısına göre dedi... alt bacak alexsandır üst bacak soprano çalışılıyor çünkü ince tüylerde alexsandır kullandığımızda tüyler artabiliyor dedi ...konuştuğum merkezlerden genelleme yaparak özet geçtim umarım faydası olmuştur..

iyi araştırmışsın ve çok iyi tesbitler yapmışsın juju, yazdıklarına aynen katılıyorum çok doğru söylemişler,bende yaptırmadan önceki

araştırmalarımda bu uygulamayı senin gibi tesbit edemediysemde,tecrübeyle görmüş oldum.

bu düşünceyle çalışan bir merkezde kesinlikle yaptır derim ben....

tecrübe sahibiyim dediğin için soruyorum
sendeki ilerleme ne durumda
ne zamandır gidiyorsun
yüzde kaç başarı elde ettin
hangi cihazda yaptırdın????

Bu soruların yanıtına benim de ihtiyacım var. lütfen bana da "eğer aldıysan" bilgi verir misin? kızıl tüyler için uygulama yaptıran varsa izmirde merkez önerisi lütfen

ya kızlar istanbuldaki tavsiye ettiğiniz merkezleri mesaj atabilir misiniz bana özel mesaj hakkım olmadığı için soramıyorum

kız kardeşim 2 aydır alexsandır olan lazere özel bölge için gidiyor gidiyor benim ricamla sohrano yani ütüleme sistemini sordurdum merkezdeki uzman sohranoyla 1 yılda biter ama ütüleme ile 2-2,5 yılı bulur demiş... Acı eşiği düşük dayanamam diyorsa gitsin ama süre uzar demiş...kızkardeşimede bana 6. Seansa gelen olmadı henüz çünkü ben ürünümede kendime de güveniyorum kesinlikle 6 seans olmadan biter demiş. Bu ay bacak için ilk seansını yaptırdı haber aldıkça burayada yazarım onunla ilgili gelişmeleri...

Bende regli olmayı bekliyorum regl sonrası tüm vucut başlayacağım alex ile başlayıp kıllar zıyıfladıkça sopranoya geçeceklerini söyledi merkezdekiler 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa bende ilk seansımı yaptırmış olacağım ve burada tecrübelerimi paylaşacağım..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,
burada alex.in daha eski olduğu yazılmış ama eğer doğru yerde yapılıyorsa hiç de kötü değil alex..2 seansta tüylerimin yüzde 70 i gitti diyebilrim.ben sahibi dr olan, dr kontrolünde bi yere gittim.ütüleme laser sistemini de çok merak ediyorum ama ben hamileyim...bikaç yerde hamileyken laser yada iğnelinin zararlı olmadığını okudum ama yine de kararsızım.emin olmadan yaptırmam kesinlikle..ütüleme alex e göre daha ince kıllar için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…