• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

Bu soprano cihazı karın, sırt gibi ince tüylerde işe yarıyor mu arkadaşlar? Yaptıran birileri aydınlatıverse beni ne kadar güzel olur. :34:

Papatya, ben Ankara'ya gidiyorum. Orada başlamıştım. 8 aydır İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul'da güvenebileceğim yer var mı bilmediğimden ve Ankara'da gittiğim yerden çok memnun kaldığımdan hala oraya gidiyorum. 2 ayda bir haftasonu için atlayıp lazer yaptırıp geliyorum :)

canım merhaba ankara'da gittiğin yeri öğrenebilir miyim ? bir de işlem tamamen acısız mı ? ben bugün bir yere gittim diot lazer yaptırdım cihazın üzerinde de yazıyodu zaten ama canım yandı.. burda sopranoyla yaptıran insanlar canlarının yanmadıklarından bahsetmişler.. yüzümde sıcak bir şey de gezdirdi.. atış ta yaptı gibi.. anlayamadım tam.. ankarada senin gittiğin yere gitmek istiyorum bilgi verirsen çooook sevinirim..

Merhaba arkadaslar ben ozel bir hastaneye gidiyorum tum vucut alex. Yapiliyordu sonra kol ve yuz icin sadece utuleme lazer yapabiliriz dediler alex lazee diger sari tuyleride siyahlastiritormus bide gitmeden once trimer diye bi cihaz var onunla temizliyorum zahmetli is utulemeye 1 keregittim henuz birsey goremedim tekrar randevum var cuma yine yazmaya calisirim

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün izmir su hospitala gittim görüşme için. eskiden özel izmir hastanesinde bulunan güzellik merkezi buraya taşınmış. bi deneme yaptık, acısından çok korkuyordum, korktuğum kadar acımadı. tüm vücut 8 seans 1800 dediler. ben güvendim buraya, çünkü kız kendine de yapmış, kendine yaptığına göre bir kandırmaca yok diye düşünüyorum. soprano xl ile tüylerden tamamen kurtulan var mı bana cevap verebilecek olan?

evt teşekkrlr.. tüm bölge diyrlr da bend eöyle tahmn etmştm..3 bölge içinmş sadece..peki sizce soprano mu alex mi ? siz yapırdınz mı

izmirde soprano olan sadece bi hastane bulabildim aslında soprano çok konforlu ve iş yaradığı söyleniyor. alexin acısından korkuyorum.

evt teşekkrlr.. tüm bölge diyrlr da bend eöyle tahmn etmştm..3 bölge içinmş sadece..peki sizce soprano mu alex mi ? siz yapırdınz mı

mrb ben daha önce alex yaptırmıştım fakat kıllarım inceldi bitmedi şu an su hastanesinde soprano ütüleme yaptırıyorum 3 seanstayım fakat kıllarım 3 aydır çıkmadı çok mutluyum tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün izmir su hospitala gittim görüşme için. eskiden özel izmir hastanesinde bulunan güzellik merkezi buraya taşınmış. bi deneme yaptık, acısından çok korkuyordum, korktuğum kadar acımadı. tüm vücut 8 seans 1800 dediler. ben güvendim buraya, çünkü kız kendine de yapmış, kendine yaptığına göre bir kandırmaca yok diye düşünüyorum. soprano xl ile tüylerden tamamen kurtulan var mı bana cevap verebilecek olan?

valla doru sölüyosun ben oranın müsterisiyim kesinlikle tavsiye ediyorum :)))

Merhaba,
Ben ütüleme yöntemi ile lazer yaptırmak istiyorum. Florya adı geçmişti bir kaç kere forumda, gerçek soprano kullanılıyor diye. Biri özel mesajla hastaneninin adını verebilir mi?
Teşekürler..:40:

slm ben özel su hastanesine gidiyorum tsvsiye ederim ben cok memnunum cünkü önceden alex yaptırdım hiç memnun kalmadım

arkadaşlar genital bölgede ağdada sanki doğum yapıyomuşum gibi hohlaya hohlaya tamamlamaktan ciğerim soldu :)

tüm vücutta jiet yapıyorum uzun zamandır ve beyaz tene koyu renk çıkıyorlar haliyle. internette bu tip lazerle 6seans tüm vücut 350TL diye satılan paketlerden gördüm sizce nasıldır? izmirde yaşıyorum bu arada.

yıllarca ağda yaptırıp tüyleri incelttikten sonra buna başlasam, seans aralarında jilet kullanıldığı için büyük risk olurdu(ya işe yaramayıp tüyleri sertleştirdiğimle kalırsam korkusu) ama şimdi nasılsa kaybedecek bir şeyim yok gibi geliyor.

ne yapmalıyım??

slm ben gidiyorum epilasyone ve çok memnunum özel bi hastane izmir kahramanlarda soprano xl cihaz ve cok memnunum tavsiye ederim yapan hemşirelerde çok iyiler...

hım alex den acısız ve etkili öylemi tmm bende yapmay ıdüşnyrm mersinde özel hastane yapıyr ona tüm bölge diyr ama 3 bölge olrk sanırım kampanyalı 1500 ..

Herkese tek tek soruyorum gerçi ama kusura bakmayın gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri bi tıkla bana mesaj olarak ayarsanız nasıl süper olur :23:

burdan isim veremiyorum, florya'da bir kulak burun boğaz merkezi. 3 seans gittim, yarın dördüncü seansıma gideceğim. 3. seanstan sonra genital baya seyreldi, bacaklar da aynı şekilde. tam olarak biter mi bilmem ama bu hali bile rahatlattı beni.

slm ben gidiyorum epilasyone ve çok memnunum özel bi hastane izmir kahramanlarda soprano xl cihaz ve cok memnunum tavsiye ederim yapan hemşirelerde çok iyiler...

Burcak kaçıncı seansın?
Bende oraya gıdıyorum ama pek memnun değilim yaa:44:
Evet hemşireler iyi, hijyenik ama sonuç:19:

su hastanesi iyidi hoştu ama bacağıma kuru kuru jilet vurup bide ters yönden jilet yaptılar, kanadı 2 gün yandı. ben de lazerden yandı sandım meğersem jilet tahriş etmiş. kısacası biraz cilt konusunda bilgisizler. bir güzellik merkezine gittim. kadın cildimin kuru olduğunu söyleyip hemen krem sürdü, hiç yanmadı.

neyse kızlar, ben size bişi sorucam. bu genital bölgeye ütüleme soprano diode yaptırıcam cumartesi. ancak gece uyuyamıyorum düşünmekten, çok acıyor mu?? ne kadar sürüyor? bacağıma deneme yaptırdım. o kadar mı acıyor? acısı neye benziyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını

Adanada nerede merkez acaba

Merhaba, ben Soprano XLi cihazla lazer epilasyon yaptırıyorum. Soprano XL'den sonraki çıkan cihaz. Cumartesi 4.seasıma gideceğim. Lazer tecrübe edenlerin aksine benim önce bacaklarım bitecek gibi gözüküyor. Çünkü benlerimin olduğu noktalar dışında kıl çıkmıyor (benlere atış yaptırmıyorum). Genitalin tamamı neredeyse şeftali tüy kıvamına geldi. Koltukaltım biraz sürecek gibi, çünkü hala çıkıyor. Lazerin etkinliği seanslar bittikten sonra 1-2 sene içerisinde anlaşılıyor o yüzden iddiali olmayayım ama şimdilik memnunum. Geçtiğimiz seansta favorilerimde siyah tüyler olduğu için atış yapıldı, bu 2.seansım olacak, sarı tüyler dışında tüy çıkmadı. Toplam 6-8 seans civarı sürecekmiş.

Selam Herkese,
Bende tüm vücud girdim epilasyona ve merkezdeki cihaz Soprano XL cihaziydi. Yerin ismini vermiyorum buradan ancak Adana'da bir merkez, doktor nezaretinde epilasyon yapıyorlar. Size tecrübelerimle bir kaç şey söylemem gerekirse, bu cihaz inanılmaz acısız ve hızlı, ve 3.seansım bitti neredeyse tüy çıkmıyor artık çok azaldı. Bu sistemlerin adı ütüleme epilasyon teknolojisiymiş yeni ve en son teknolojik cihazlar bunlarmış, kesinlikle öneriyorum Soprano XL cihazını

Nerede yaptrdiniz ?

Back