Lazer Epilasyon soprano xl lazer epilasyon yaptıran varmı??

[QUOTE
=*
JUJU*;29419601]soprano daha ince tüy yapısı için tercih ediliyor [/QUOTE

yanlış anlamadıysam kızkardeşiniz sopranoya gidiyor acaba nerede gidiyor ben ist and yakasına yazın gideceğim.orda bi yer biliyor musunuz?nereyi tavsiye edersiniz?özelden msj atarsanız sevinirim...

Kizlar benimde bi sorum olacak.
Cevaplarsaniz sevinirim.
Ben hem alex hem soprano uygulayan biryerle anlasmayi planliyorum.
Sopranoyu uygulamadan önce ayni gün o bölgeyi jiletlemen gerekir dedi.
Bu heryerde böylemi?
Yanlis birsey yapmak istemiyorumda.

kardeşim alex se gidiyor ve aydında... ben mersinde bir merkeze başlayacağım ve alex le başlayacağım bende kılların yapısına göre zamanla sopranoya geçecekler

evet her iki lazerdede seanslara gitmeden 3 gün özce lazer uygulanacak bölgeyi traşlayın diyorlar normal yani...

evet her iki lazerdede seanslara gitmeden 3 gün özce lazer uygulanacak bölgeyi traşlayın diyorlar normal yani...[/QUOTE]

Bi kac gün önce deseydi yine anlardimda ayni gün jiletlemem gerekirmis, kesinlikle tüy olmicakmis cünkü baslik direk tene temas ettigi icin falan filan.
Oyüzden sorma gereksiniminde bulundum.
Tesekkürler cevabin icin. =)

Bi kac gün önce deseydi yine anlardimda ayni gün jiletlemem gerekirmis, kesinlikle tüy olmicakmis cünkü baslik direk tene temas ettigi icin falan filan.
Oyüzden sorma gereksiniminde bulundum.
Tesekkürler cevabin icin. =)

sopranoda aynı gün jilet istiyorlarsa bilmiyorum o kısmı .. jiletlendiğini biliyorum ama kaçgün öncesinden onu sormamıştım soprano için

Son düzenleme:
merhaba,

arkadaşlar genital bölge için seanslar ortalama kaç dk sürüyor?Çektiğiniz acı dayanılmayacak boyutta mı?Bir de emla krem kullanan var mı uyuşturmak için

Kızlar şu 17 sayfanın özeti şöyle mi : Kalın tüyler için alex. , ince'ler için soprano'mu tercih edilmeli. Yoksa soprano her ikisi içinde ideal'mi.

Bayağıdır bu konuda yazmamıştım, sonuçları bekliyordum. 7. seansım bitti ve 8.ye de gittikten sonra bacaklarım için artık gitmemem gerek olamaycak :) Tüylerim inanılmaz azaldı. Tamamen sıfırlanmadı ama % vermektense şöyle tarif edeyim: İki seans arasında çıkan tüyleri jiletlememe gerek kalmadan ince, ten rengi çorap giyebiliyorum bu benim gibi çok tüylü biri için önceleri imkansızdı.. Kalanlar o kadar ince ki 8. seanstan sonra artık gitmiycem, zaten görünmüyorlar, belli belirsiz ve benim kadar esmer birinde o kadar ince olmaları onların artık lazerle görünmesini engelliyor.

Bikini bölgesine gelirsek, o da inanılmaz azaldı ama bacaklara oranla hala daha çok tüy var. Bikini bölgesi için bi süre daha gideceğim..Sanırım bi 6-7 seans daha ona gider.

Yüz bölgesi de inanılmaz azaldı. Bıyık bölgesinde arada tek tük çıkıyor. Onlar da çook ince olanlar. Belki 2-3 kez daha giderim.

Kısacası, nette bi sürü araştırma yapıp esmer biri olaark Soprano'ya karar vermiştim. Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu:) Gerçi biraz maliyetli bir olay ama bugüne kadar kendime yaptığım en iyi yatırımdı

siduri acaba gittiğin merkezin ismini bana özelden gönderme şansın var mı? ben özel mesaj atamıyorum
bir de senin gittiğin soprano xl miydi hangi sopranoydu?
o kadar çok yalan söyleyen merkez var ki bugün de mecidiyeköyden bakırköye gittim telefonda bana soprano xl var demişlerdi, gittim cihazın üstünde spa shr yazıyor yani soprano serisinin ipl olan cihazı
yok mu istanbulda güvenilir bir yer deliriyorum

Papatya, ben Ankara'ya gidiyorum. Orada başlamıştım. 8 aydır İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul'da güvenebileceğim yer var mı bilmediğimden ve Ankara'da gittiğim yerden çok memnun kaldığımdan hala oraya gidiyorum. 2 ayda bir haftasonu için atlayıp lazer yaptırıp geliyorum :)

helal:))) iyi bi yer bulmak o kadar zor ki haklısın valla
ben de sonunda istanbul altunizadede bir yer buldum yarın ilk görüşmeye gidiyorum

Dediğin yeri buldum görüştüm:) gerçekten güzel bir yer, sadece ben ütüleme yöntemi kullanıyorlar sanmıştım, ama değilmiş. Cihazları soprano ama diod atış yapıyorlarmış direk. Yine de sayende bir yer hakkında daha fikrim olmuş oldu teşekkürler:)

uzun zamandır forumları okuyarak soprano xl hakkında bilgi almaya çalışıyodum, en sonunda florya'da bulduğum bi merkeze görüşmeye gittim. cihaz orjinaldi, alma lazer. uygun fiyat da verince dayanamayıp yaptırdım :) tüm bacak, genital, kol altı.. daha önce alex le deneyimi olan biri olarak söyleyebilirim ki acı yok! :) daha sonraki seanslarda nasıl olur bilmem ama yapan bayan en yüksek dozla yaptığını söyledi, 20 ile. şu ana kadar her şey çok iyi, ama asıl merak ettiğim dökülmelerin nasıl olacağı. heyecanla bekliyorum, gelişmeleri de paylaşacağım çünkü buradan okuduklarımın bana çok faydası oldu

Cumartesi yaptırmıştım, bugün çarşamba. uzamaya başladılar ama hiç çekince ele falan gelmiyorlar. ya dökülmezlerse diye korkuyorum. normalde alex le daha hızlı oluyordu dökülme diye hatırlıyorum. bazıları 15 20 gün sonra döküldü yazmışlar ( alexandrite a dönmek istemiyorum geri, zaten acısından dolayı gidemememiştim.

floryada hangi hastanede yaptırdığınızı bana özel mesajla bildirebilir misiniz rica etsem

soprano ile tüyler diğer markalardan daha geç dökülüyo. hatta hiç dökülmicekmiş gibi uzuyo. ben paniğe kapılmıstım.
ama dökülüyo:)

Evet ben de baya paniğe kapıldım, hatta alex yapan başka bi yer aramaya başlamıştım ki dökülmeler başladı :) kol altım tamamen döküldü, bacak da dökülüyor, hepsi dökülecek belli ki elimle tutup çektiğimde hepsi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…