- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
[QUOTE
=*
JUJU*;29419601]soprano daha ince tüy yapısı için tercih ediliyor [/QUOTE
yanlış anlamadıysam kızkardeşiniz sopranoya gidiyor acaba nerede gidiyor ben ist and yakasına yazın gideceğim.orda bi yer biliyor musunuz?nereyi tavsiye edersiniz?özelden msj atarsanız sevinirim...
Kizlar benimde bi sorum olacak.
Cevaplarsaniz sevinirim.
Ben hem alex hem soprano uygulayan biryerle anlasmayi planliyorum.
Sopranoyu uygulamadan önce ayni gün o bölgeyi jiletlemen gerekir dedi.
Bu heryerde böylemi?
Yanlis birsey yapmak istemiyorumda.
Bi kac gün önce deseydi yine anlardimda ayni gün jiletlemem gerekirmis, kesinlikle tüy olmicakmis cünkü baslik direk tene temas ettigi icin falan filan.
Oyüzden sorma gereksiniminde bulundum.
Tesekkürler cevabin icin. =)
Kısacası, nette bi sürü araştırma yapıp esmer biri olaark Soprano'ya karar vermiştim. Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu:) Gerçi biraz maliyetli bir olay ama bugüne kadar kendime yaptığım en iyi yatırımdı
siduri acaba gittiğin merkezin ismini bana özelden gönderme şansın var mı? ben özel mesaj atamıyorum
bir de senin gittiğin soprano xl miydi hangi sopranoydu?
o kadar çok yalan söyleyen merkez var ki bugün de mecidiyeköyden bakırköye gittim telefonda bana soprano xl var demişlerdi, gittim cihazın üstünde spa shr yazıyor yani soprano serisinin ipl olan cihazı
yok mu istanbulda güvenilir bir yer deliriyorum
siduri merhaba, fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin peki?
Cumartesi yaptırmıştım, bugün çarşamba. uzamaya başladılar ama hiç çekince ele falan gelmiyorlar. ya dökülmezlerse diye korkuyorum. normalde alex le daha hızlı oluyordu dökülme diye hatırlıyorum. bazıları 15 20 gün sonra döküldü yazmışlar( alexandrite a dönmek istemiyorum geri, zaten acısından dolayı gidemememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?