- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Bende yatamam... Altı ay sonra güneşlenmek için şezlonga yatmıştımGenel cerrah bugün yüzüstü yatma dedi zaten yatmıyorum ama şöyle yan yatarken yarımın üstüne yatıyorum biraz dikkat edeyim bende bence dört ay falan bekle
yüzüstü nasıl uyuyorsunuz ben hayatta uyuyamam
Genel cerrah bugün yüzüstü yatma dedi zaten yatmıyorum ama şöyle yan yatarken yarımın üstüne yatıyorum biraz dikkat edeyim bende bence dört ay falan bekle
yüzüstü nasıl uyuyorsunuz ben hayatta uyuyamam
Bende yatamam... Altı ay sonra güneşlenmek için şezlonga yatmıştımYatakta yüzüstü yatarken bile yan ve yüzüstü karışık yatıyorum.Asla tamamen yüzüstü yatamam..
Ben hep yüzüstü yatarım, ameliyattan sonra çok zor oldu o süreç benim için bu yüzden, yan bari yatayım diye ağlıyordum artık
Boşver onu kalk bir şeyler ye şimdi yıl ekmek arası nutella yiyecem bi saat önce Kıymalı makarna Yemiştim
Boşver onu kalk bir şeyler ye şimdi yıl ekmek arası nutella yiyecem bi saat önce Kıymalı makarna Yemiştim
Kız güldürme beniBoşver onu kalk bir şeyler ye şimdi yıl ekmek arası nutella yiyecem bi saat önce Kıymalı makarna Yemiştim
Yatarken yanına sürahi ile su al.Çok susayabilirsinKuzu ben de az önce yarım ekmek arası patates kızartması, domates, turşu falan yedim.
Kuzu ben de az önce yarım ekmek arası patates kızartması, domates, turşu falan yedim.
Yarasın :) kilo olsun inşallahKuzu ben de az önce yarım ekmek arası patates kızartması, domates, turşu falan yedim.
Yatarken yanına sürahi ile su al.Çok susayabilirsin
Sabah okula giderken yanıma 500 ml su aldım. Şu an hala yarısı duruyor. Ben hiç su içmiyorum ya..
Aslında turşunun bu gece seni yakması lazım.Yarın muhakkak yaz bakalım,susayacakmısın susamayacakmısınSabah okula giderken yanıma 500 ml su aldım. Şu an hala yarısı duruyor. Ben hiç su içmiyorum ya..
Neee ? Ama cok zararli!!! Ben uyanir uyanmaz 500 ml güne baslarim aksama kadarda 2,5 l bulur!!
Aslında turşunun bu gece seni yakması lazım.Yarın muhakkak yaz bakalım,susayacakmısın susamayacakmısın
Yarasın :) kilo olsun inşallah
Bende kışın içemiyorum fazla,yazın neysede ... Midem bulanıyor aynen :)Ben eve 5lt su alıyorum 1 hafta gidiyor bana
Tamam yazarım ama sanmıyorum ya, keşke su içebilsem, bir ara zorluyordum kendimi ama midem bulanıyor öyle de..