soocute'un meme büyütme ameliyatı

Genel cerrah bugün yüzüstü yatma dedi zaten yatmıyorum ama şöyle yan yatarken yarımın üstüne yatıyorum biraz dikkat edeyim bende bence dört ay falan bekle
yüzüstü nasıl uyuyorsunuz ben hayatta uyuyamam

Evet,bende altı ay sonra tam olarak vücuda destek vermeden dümdüz olarak yatabilmiştim.. Daha öncesinde yastık üzerine yüzüstü yatabiliyordum tabi.Ama yastıksız sert zemine düz yatmam altıncı ayımda oldu..

Bende yatamam... Altı ay sonra güneşlenmek için şezlonga yatmıştım Yatakta yüzüstü yatarken bile yan ve yüzüstü karışık yatıyorum.Asla tamamen yüzüstü yatamam..

Bende yatamam... Altı ay sonra güneşlenmek için şezlonga yatmıştım Yatakta yüzüstü yatarken bile yan ve yüzüstü karışık yatıyorum.Asla tamamen yüzüstü yatamam..

Ben hep yüzüstü yatarım, ameliyattan sonra çok zor oldu o süreç benim için bu yüzden, yan bari yatayım diye ağlıyordum artık

Bişey sorucam size JKızlar ya Aksam yatmadan önce duş aldım sonra masaj yaptım. Yanlardan ortaya doğru bastırırken sağ göğsümun ucundan beyaz bi sıvıo geldi her bastırdigimda bir iki damla geliyodu. Elimin üzerine alıp yaydığımda su gibi berraklasıyodu. Normalde hiç olmazdi dustan dolayi mi oldu acaba. Sadece sağ taraftan geldi

Neee ? Ama cok zararli!!! Ben uyanir uyanmaz 500 ml güne baslarim aksama kadarda 2,5 l bulur!!

Ben eve 5lt su alıyorum 1 hafta gidiyor bana

Aslında turşunun bu gece seni yakması lazım.Yarın muhakkak yaz bakalım,susayacakmısın susamayacakmısın

Tamam yazarım ama sanmıyorum ya, keşke su içebilsem, bir ara zorluyordum kendimi ama midem bulanıyor öyle de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…