- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Geçmiş olsun canım... Her işte bir hayır vardır üzülme Şu taşlardan bir kurtul hayırlısı ile,ameliyatını olursun inşallahtşk ederim cnm..evet hasan beyde her işte bi hayır vardır dedi öyle düşün.. dedik ya amelıyat olunca çıksaydı çok ilgili konuştu benımle mutlaka haberlerını ver bana dedı memeyi düşünme sen bı atlat ondan sonra istedıgın zaman yapılır dedi..doğru bi karar hasan fındık ben cok eminim kendinden öyle paragöz de değil cok samımı ben hasan beyden başka bı doktora gıtmıştım adam burnunu fılanda yapalım dedı burun konusunda bı şıkayettım yok onden gayet norma kuckte yandan bı hafıf egıklık var hatta kuzenım amelıyat olmuştu burundan o doktorlada benm burnumda yapılamılı dmıştım yıllar oncesı o doktorda senın burnunda ne varkı gerek yok cok ıstersen bı törpi olur demıştı düşün yani.hatta ben hasan beye gıdınce ablamla gıtmıştım ablam da karın germe lipo konuşmuştu bende taılmıştım ablama bence burnun yapılamlı dıye hasan beye demıştım oyle degılmı oda bana ben bu konuda asla bışey dıyemem demşıtı kişi neresinden rahatsılık duyuyorsa onun kararı olmalıdır demıştı yani sizse kişiye kalıyor bu durum demıştı işte dedım bu benım doktorum asla başkası olmamalı.. abın ve baba konusuna gelınce aynı dertten muzdaribim ama ben gögüsmde kist olduğunu ve onu aldıracağımı soyledım boşluk olabılırmış sılıkonda takılabılır demıştım cukur olursa sende oyle bişeyler soyle gıtsın :)