• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

yaaa o nasil oluyor ki? sayfanin yenilendikten sonra arkadaslarim silindi mi???
Hayır canım..Ben senin arkadaşınım,sende benim arkadaşım..Ama albüm ayarlarında bir sorun var sanırım,ne albümünü nede fotolarını göremiyorum :KK64: Foto ayarlarını bir kontrol et,olmazsa yardım iste Kazenden :KK56:

Hayır canım..Ben senin arkadaşınım,sende benim arkadaşım..Ama albüm ayarlarında bir sorun var sanırım,ne albümünü nede fotolarını göremiyorum :KK64: Foto ayarlarını bir kontrol et,olmazsa yardım iste Kazenden :KK56:

tamam haber verdim... bakalim ayrica smiley ler nerde??

Morarıklıklar gitsin bende foto ekleyeceğim şimdilik giysili ekledim artık tamamen normal hayatıma döndüm. Dün pazara gittim bugün kızımı okula götürdüm ilk günüydü ayrıca doğum günüm hem memeler hem kızımın okula başlaması bana hediye oldu

Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..
Gördüm canim sana bence diklestirme gerekmez. benimkiler daha sarkikti! Cok güzel bir sonuc alacaksin gör! Hasan beyin elinin ehli... en güzel örnek arzumm dur burada . Neye karar verdiniz Hasan beyle?

Morarıklıklar gitsin bende foto ekleyeceğim şimdilik giysili ekledim artık tamamen normal hayatıma döndüm. Dün pazara gittim bugün kızımı okula götürdüm ilk günüydü ayrıca doğum günüm hem memeler hem kızımın okula başlaması bana hediye oldu

bir tek bu resimler mi görünüyor?? bir sürü koydum ben. onlarda görünüyor mu??

senin besinci gün iyiyim deyip de zorlama, ic dikisler var ona göre dikkatli ol!
memeucundan diklesirme de yapildi.
Yok zorlamıyorum sadece yatıp kalkarken biraz canım yanıyor o da çok normal

Ben iz görmediğim için dikleştirme yok sandım kiminde aşağı dik bir çizgi oluyor

cuma tekrar doktora gıdecegım için salı gün ki amelıyat tarıhımı iptal etmeyı uygun gördük cuma derse doktor taş düşmüş hemen arayıp yeni tarıh verecegım işin aslı bu aralar cektığım arılar yuznden o kdar yorgunumkı bıraz zamana ıhtıyacım var ayın 15 20 arası fılan alırım dıye düşünüyorum tabı bu hafta taş düşerse..ne olur dua et :KK43:

canım geçmiş olsun .... taş olayı çok fena ...çeken bilir.... bizde yaşadık yaptığımız bir kaç uygulama var paylaşmak istedim seninle umarım yardımcı olur....
avakado ağacının yaprağını kaynatıp iç tatlım.... düşürmeye faydalıymış... sıcak su da otur ve içebiliyorsan bira iç canım... bizim bir ara denemediğimiz birşey kalmadı...kim ne söylediyse denedik... umarım biraz olsun işine yarar..

seni de izleme alayim... ne sacma birsey bu yaa
Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..s
Gördüm canim sana bence diklestirme gerekmez. benimkiler daha sarkikti! Cok güzel bir sonuc alacaksin gör! Hasan beyin elinin ehli... en güzel örnek arzumm dur burada . Neye karar verdiniz Hasan beyle?
canim bemn izmirde ufuk bilkaya olacagim. daha karar verilmedi. pazartesi muyanede belli olacak

Back