- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
yaaa o nasil oluyor ki? sayfanin yenilendikten sonra arkadaslarim silindi mi???Bizi izlemeye alman lazım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa o nasil oluyor ki? sayfanin yenilendikten sonra arkadaslarim silindi mi???Bizi izlemeye alman lazım sanırım
Hayır canım..Ben senin arkadaşınım,sende benim arkadaşım..Ama albüm ayarlarında bir sorun var sanırım,ne albümünü nede fotolarını göremiyorum Foto ayarlarını bir kontrol et,olmazsa yardım iste Kazendenyaaa o nasil oluyor ki? sayfanin yenilendikten sonra arkadaslarim silindi mi???
Hayır canım..Ben senin arkadaşınım,sende benim arkadaşım..Ama albüm ayarlarında bir sorun var sanırım,ne albümünü nede fotolarını göremiyorum Foto ayarlarını bir kontrol et,olmazsa yardım iste Kazenden
buldum smiley leritamam haber verdim... bakalim ayrica smiley ler nerde??
alirim ama sorun var..Canim benide alirmisin izemeye..haftaya bende oluyorum
Benim profile girip izle demen lazımyaaa o nasil oluyor ki? sayfanin yenilendikten sonra arkadaslarim silindi mi???
ok yaptim. bak bakalim simdiBenim profile girip izle demen lazım
Bu yeniliği anlamıyorum bende saçma olmuş
Gayet güzel olmuş baya büyük ama sarkıklığı gitmiş toplanmış protez koyuluncaok yaptim. bak bakalim simdi
Beni aok yaptim. bak bakalim simdi
Ben goremiyorum amaok yaptim. bak bakalim simdi
Beni a
Ben goremiyorum ama
Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..seni de izleme alayim... ne sacma birsey bu yaa
Gayet güzel olmuş baya büyük ama sarkıklığı gitmiş toplanmış protez koyulunca
Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..
Gördüm canim sana bence diklestirme gerekmez. benimkiler daha sarkikti! Cok güzel bir sonuc alacaksin gör! Hasan beyin elinin ehli... en güzel örnek arzumm dur burada . Neye karar verdiniz Hasan beyle?Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..
Morarıklıklar gitsin bende foto ekleyeceğim şimdilik giysili ekledim artık tamamen normal hayatıma döndüm. Dün pazara gittim bugün kızımı okula götürdüm ilk günüydü ayrıca doğum günüm hem memeler hem kızımın okula başlaması bana hediye oldu
Sadece iki foto var canımbir tek bu resimler mi görünüyor?? bir sürü koydum ben. onlarda görünüyor mu??
Yok zorlamıyorum sadece yatıp kalkarken biraz canım yanıyor o da çok normalsenin besinci gün iyiyim deyip de zorlama, ic dikisler var ona göre dikkatli ol!
memeucundan diklesirme de yapildi.
cuma tekrar doktora gıdecegım için salı gün ki amelıyat tarıhımı iptal etmeyı uygun gördük cuma derse doktor taş düşmüş hemen arayıp yeni tarıh verecegım işin aslı bu aralar cektığım arılar yuznden o kdar yorgunumkı bıraz zamana ıhtıyacım var ayın 15 20 arası fılan alırım dıye düşünüyorum tabı bu hafta taş düşerse..ne olur dua et
Benimde simdiki haliyle resmim var bakabilirsin..sseni de izleme alayim... ne sacma birsey bu yaa
canim bemn izmirde ufuk bilkaya olacagim. daha karar verilmedi. pazartesi muyanede belli olacakGördüm canim sana bence diklestirme gerekmez. benimkiler daha sarkikti! Cok güzel bir sonuc alacaksin gör! Hasan beyin elinin ehli... en güzel örnek arzumm dur burada . Neye karar verdiniz Hasan beyle?