- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Bu ameliyat sütyeni beni çok sıkıyor fermuar yeri canımı acıtıyor gevşetsem mi şuan orta kopçada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır,sakın gevşetme.. O kısıma ince tülbent gibi bezlerden koy canım Muayeneye gittiginde söylersin durumu..Bu ameliyat sütyeni beni çok sıkıyor fermuar yeri canımı acıtıyor gevşetsem mi şuan orta kopçada.
Hadi ya açmıştım Fermuarı bir dk olsun iyi gelmişti haklısın dediğini yapayım sağ ol canım sende olmasanHayır,sakın gevşetme.. O kısıma ince tülbent gibi bezlerden koy canım Muayeneye gittiginde söylersin durumu..
Evet,ne kadar fazla hareket edersen o kadar çok iyi olursun canım..Bu ameliyatta sürekli yatmak ve hareketsiz kalmak iyi değil.Sadece kollarını zorlayacak hareketlerden kaçın Ağrı kesicini düzenli kullan bence,hem ödemlerinde atılmasına yardımcı oluyormuş.. Antibiyotikte verilmiştir muhakkak..Bir ay müthiş ödem olur vücudunda,göbegin bile şişer..İlk adetin sancılı olabilir bilgin olsun Ananas ödem atmana yardımcı olur,beslenmene dikkat et.İyi beslen,çabuk ayaga kalk.Vücudunu güçsüz dirençsiz bırakma..Bol bol su iç..Kızlar gece yarı oturur pozisyon da uyudum ama sürekli uyandım iyi oldu hiç kıpırdamazsanız tutuluyorsunuz o yüzden bol bol hareket edin sabah 6 dan sonra ilaçların etkisi geçince ağrım başladı Tanya hemşire çok tatlı söyleyince ağrı kesici ve antibiyotiğimi yaptı. Saat 8 gibi Hasan Beyin asistanı hemşire geldi bandajlarımı çıkardı. İstediğimiz zaman çıkabilirsiniz dendi memişler füze gibi dik dik bakalım zamanla inecek şimdilik bu kadar
Iyi olmamın tek nedeni yürümem yatmadım hic ve kendimi de yormadım... evet antibiyotik ve ağrı kesici verildi akşam yemekten sonra başlıyorum içmeye. Ananas hiç sevmem ama aklımda olsun yine de... Karnım şiş vücudum şiş bıngıl bıngıl bu var gibi..Sağ ol canım benim her şey içinEvet,ne kadar fazla hareket edersen o kadar çok iyi olursun canım..Bu ameliyatta sürekli yatmak ve hareketsiz kalmak iyi değil.Sadece kollarını zorlayacak hareketlerden kaçın Ağrı kesicini düzenli kullan bence,hem ödemlerinde atılmasına yardımcı oluyormuş.. Antibiyotikte verilmiştir muhakkak..Bir ay müthiş ödem olur vücudunda,göbegin bile şişer..İlk adetin sancılı olabilir bilgin olsun Ananas ödem atmana yardımcı olur,beslenmene dikkat et.İyi beslen,çabuk ayaga kalk.Vücudunu güçsüz dirençsiz bırakma..Bol bol su iç..
ameliyat olcagın gün mü yapıldı tahlilKızlar hastaneye geldim önlüğümü giydim tahlillerim yapılacak.
Sabah 7.30 gibi vardık hemen ameliyat önlüğümü getirdiler giydim üç tüp kan alındı damar yolu açılmış oldu sonra ona geliyordu sanırım ameliyata girerken. Her şey aynı gün oluyoameliyat olcagın gün mü yapıldı tahlil
genelde
2gün önce yapmıyolar mı
anladım canımSabah 7.30 gibi vardık hemen ameliyat önlüğümü getirdiler giydim üç tüp kan alındı damar yolu açılmış oldu sonra ona geliyordu sanırım ameliyata girerken. Her şey aynı gün oluyo
İstanbul daysan Hasan Fındık ile görüymeni tavsiye ederim mükemmel bir doktor.anladım canım
geçmiş olsun darısı bizim başımıza
İlk fotonu bekliyorum canım :)Iyi olmamın tek nedeni yürümem yatmadım hic ve kendimi de yormadım... evet antibiyotik ve ağrı kesici verildi akşam yemekten sonra başlıyorum içmeye. Ananas hiç sevmem ama aklımda olsun yine de... Karnım şiş vücudum şiş bıngıl bıngıl bu var gibi..Sağ ol canım benim her şey için
Ameliyat sütyenli halimi ekledim ama pek bir şey belli değil.. benim ki senin ki kadar yok 325 cc benimİlk fotonu bekliyorum canım :)
Bazı hastanelerde aynı gün bazılarındada birkaç gün önce yapılıyor.. Nedenini sordugumda o birkaç günlük arada bazı değerler değişebiliyormuş.En iyisinin ameliyatın olacagı,narkozun verilecegi günkü değerlere göre ameliyat planlamasının yapılması oldugu idi..Mantıklıameliyat olcagın gün mü yapıldı tahlil
genelde
2gün önce yapmıyolar mı
bende kesinlikle yuvarlak protez düsünüyorum. albümde varmı? görebılırmıyımTeşekkür ederim canım benim meme dokum yok gibi bi şey olduğu için yuvarlak takıldı 325 cc Mentor marka buna doktorun karar verir
İzlemeye aldım canımbende kesinlikle yuvarlak protez düsünüyorum. albümde varmı? görebılırmıyım
Yatıp kalkarken muhakkak elimden tutsun annen ve sırtındanda destek versin canım.Bu normal bir durum.Bizde bu şeklide hareket ettik.Hastanedeki yatak cidden çok rahat o konudaEvdeki ilk gecem hastanedeki ilk gecemden zordu hastanede yataktan dolayı yatıp kalkması daha kolay evde bi yatmışım sabah olmuş ve kaymışım aşağı doğru doğrulurken annem hem elimden hem kafamdan destek oluyor olduğu halde canım yandı yatıp kalkmadıkça problem yok azıcık dayanacağız olacak o kadar
Elimde olsa hastane yatagı alacaktım o hafta :) ama 4 cü gün daha rahat olacaksın inan canım..Yatıp kalkarken muhakkak elimden tutsun annen ve sırtındanda destek versin canım.Bu normal bir durum.Bizde bu şeklide hareket ettik.Hastanedeki yatak cidden çok rahat o konuda
Gayet iyi gözüküyor büyüklüğü canım :)Ameliyat sütyenli halimi ekledim ama pek bir şey belli değil.. benim ki senin ki kadar yok 325 cc benim
Gayet iyi gözüküyor büyüklüğü canım :)
Ah Keşke olsa o yataktan :) yastıklarla idare ediyoruz işte napalım büyüklüğü inince gayet iyi olacak gibi tam benim istediğim gibi olacak inanıyorum.Elimde olsa hastane yatagı alacaktım o hafta :) ama 4 cü gün daha rahat olacaksın inan canım..
Yatasım gelmiyor kalkma derdine sağ olsun annem çok ilgileniyor bebek gibi bakıyor tembelliğe alışmasam bariYatıp kalkarken muhakkak elimden tutsun annen ve sırtındanda destek versin canım.Bu normal bir durum.Bizde bu şeklide hareket ettik.Hastanedeki yatak cidden çok rahat o konuda
ama bursadayımİstanbul daysan Hasan Fındık ile görüymeni tavsiye ederim mükemmel bir doktor.