- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Konuştum canım gayet normal bir durummuş bi ara çok endişelendim. Şükür azıcık ağrım var başka da bir şeyim yokDoğru unuttum sen meme ucundan olmuştun, arzuma sorsana o da öyle olmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuştum canım gayet normal bir durummuş bi ara çok endişelendim. Şükür azıcık ağrım var başka da bir şeyim yokDoğru unuttum sen meme ucundan olmuştun, arzuma sorsana o da öyle olmuştu.
Tabiki dekolte oluşması için biraz protezin aşağı inip yumuşamasıda lazım ama ben sadece onu açıklamak istedim çünkü birebir yaşadığım bi olay:) orda fotosunu koyduğunuz bayanda baya büyük göğüslü çünkü.Benimkiler henüz cok yeni Dr eli ile sıkıştırıp şöyle olmalı diyerek dekolte yapmıştı dekolte olur demişti ama bunu zamanla göreceğim aslında benim ayrık değildi eski hali ama şu an biri sağa biri sola bakıyor resmen yumuşadığında ancak anlayabilirim. Olmasa da sağlık olsun eskiden o da yoktu
Anladım canım zaten büyük Gögüs olmaz bana ufak tefek bi şeyim :) sütyenlerle sıkıştırırız artık napayım sende küçültünce ayrık oldu diyorsun c cup olmalı demek ki dekolte için benim ölçülerim kaç oldu acaba çok merak ediyorumTabiki dekolte oluşması için biraz protezin aşağı inip yumuşamasıda lazım ama ben sadece onu açıklamak istedim çünkü birebir yaşadığım bi olay:) orda fotosunu koyduğunuz bayanda baya büyük göğüslü çünkü.
Bugün 3. Gün de bitti 4. Güne girdim gece dik yatmıştım çok erken uyandım dik uyuyamıyorum normal sırt üstü yattım yan yuvarlanarak aynı şekilde kalktım şükür bir problem olmadı hala çok şiş gergin patlayacak gibi sütyen çok sıkıyor tek rahatsızlığım sütyenin sıkması
Aynen rahatça ortada birleşebilmesi için rahat bi c cup olması gerek canım:)Anladım canım zaten büyük Gögüs olmaz bana ufak tefek bi şeyim :) sütyenlerle sıkıştırırız artık napayım sende küçültünce ayrık oldu diyorsun c cup olmalı demek ki dekolte için benim ölçülerim kaç oldu acaba çok merak ediyorum
Yok canım o şekilde değilde kafamdan destek aldım daha rahat bir şekilde kalktım tarif edemiyorum :) ödemler için maydanoz suyu içsem mi sence bi zararı olur muCanım yan dönme pek fazla, aklında bulunsun.
Yıllardır bunun yokluğunu yaşadım önceki halime bakarsan anlarsın canım dekolte çokta şey değil zaten açık giyinmiyorum şeyini buldumda şeyini aramayayımAynen rahatça ortada birleşebilmesi için rahat bi c cup olması gerek canım:)
Düzelsinde protezlerin ölçersin b yapmıştır senide
Yok canım o şekilde değilde kafamdan destek aldım daha rahat bir şekilde kalktım tarif edemiyorum :) ödemler için maydanoz suyu içsem mi sence bi zararı olur mu
Olmuştur b cup desteksiz sütyen takmak istiyorum artık attım çöpe eski sütyenlerimi o kadar bıkmıştımYıllardır bunun yokluğunu yaşadım önceki halime bakarsan anlarsın dekolte çokta şey değil zaten açık giyinmiyorum şeyini buldumda şeyini aramayayım
Yıllardır bunun yokluğunu yaşadım önceki halime bakarsan anlarsın canım dekolte çokta şey değil zaten açık giyinmiyorum şeyini buldumda şeyini aramayayım
Aynen canım gördüm eski halin küçükmüş baya. Yeni hali pek belli olmuyor ama b cup olmuş bence seninkide şişlikleri insin protezler yumuşasın rahat desteksiz giyersin bol bol sendeOlmuştur b cup desteksiz sütyen takmak istiyorum artık attım çöpe eski sütyenlerimi o kadar bıkmıştım
İnşallah olur şu an üstümde medical sütyen var 80 b onu rahat dolduruyorum şu an benim morardı hep sütyenin olduğu yerler bandajda var o alınınca eklerim yeni fotolar ilk zaman gözüme küçük gelmişti şimdi büyük bile geliyorAynen canım gördüm eski halin küçükmüş baya. Yeni hali pek belli olmuyor ama b cup olmuş bence seninkide şişlikleri insin protezler yumuşasın rahat desteksiz giyersin bol bol sende
İnşallah olur şu an üstümde medical sütyen var 80 b onu rahat dolduruyorum şu an benim morardı hep sütyenin olduğu yerler bandajda var o alınınca eklerim yeni fotolar ilk zaman gözüme küçük gelmişti şimdi büyük bile geliyor
Slmslm,
öncelikle gecmis olsun.. benim simdi 75 F Cup oldu canim :)
albüme bakabilirsin...
Albümde fotoların yok canım,kontrol etslm,
albüme bakabilirsin...
Canim benide alirmisin izemeye..haftaya bende oluyorumslm,
albüme bakabilirsin...
albümde hepsi duruyorlar... siz niye göremiyorsunuz??? ne olacak simdi??Albümde fotoların yok canım,kontrol et
albümde hepsi duruyorlar... siz niye göremiyorsunuz??? ne olacak simdi??
Bizi izlemeye alman lazım sanırımalbümde hepsi duruyorlar... siz niye göremiyorsunuz??? ne olacak simdi??