• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

Evet ilk önce çorba içtim saat 14 30 gibi sonra yürüyüş yaptım wc ye gittim tanya hemşire çok yardımcı oldu. 17 de akşam yemeğim geldi tuzlu gibiydi bol su içmem için olabilir Allaha Şükür bi sıkıntım yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım. Yatak eğimli duruyo o halde iken yatarken kalkabiliyorum ağrı kesiciler sayesinde bi ağrım yok ağırlık var sadece korkulacak bi durum yok şimdilik her şey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim moral oldun bana valla.çok çabuk toparlan inşallah.sıra bana geldi artık benimde salı olcak son 4 gün yani.

Evet ilk önce çorba içtim saat 14 30 gibi sonra yürüyüş yaptım wc ye gittim tanya hemşire çok yardımcı oldu. 17 de akşam yemeğim geldi tuzlu gibiydi bol su içmem için olabilir Allaha Şükür bi sıkıntım yok ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşamadım. Yatak eğimli duruyo o halde iken yatarken kalkabiliyorum ağrı kesiciler sayesinde bi ağrım yok ağırlık var sadece korkulacak bi durum yok şimdilik her şey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canım,hep böyle sorunsuz süreçlerin olsun inşallah :KK15: Dikkat et kendine :KK19:

Teşekkür ederim Arzucum sanada gizemre inşallah sorunsuz atlatırım biraz batmalar oluyo ama yatmıyorum ben oturuyorum dik durmaya çalışıyorum kambur durmayayım diye :KK19:inşallah seninde sorunsuz geçer canım benim de salı günü kontrolüm var sende o gün ameliyat oluyorsun şimdiden hayırlı olsun

Ilk g
Teşekkür ederim Arzucum sanada gizemre inşallah sorunsuz atlatırım biraz batmalar oluyo ama yatmıyorum ben oturuyorum dik durmaya çalışıyorum kambur durmayayım diye :KK19:inşallah seninde sorunsuz geçer canım benim de salı günü kontrolüm var sende o gün ameliyat oluyorsun şimdiden hayırlı olsun[/QUOTE ilk günü atlattın ya gerisi iyileşme süreci artık burdaki herkes bunları anlatmış sonuçta süreci az çok biliyoruz herşey gönlünce olsun inşallah .aklınıza gelirse bana dua edin.dr umla konuştum.tahliller yetişirse p.tesi öğle sonrasında da olabilir dedi.heyecandan gebericem valla.

İlk
Teşekkür ederim Arzucum sanada gizemre inşallah sorunsuz atlatırım biraz batmalar oluyo ama yatmıyorum ben oturuyorum dik durmaya çalışıyorum kambur durmayayım diye :KK19:inşallah seninde sorunsuz geçer canım benim de salı günü kontrolüm var sende o gün ameliyat oluyorsun şimdiden hayırlı olsun
günü atlattın ya gerisi iyileşme süreci ...yaşayacaklarımızı tecrübeli arkadaşlardan öğrendik sağolsunlar yalnız bırakmadılar bizi herşey gönlünce olsun inşallah .aklınıza gelirse dua edin bana heyecandan gebericem valla.

İlk

günü atlattın ya gerisi iyileşme süreci ...yaşayacaklarımızı tecrübeli arkadaşlardan öğrendik sağolsunlar yalnız bırakmadılar bizi herşey gönlünce olsun inşallah .aklınıza gelirse dua edin bana heyecandan gebericem valla.
Bende düne kadar heyecan yaşadım bugün korku ile karışıktı hala hayal mi gerçek mi bilemedim sabah ameliyat olana kadar sonra sakinleştirici yaptılar rahattım

Canım iyi atlatmışsın maşallah sana :) Ben ilk gün kalkamamıştım baş dönmesinden, kalktığım an tüm oda dönüyordu yatırın beni diyordum.

Canım iyi atlatmışsın maşallah sana :) Ben ilk gün kalkamamıştım baş dönmesinden, kalktığım an tüm oda dönüyordu yatırın beni diyordum.
Nazar etmek istemiyorum kendime ama çok iyiyim tuvaletimi bile kendim yapabiliyorum bu kadar iyi olacağımı tahmin etmezdim bünyemden dolayı ya da doktorumun eli hafif çıkabilirdim bu akşam kendim kalmak istedim ne olur ne olmaz diye

:):)
40 bin milyon kere maşallah darısı başıma inşallaaaahhhhh
tüm gün yazıştık fazlanazlım...nazar değdircen kendini maşşallahhhhhh
Çok geçmiş olsun . Hasan beyin ameliyat ücreti nekadar bilgi verebilirmisiniz.?bende doktor arayışındayım :)
Teşekkürler kızlar nessira cımla tüm gün konuştum beni yalnız bırakmadı Arzum77 ve vivildos telefonla aradı sağ olsunlar..:KK68::KK37::KK9:halimi hatrımı sordular çok iyisiniz kızlar öpüyorum
Kokos85 Hasan Beyin ön görüşme ücretsiz bu konuyu yüzyüze görüş hem fikir alırsın danışmış olursun ne kaybedersin ki :KK66:

Kızlar gece yarı oturur pozisyon da uyudum ama sürekli uyandım iyi oldu hiç kıpırdamazsanız tutuluyorsunuz o yüzden bol bol hareket edin sabah 6 dan sonra ilaçların etkisi geçince ağrım başladı Tanya hemşire çok tatlı söyleyince ağrı kesici ve antibiyotiğimi yaptı. Saat 8 gibi Hasan Beyin asistanı hemşire geldi bandajlarımı çıkardı. İstediğimiz zaman çıkabilirsiniz dendi memişler füze gibi dik dik bakalım zamanla inecek şimdilik bu kadar

Kızlar gece yarı oturur pozisyon da uyudum ama sürekli uyandım iyi oldu hiç kıpırdamazsanız tutuluyorsunuz o yüzden bol bol hareket edin sabah 6 dan sonra ilaçların etkisi geçince ağrım başladı Tanya hemşire çok tatlı söyleyince ağrı kesici ve antibiyotiğimi yaptı. Saat 8 gibi Hasan Beyin asistanı hemşire geldi bandajlarımı çıkardı. İstediğimiz zaman çıkabilirsiniz dendi memişler füze gibi dik dik bakalım zamanla inecek şimdilik bu kadar
masallah canım, elinden geldıkce öglen ignelerini vurulup öyle cık buda senın yararına olacaktır ;)

masallah canım, elinden geldıkce öglen ignelerini vurulup öyle cık buda senın yararına olacaktır :KK66:
9.30 gibi çıktım canım hastaneden sabah ağrı kesici yapmıştı hemşire şimdilik iyiyim Aprol yazmış Hasan Bey asistanı ağrının olur belki ama şiddetli olmaz dedi bakalım göreceğiz ilaçlar fayda edecek mi ağrı olayına

canım cooook gcmıs olsun. bikac sene önce burun estetigi icin üye olmusdum ve hayalimdeki doktoru buldum. Estetık sanırım alıskanlıkmı yapıor ney simdide memislere takdım kafayı...yuvarlakmı yoksa armut seklındemı takdırdın protezı canım? cok merak edıorum...bende ıstıom yaaaaaaaaaa

canım cooook gcmıs olsun. bikac sene önce burun estetigi icin üye olmusdum ve hayalimdeki doktoru buldum. Estetık sanırım alıskanlıkmı yapıor ney simdide memislere takdım kafayı...yuvarlakmı yoksa armut seklındemı takdırdın protezı canım? cok merak edıorum...bende ıstıom yaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim canım benim meme dokum yok gibi bi şey olduğu için yuvarlak takıldı 325 cc Mentor marka buna doktorun karar verir

Back
X