• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soocute'un meme büyütme ameliyatı

Canım bursada olan var mı acaba feribot var Bostancı ya benim bildiğim bostancıdan bi dolmuş ile gidilir bence randevulrını al aynı güne bir kaç doktor ile görüş fikir al her türlü öğrenmek istediğin şeyleri öğrenirsin tabi kafanı da çok karıştırma . Bende yalovadan geldim ailemin yazlığı vardı İDO ile geldim hava bozdu diye dönmedim yoksa tekrar gidecektim benim evim Bayrampaşa da hastane Altunizade de aradaki mesafe trafik yüzünden bir saat sürdü hasta olmasam metrobüse binerdim seninde yolun uzun sürmez. O yüzden korkma görüş fikir al başlamış olursun

Canım bursada olan var mı acaba feribot var Bostancı ya benim bildiğim bostancıdan bi dolmuş ile gidilir bence randevulrını al aynı güne bir kaç doktor ile görüş fikir al her türlü öğrenmek istediğin şeyleri öğrenirsin tabi kafanı da çok karıştırma . Bende yalovadan geldim ailemin yazlığı vardı İDO ile geldim hava bozdu diye dönmedim yoksa tekrar gidecektim benim evim Bayrampaşa da hastane Altunizade de aradaki mesafe trafik yüzünden bir saat sürdü hasta olmasam metrobüse binerdim seninde yolun uzun sürmez. O yüzden korkma görüş fikir al başlamış olursun
Bursada mesut özcan varmış
evet aslında istanbulda olabilir
görüşmem lazım yavaş yavaş

Önce bursa da bak olmadı istanbul uzak sayılmaz içine bi doktor sinsin sonra daha istekli olursun parayı da bi şekilde ayarlarsın ben bütün birikimimi döktüm ortaya değer bence hayırlısı olsun senin için

Bu üründen kullanan var mı kızlar
Screenshot_2014-09-06-12-50-58.png
Screenshot_2014-09-06-12-50-35.png

Benziyor gibi bununla hem ucu belli olmaz hem sütyen takmazsın kullanışlı mı acaba merak ettim kullanan varsa bir söylesin lütfen. Ya birde nasıl yakınlaşmış benim ki böyle olmaz sanmıyorum

Ben de yakınlaşsın diye istiyorum zaten, acaba cidden böyle oluyor mu?

Ben de yakınlaşsın diye istiyorum zaten, acaba cidden böyle oluyor mu?
Canım ya dışarı çıktığında mağazalar a bi baksana var mı ben nette gördüm ama belki Penti de falan vardır eğer yakınlaştırırsa süper olur fikir edinmiş olursun snra da bana söylersin ;)

Canım ya dışarı çıktığında mağazalar a bi baksana var mı ben nette gördüm ama belki Penti de falan vardır eğer yakınlaştırırsa süper olur fikir edinmiş olursun snra da bana söylersin :KK66:

Canım ah keşke mağaza olsa burda :KK43: Şimdi görev yerimdeyim ben, ne yazık ki öyle imkanlarım sadece yazın oluyor.

Kızlar meme uçlarım morarmış birde akıntı geliyor sanki medical sütyen e normal mi arasam mı doktorumu

Kızlar meme uçlarım morarmış birde akıntı geliyor sanki medical sütyen e normal mi arasam mı doktorumu

Canım daha önceden olmayan bir morarma mı? Cidden korkutmak istemiyorum ama ilk gece doktorum bana meme uçlarında morarma olursa mutlaka haber verin diye tembihlemişti hemşireyi.. Direnim akmıyordu benim, tıkanmış olabilir demişti, tekrar ameliyata alabilirim demişti. Sende diren olmamıştı sanırım, belki o yüzden kan toplamıştır ciddi bişi değildir ama mutlaka doktoruna haber ver canım.

Canım daha önceden olmayan bir morarma mı? Cidden korkutmak istemiyorum ama ilk gece doktorum bana meme uçlarında morarma olursa mutlaka haber verin diye tembihlemişti hemşireyi.. Direnim akmıyordu benim, tıkanmış olabilir demişti, tekrar ameliyata alabilirim demişti. Sende diren olmamıştı sanırım, belki o yüzden kan toplamıştır ciddi bişi değildir ama mutlaka doktoruna haber ver canım.
Ya öyle mi ben ilk kez açıp baktım önceden varmıydı bilmiyorum ki :KK43: olmazsa arayıp sorayım benim meme ucundan olduğu için normaldir diye düşünmüştüm

Sanırım bizimkiler ayrık olacak yapımız böyle napalım
Bence bu yapıdan değil göğüs büyüklüğünden kaynaklı bir şey. Yani göğüs ölçüsü 90 olan bi bayanın göğüsleri sütyen giydiğinde ortada birleşir çünkü benim eskiden birleşirdi. Şimdi küçültme oldum ve birleşmiyor ayrık duruyor mesela hafif.

Mesut Özcan çok iyi sonuçları olan bir cerrah canım.Muhakkak görüş :KK66:
evet canım görüşcem
iyimiş

Bence bu yapıdan değil göğüs büyüklüğünden kaynaklı bir şey. Yani göğüs ölçüsü 90 olan bi bayanın göğüsleri sütyen giydiğinde ortada birleşir çünkü benim eskiden birleşirdi. Şimdi küçültme oldum ve birleşmiyor ayrık duruyor mesela hafif.
Benimkiler henüz cok yeni Dr eli ile sıkıştırıp şöyle olmalı diyerek dekolte yapmıştı dekolte olur demişti ama bunu zamanla göreceğim aslında benim ayrık değildi eski hali ama şu an biri sağa biri sola bakıyor resmen yumuşadığında ancak anlayabilirim. Olmasa da sağlık olsun eskiden o da yoktu ;)

Back