Sonundaaa meme büyütme ameliyatı oldumm!

🤩Bana da 3.hafta izin verdi ama ben ödemden yapamadım,ya ben YouTube da Ozan Balık adında bir doktorun videosunu izledim,ameliyattan sonra 6 ay boyunca sırt üstü yatın yoksa formu bozulur diyor ondan kafam karıştı 🥺peki memeye denk geliyor yani yatarken değil mi senin özellikle bir koruma yapmıyorsun
Ben hiç video izlemiyorum çünkü her doktor farklı seyler söylüyor bu konuda. Bende kime ameliyat olduysam onun önerilerini dinliyorum şuan için bir sorun yok. İlk basta yatarken memelerim şişti baya denk geliyordu. Benim şuam hiç ödemim kalmadı memeler de yerlerine indi baya bir yumuşadı. Artık sağ sola yatarken çok fazla yataga denk gelmiyor bir koruma da yapmadım😊
Bu arada ben sadece bi zeytinyağlı losyon vardı, bebe yağı sürebilirsin demişti hemşire, ben de o yap gibi olayını banyodan sonra sürüyorum. Yeterli olur mu ki yoksa ben de kantaron yağı falan alsam mı? Siz kantaronu iz yerlerine mi sürüyorsunuz yoksa memenin her tarafına mı? İlk kez meme sahibi olmak da ne zormuş cidden
Ben kantaronu ilk başlarda sadece izlerime sürüyordum şimdi tüm mememe sürüp yavaşça ovalıyorum 😊

Ben hiç video izlemiyorum çünkü her doktor farklı seyler söylüyor bu konuda. Bende kime ameliyat olduysam onun önerilerini dinliyorum şuan için bir sorun yok. İlk basta yatarken memelerim şişti baya denk geliyordu. Benim şuam hiç ödemim kalmadı memeler de yerlerine indi baya bir yumuşadı. Artık sağ sola yatarken çok fazla yataga denk gelmiyor bir koruma da yapmadım😊

Ben kantaronu ilk başlarda sadece izlerime sürüyordum şimdi tüm mememe sürüp yavaşça ovalıyorum 😊
Bende kafamı karıştırmak adına izlemediğim video kalmadı 😂 sizin benden önce yerleşmiş benim sağ hala sol kadar inmedi.

🤩Bana da 3.hafta izin verdi ama ben ödemden yapamadım,ya ben YouTube da Ozan Balık adında bir doktorun videosunu izledim,ameliyattan sonra 6 ay boyunca sırt üstü yatın yoksa formu bozulur diyor ondan kafam karıştı 🥺peki memeye denk geliyor yani yatarken değil mi senin özellikle bir koruma yapmıyorsun
Yok canım 2. Haftadan beri yan yatıyorum doktorumun izniyle 3 ay olacak öyle olsa bozulmuştu şimdiye. İnsanın sırtı mahvolur 6 ay sırtüstü 😂

Bende kafamı karıştırmak adına izlemediğim video kalmadı 😂 sizin benden önce yerleşmiş benim sağ hala sol kadar inmedi.
Ya ünsan çok fazla araştırdıkça kafası da o kadar karışıyor. Ben ameliyat öncesi çok izledim hem çok korktum hemde kafam çok karıştı. Ameliyatım korktugum gibi geçmeyince daha sonra birşeye bakmamaya karar verdim 😂 iki memenin iyileşme süresi gerçekten çok farklı yaa. Bence akışa bırakın birşeyler izlemeyin vücudunuz izin veriyor zaten nasıl uyuyacagınıza. Ben dün gece yüzüstü yatabilirmiyim diye denedim ama daha o kadar iyileşmemiş 😂😂

Ya ünsan çok fazla araştırdıkça kafası da o kadar karışıyor. Ben ameliyat öncesi çok izledim hem çok korktum hemde kafam çok karıştı. Ameliyatım korktugum gibi geçmeyince daha sonra birşeye bakmamaya karar verdim 😂 iki memenin iyileşme süresi gerçekten çok farklı yaa. Bence akışa bırakın birşeyler izlemeyin vücudunuz izin veriyor zaten nasıl uyuyacagınıza. Ben dün gece yüzüstü yatabilirmiyim diye denedim ama daha o kadar iyileşmemiş 😂😂
Doktorum bana yüzüstü 6 ay yasak dedi 🙈 Zaten memeleri öyle sevdim ki hiç aramıyorum yüzüstü yatmayı 😂 Rahatça yan yatmak yetiyor

🙂 Haklısınız bana 3 aya kadar yüz üstü yasak dedi doktor.Ben yüz üstü uyumayı seven biri değilim ama en basitinden lazere bile gitseniz yüz üstü yatmak gerekebilir🙂

Ben allahtan sırt üstü yatmayı seven bir insanım. Sadece kuyruk sokumum ağrıdı, arada bir yan dönebilsem süper olacak. Dediğiniz gibi memeler izin vermeye başlayacak kendi kendine. Mesela sol yumuşadı ve biraz indiği için bazen uykumda sanki dönecek gibi oluyorum yana, sonra tutuyorum kendimi 😅

Ben allahtan sırt üstü yatmayı seven bir insanım. Sadece kuyruk sokumum ağrıdı, arada bir yan dönebilsem süper olacak. Dediğiniz gibi memeler izin vermeye başlayacak kendi kendine. Mesela sol yumuşadı ve biraz indiği için bazen uykumda sanki dönecek gibi oluyorum yana, sonra tutuyorum kendimi 😅
Hep sırtüstü nasıl yatıyorsunuz ya benim belim ağrıyordu 🙈 Ben bel kısmımı yastıkla destekleyip yan yatıyordum ilk zamanlar öyle denediniz mi ? Biraz sabredin ben 2 aydır ameliyat olduğumu, yaptırdığımı unuttum😊

Hep sırtüstü nasıl yatıyorsunuz ya benim belim ağrıyordu 🙈 Ben bel kısmımı yastıkla destekleyip yan yatıyordum ilk zamanlar öyle denediniz mi ? Biraz sabredin ben 2 aydır ameliyat olduğumu, yaptırdığımı unuttum😊
Doktor 3 haftaya kadar izin vermeyince mecbur,sonrada denedim baktım zaten olmuyormuş,nasıl bir sabır şaka maka 5 hafta sırt üstü dayandım🙂

Bu arada ben sadece bi zeytinyağlı losyon vardı, bebe yağı sürebilirsin demişti hemşire, ben de o yap gibi olayını banyodan sonra sürüyorum. Yeterli olur mu ki yoksa ben de kantaron yağı falan alsam mı? Siz kantaronu iz yerlerine mi sürüyorsunuz yoksa memenin her tarafına mı? İlk kez meme sahibi olmak da ne zormuş cidden
Teyzem yapmisti yagi ben ondan almistim iz yerleri henuz bantli yaralara surme dedi yumusamasin diye sanirim. Bant Kenarlarina suruyorum ise yarar hrrhalde bir de bol su ic dedi vucut nem dengesi icin. Hakkaten zor surec hala ne oldu bilmiorum 😂 biran once duzelse de gorsek ne cikacak

Merhaba kızlarrr. Sonunda yıllardır düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğm meme büyüytme ameliyatını dün oldum🙏🏻
Bir emzirme süreci yaşadım normalde küçük olan göğüslerim emzirmeyle hepten küçüldü. Neredeyse bir erkek görüntüsü gibi memelerim vardı tabi ona meme denilirse 😂 Dün 250cc yuvarlak hp round mentor marka protezlerim kas altından takıldı.
Çok korkuyordum çünkü bir sürü yorum okudum vloglar izledim.. Ama korktuğum kadar kötü bir süreç geçirmedim dün gece yapılan ağrı kesiciler sayesinde uyumuşum rahatça. Geceden beri ağrı kesici taktırmadım suan iyiyim. Evet ağrım var ama çok değil üstesinden gelinmeyecek bir durum yok. Şuan ki görüntü bile beni çok mutlu ediyor. Ben baya minyon biriyim 158 boy 41 kiloyum gögüs kafesimin aldığı en yüksek ölçüyü taktı doktorum ve ben suan bile çok memnunum. Merak edenler için doktorum Onur Egemen. Kendisi çok güleryüzlü yardımsever ve ilgili bir doktor🙏🏻
Gelişmeleri burdan gün gün yazacağım 🎈
Güle güle kullan ☺️.. belki bir gün ben de yaptırırm 👍

Merhabalar,
bugün ilk kez burayı kullanıyorum. Sormak istediğim soru var arkadaşlar.
9 eylül günü meme dikleştirme (protezsiz) ve karın germe ameliyatı oldum.
bugün 18.gün… yavaş yavaş diklenmeye başladım. Ama tam olarak diklenemiyorum. Doktorum hassas oldugumu ve korktuğumu söyledi. aslında şuan diklenmem için bir sorunum olmadığını söylüyor. bu konuda endişeli değilim kısa zamanda toparlayacağım. Fakat çok ilginç bir şey hissediyorum. Sanki göğüslerimde üşüme hissi var. Böyle hisseden var mı?

Merhabalar,
bugün ilk kez burayı kullanıyorum. Sormak istediğim soru var arkadaşlar.
9 eylül günü meme dikleştirme (protezsiz) ve karın germe ameliyatı oldum.
bugün 18.gün… yavaş yavaş diklenmeye başladım. Ama tam olarak diklenemiyorum. Doktorum hassas oldugumu ve korktuğumu söyledi. aslında şuan diklenmem için bir sorunum olmadığını söylüyor. bu konuda endişeli değilim kısa zamanda toparlayacağım. Fakat çok ilginç bir şey hissediyorum. Sanki göğüslerimde üşüme hissi var. Böyle hisseden var mı?
Gecmis olsun ben de oyle bisi yok suan icin 12 gun oldu benim.

Teşekkür ederim lilyciğim 😘

Teşekkür ederim. Bugun 3.günüm bende çok fazla ağrı olmadı şuan iyiyim🙂

Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun🙂 çok fazla bir ağrım yok tek sorun sırtüstü hareketsiz yatmak😞

Teşekkür ederim bugun daha iyiyim🙂 ağrım çok fazla değil ilaçlarımı düzenli kullanıyorum hafif bir sızı var dikiş yerlerimde. Evet korse sütyen kullanıyorum.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta sonra yan bile yatacaksınız. İlk 2 hafta sırt üstü oturarak uyumak sancılı dönem ama inanın değiyo . Sonuç olarak içimizdeki uhdeleri gerçekleştiriyoruz.

X