Siz ameliyat oldunuz muAyyy çok heyecanlandımçok geçmiş olsun benmde son 26 gün kaldı bana yardımcı olun ne alayım ne götürcm hastaneye kaç gün kaldınız
Teşekkür ederimGeç geçmiş olsun Hemde hayırlı olsunFiyat paylaşımı da yapar mısınız?
Persembe günü olacağım bendeSiz ameliyat oldunuz mubenim de Ekimin 7 si çok korkuyorum ağrılardan
Evet kesinlikle farklı benim resmen aralarında 2-4 hafta fark olduo sabahları olan aşırı gerginlik 5.haftamda yeni geçti ama yine doğrulurken gerilme hissediyorum,ben Hergun 2 kere Arnica krem sürdüm ondan çatlak henüz yok,mutlaka nemlendirMerhaba Arkadaslar,
Ben de 7 gun once hem diklestirme hem protez operasyonu oldum. 300 cc uygun bulunmus bana da. Pek agrim yok ama sabahlari goguslerim cidden patlayacakmis gibi hissediyorum. Sanirim ufaktan catlamalar da oldu. Ben suan sadece sol kolumu daha rahat hareket ettiriyorum sol meme de daha rahat. Ama sag kolumu daha az kullanabiliyorum ve daha sis bir meme. Asimetri olmamasi lazim cunku zaten vardi ve duzeltti doktorum. Merak ettigim su iyilesme sureci iki memenin farkli mi acaba ?
Merhaba geçmiş olsun, benim de 8 gün oldu hem dikleştirme yapıldı hem protez takıldı. Benim de çok ağrım yok ama zaman zaman şişmeler var. İki memenin iyileşme sürecinin farklı olabileceğini pek çok arkadaşın deneyimlerinden okumuştum. Hatta benim de çok farklı görünüyorlar şu an. Sol meme daha aşağıda ve koltuk altına doğru ödemli, sağ meme yukarıya doğru ödemli sanki boğazıma çıkacakmış gibi hissediyorum. Umarım en kısa zamanda eşitlenir iyileşirler hepimizin memeleriMerhaba Arkadaslar,
Ben de 7 gun once hem diklestirme hem protez operasyonu oldum. 300 cc uygun bulunmus bana da. Pek agrim yok ama sabahlari goguslerim cidden patlayacakmis gibi hissediyorum. Sanirim ufaktan catlamalar da oldu. Ben suan sadece sol kolumu daha rahat hareket ettiriyorum sol meme de daha rahat. Ama sag kolumu daha az kullanabiliyorum ve daha sis bir meme. Asimetri olmamasi lazim cunku zaten vardi ve duzeltti doktorum. Merak ettigim su iyilesme sureci iki memenin farkli mi acaba ?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, benimde farklıydı iki mememin iyileşmesi. Sağ memeden sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim sol memem ona göre daha geç iyileşti. Benim bir ay oldu bugun meme ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Geçer mi biter mi diye düşünüyor insan ilk günler de ama gerçekten her gün daha çok iyileşiyorsunuzMerhaba Arkadaslar,
Ne güzelMerhaba öncelikle geçmiş olsun, benimde farklıydı iki mememin iyileşmesi. Sağ memeden sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim sol memem ona göre daha geç iyileşti. Benim bir ay oldu bugun meme ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Geçer mi biter mi diye düşünüyor insan ilk günler de ama gerçekten her gün daha çok iyileşiyorsunuz
Hayır hayır kesinlikle kafaya takmayın. Ben de o günler de bakıyordum aynaya böyle kare gibi faln duruyodu değişikNe güzelbenim de sağ ve sol baya farklı. Sertler, ödemliler. Bugün 10. Günüm ve hiç düzelmeyecek hep böyle kalacaklar gibi geliyor alt kısımda kıvrımım da yok, heykel gibi böyle bi acayip şekilliler.. takıyorum kafaya
Maşallah,ya ne soracağım benimde artık 5.hafta bitti sayılır sağ ve sola yatabiliyorum zsag hala zorluyor ama ,size yan yatma ile alakalı doktorlar bir tavsiyede bulundu mu,yani sanki memem yan yatarken ezilip şekli bozulacak diye bir psikoloji içine girdimMerhaba öncelikle geçmiş olsun, benimde farklıydı iki mememin iyileşmesi. Sağ memeden sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim sol memem ona göre daha geç iyileşti. Benim bir ay oldu bugun meme ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Geçer mi biter mi diye düşünüyor insan ilk günler de ama gerçekten her gün daha çok iyileşiyorsunuz
Yoo benim doktorum hiç öyle şeyler söylemedi iki hafta dikkat et sonra istediğin herşeyi yapabilirsin demiştiMaşallah,ya ne soracağım benimde artık 5.hafta bitti sayılır sağ ve sola yatabiliyorum zsag hala zorluyor ama ,size yan yatma ile alakalı doktorlar bir tavsiyede bulundu mu,yani sanki memem yan yatarken ezilip şekli bozulacak diye bir psikoloji içine girdim
Yoo benim doktorum hiç öyle şeyler söylemedi iki hafta dikkat et sonra istediğin herşeyi yapabilirsin demiştibir de zaten memeler izin verirse sağ veya sola yatabiliyorsunuz ben ikinci haftadan sonra sağ sol yatıyorum valla birşey de olmadı suana kadar daha da olacağını sanmıyorum. O kdar kolay ezilen birşey değildir ya millet trafik kazası yapıyor da silikonlarına birşey olmuyor
Harika cok tesekkur ederimMerhaba öncelikle geçmiş olsun, benimde farklıydı iki mememin iyileşmesi. Sağ memeden sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim sol memem ona göre daha geç iyileşti. Benim bir ay oldu bugun meme ameliyatı hiç olmamış gibiyim. Geçer mi biter mi diye düşünüyor insan ilk günler de ama gerçekten her gün daha çok iyileşiyorsunuz
Bana agri hissetmiosan yatabilirsin demisti ama saga zaten dokunamiorum bile ama sola yatabiliyorum. Fakat o psikoz bende de var kayar mi sekli bozulur mu vsMaşallah,ya ne soracağım benimde artık 5.hafta bitti sayılır sağ ve sola yatabiliyorum zsag hala zorluyor ama ,size yan yatma ile alakalı doktorlar bir tavsiyede bulundu mu,yani sanki memem yan yatarken ezilip şekli bozulacak diye bir psikoloji içine girdim
Sari kantaron sueuyorum ve bepanthen ama Arnicayi da alayim ben 41 yasindayim hep ufak ve sonuktu goguslerim ilk defa gogus gorunce boyle buyuk deri de sasirdi galibaEvet kesinlikle farklı benim resmen aralarında 2-4 hafta fark olduo sabahları olan aşırı gerginlik 5.haftamda yeni geçti ama yine doğrulurken gerilme hissediyorum,ben Hergun 2 kere Arnica krem sürdüm ondan çatlak henüz yok,mutlaka nemlendir
Acaba diklestirme sebebiyle cok iz kalacak mi ? Benim asiri sarkikti mecburen yapildi. Suan gogus uclarim da extra bir hassasiyet var galiba bantlar cikmadi ama hafif degince bile carpilio gibi hissediyorum. T kesi yaptilar bana o cizgi kalmasin cok istiorum ama bu arada onca sarkikliga 300 cc ancak olmus bana 350 olsaydi iyiydi diyorumMerhaba geçmiş olsun, benim de 8 gün oldu hem dikleştirme yapıldı hem protez takıldı. Benim de çok ağrım yok ama zaman zaman şişmeler var. İki memenin iyileşme sürecinin farklı olabileceğini pek çok arkadaşın deneyimlerinden okumuştum. Hatta benim de çok farklı görünüyorlar şu an. Sol meme daha aşağıda ve koltuk altına doğru ödemli, sağ meme yukarıya doğru ödemli sanki boğazıma çıkacakmış gibi hissediyorum. Umarım en kısa zamanda eşitlenir iyileşirler hepimizin memeleri
Bana doktorum ilk günden aldırdı Arnica yi hematom morluk da olmasın diye sonrasın da da masajı da onu sürüp yapabilirsin dedi ama bitmek üzere bende bundan sonrasında kantaron düşünüyorum, bende yıllar sonrasında buldum ondan pimpirikliyimSari kantaron sueuyorum ve bepanthen ama Arnicayi da alayim ben 41 yasindayim hep ufak ve sonuktu goguslerim ilk defa gogus gorunce boyle buyuk deri de sasirdi galiba
Benim dikleştirme de meme ucundan yapıldı T kesi yok. Ama geçer iz kremleriyle sizin de izleriniz. Bana dermatix krem verdi ama daha başlamadım haftaya başlayacağım. Şu an sol meme yumuşamaya başladı ve daha aşağıda duruyor, yürürken de oynamaya başladı, sağ ise daha yukarda ve semsert taş gibiAcaba diklestirme sebebiyle cok iz kalacak mi ? Benim asiri sarkikti mecburen yapildi. Suan gogus uclarim da extra bir hassasiyet var galiba bantlar cikmadi ama hafif degince bile carpilio gibi hissediyorum. T kesi yaptilar bana o cizgi kalmasin cok istiorum ama bu arada onca sarkikliga 300 cc ancak olmus bana 350 olsaydi iyiydi diyorum