Sonundaaa meme büyütme ameliyatı oldumm!

Bende baştan beri olmadı morluk dikiş yerleri kapalı tabi oraları bilmiyorum
Bende de başta yoktu sormadan oluştu aynı şekilde benimkide. Korse takıyorum doktorun verdiği sıkı baya o biraz rahatsız hissettiriyor ama iyi oluruz hepimiz inşallah. Yalnız şunu da belirteyim ben bir çok kadının aksine inanılmaz ağrı çektim şuan ki kas ağrım sadece ona da bin şükür

Benim kas üstü ona rağmen 11., günümde hala sıfır ağrı değil.Özellikle dikiş yerlerim gece sızlıyor,benimde korse inanılmaz sıkı ,ve tabi kaya gibi göğüsler oda rahatsız edici

Benim kas üstü ona rağmen 11., günümde hala sıfır ağrı değil.Özellikle dikiş yerlerim gece sızlıyor,benimde korse inanılmaz sıkı ,ve tabi kaya gibi göğüsler oda rahatsız edici
Ayyy çok heyecanlandım çok geçmiş olsun benmde son 26 gün kaldı bana yardımcı olun ne alayım ne götürcm hastaneye kaç gün kaldınız

Mumiiiiii oldun sonunda çok geçmiş olsun eminim çok güzel olmustur günlerdir giremedim buraya valla görünce çok sevındım. Sırada ben varım

Mumiiiiii oldun sonunda çok geçmiş olsun eminim çok güzel olmustur günlerdir giremedim buraya valla görünce çok sevındım. Sırada ben varım
Sayılı gün çabuk geçiyormuş darısı başına ben 1 gün kaldım,önden düğmeli pijama ve şal dışında bişey kullanmadım ben he birde ıslak mendil

Geçmiş olsun sizede
Teşekkür ederim Bende bir gün kaldım hastanede önden düğmeli pijama ıslak mendil terlik ve çorap götürebilirsiniz. Bir de anesteziden uyanırken ben aşırı üşümüştüm yine bir hırka alabilirsiniz yanınıza. Hiç kendinizi strese sokmayın herşey çok güzel geçecek. Açıkcası ben kendime çok eziyet ettim ameliyat öncesi ama korktuğum kadar zor geçmedi. İlk 3 gün yatmak doğrulmak zor oluyor baskı hissinden dolayı. Bugun benim 4. Günüm yataktan kendim kalktım cok daha iyiyim

İnşallah bende öyle olurum

Merhaba kızlar bugun 5. Günüm. Kontroleden geldim herşey çok yolunda dikişlerim iyileşmeye başlamış bile. Bugun bantlarımo değiştirdi pansuman yaptı yeni bantlar yapıştırdı bir hafta sonra bantları alacakmışım. Bugun nihayet duş alabileceğim. Haftaya kadar birazcık daha kontrollü davran sonra her istediğini yapabilirsin dedi Zaten ağrım sızım yok sadece gerginlik hissi var o da zamanla azalacak dedi

Darısı başıma Çok geçmiş olsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum artık, doktor ameliyat bitiminde medikal sütyen takacağını söyledi. Çok terletiyor mu ya da çok sıkıyor mu?

Darısı başıma Çok geçmiş olsun ben de sabırsızlıkla bekliyorum artık, doktor ameliyat bitiminde medikal sütyen takacağını söyledi. Çok terletiyor mu ya da çok sıkıyor mu?
İnşallah sizde bir an önce ameliyatınızı olursunuz havalar sıcak oldugu için terlemiştim ama şuan hava serinleyince terletme yapmadı. Evet sıkıyor ama sıkması lazım protezin şeklini güzelce alması için. Bugun cıkardık yıkadım kurutana kadar kendimi güvensiz hissettim hemen sütyenimi geri takmak istedim nedense

Heyecandan sürekli forumdayım Ben hamile kalmadan önce de, hamileliklerimde de çok okurdum ve bu forum bana hep iyi gelirdi. Şimdi de çok güzel bir süreç geçireceğime inanıyorum. 1 ayda iyileşilir değil mi? Çünkü ameliyatımdan 1 ay sonra şehir dışına çıkmam gerekecek kısa süreli. Bir de o sütyenler ne kadar kullanılacak ne zaman normal hafif ve dantel sütyenlere geçeceğiz?
İki kere sezaryen geçirdim sanırım onlardan daha zor olmayacaktır bu ameliyat diye düşünüyorum gerçi bende dikleştirme, meme başı küçültme ve protez olacak. Kas üstü ve sadece göğüs ucumda aerola çevresinde iz olacak, silikonu oradan yerleştirecek doktor. Son sorum, ameliyattan önce acaba memelere lierac tarzı bir çatlak kremi sürmek fayda sağlar mı? Sonrasında çatlamasından korkuyorum.

Merhaba bende hamileyken cok okudum forumu bana faydalı olan birsürü bilgi öğrendim. 1 ayda gayet iyileşirsiniz zaten ilk iki hafta geçince çoğu kişi normal hayatına dönüyor 1 ay sonrası çok daha iyi olursunuz. Bende meme büyütme oldum kas altı. Sizin süreç kas üstü daha az ağrılı bir işlem diye biliyorum. İsterseniz ameliyat öncesi krem sürebilirsiniz bir zararı olduğunu sanmıyorum. Bir de normal sütyenlere hemen geçemeyiz 2-3 ay sonrasında her sütyeni rahatça kullanırız.

Geçmiş olsun ve sağlıklı iyi güzel günlere inşallah nerde yaptırdınız acaba bide fiyatı merak ediyorum sakıncası yoksa eğer bende yaptırmak istiyorum

Geç geçmiş olsun Hemde hayırlı olsun Fiyat paylaşımı da yapar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…