Sonunda yolumu buldum

Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah kendin kuracağın yuvanda tam anlamıyla huzur ve mutluluğu bulursun.

Nişanlılık süresini kısa tutun yeter..
Mutlaka ufak ya da büyük sorunlar olacaktır bu dönemde..
En iyi anlaşan ailelerde bile oluyor ufak pürüzler. Size has bir durum olmayacak bu.

Nişanlınızla üstesinden gelirsiniz, sakin kalın, köprüyü geçene kadar.........

Maalsf çocuk eğitmek çok zor ve herkes bunu başaramıyor aileniz iyi niyetli dahi olsa size bunu güzellikle yansıtamadıkça sizi uzaklaştırıyor kendinden..e mecburen öğrenmiş sözlünüz ama ilerde ne kadar laf etmez diye düşündüğümüz biri bile olsa edebiliyor.inşallah öyle bir durum olmaz olursa da ben kabullendim sen de mevzusunu açma dersiniz :) anneler genelde öyle oluyo ben annemle hamile kaldığımdan beri iyiyim hem de çok iyiyim hatta anne olunca anlarsınları yaşıyorum çoğu Zaman :)

Aynen oyle. 4,5 ay nisanli kalacagiz.. Hayirlisi olsun

Evet cok haklisiniz. Herseye karisiyorlar ama yapabilecekleri birsey oldugunda ise geriye cekiliyorlar. Ornegin dugun icin herseye karistilar. Ama kina geceme gelince hic umurlarinda degil.. Bilmiyorum bu yasadiklarimi ilerde unuturmuyum ama gercekten cok agir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…