Sonunda yolumu buldum

Bu vakitler ister istemez sıkıntılı geçer.
Bundan sonra zaten kapınız eviniz ayrı olacak.
Size büyük zararları yoksa görmezden gelebilirsiniz(saygı ve sevgi çerçevesinde)
Tavsiyem ailelerden beklentiler min. seviyede olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmişte yaşadığınız sorunları bilmiyorum fakat şunu söyleyebilirim.
Hiç sorun olmadan keyifle ve iki tarafında rızasıyla da olsa nişan, ilerleyen zamanda ufacık şeyler aileler tarafından büyütülebiliyor. Ailelerin gazına gelmeden hareket ettikçe zamanla taraflar geri çekilmeyi öğreniyor

Uyurken bile size şiddet gösteren aileydi di mi bu?

Keşke nişan ile düğün arası daha da kısa tutsaydınız. İnşallah sorunsuz bir şekilde yeni yuvanızı kurarsınız.

Ailenizi ve nişanlınızın ailesini mümkün olduğu kadar az bir araya getirin.

İnsan ailesini secemiyo malesef. Aile bu atilmiyoki smdi dusman olsan yarin birgun kaybettiginde uzulursun..eski konularini bilmiyorum ama bu donemlerde herkeste oluyo .benim ailemde cokta olmasa nisan donemnde sorun cikardilar. Ben bi laf soyledgimde vermekten vazgecerm bu isi bozarm derdi ailem. Bende o yuzden evlenene kadar ayoya dayi dedim sustum mecburen. Ama erken yasta vermemekti amaclari biliyorum sevdiklerini. Ailen onlar her zaman basin sıkisinca kapini acacak tek insanlar. Sadece sabirli olun evlenene kadar hic karsilik verme denilenlere tamam de gecmek en iyisi..

Haklisiniz. Cok zarar verdiler. Pisman oldular. Tekrar yapacaklarini sanmiyorum. Yaparlarsada ceker giderim. Yine katlanacagimi dusunmuyorum.

Haklisiniz. Cok zarar verdiler. Pisman oldular. Tekrar yapacaklarini sanmiyorum. Yaparlarsada ceker giderim. Yine katlanacagimi dusunmuyorum.
Ben bu kadar psikopatça hareket eden kişilerin bir anda değişip pişman olup düzeleceğine inanmıyorum ne yazık ki.
İnşallah evlilik işine taş koymazlar...

Ailem herseyi buyutuyor. Anlam veremiyorum. Sanirim beni delirtmeye calisiyorlar ama az kaldi. Daha hersey cok yeni ve ailemin ilk ve tek kiziyim. Cok kuralcilar

Uyurken siddetmi??

Eski konunu bilmiyorum ama şuan gözünüze ailenizin davranışları batıyor karşı taraf gül gibi geliyor ya evlendikten sonra gözünüzde hepsi eşitlenecek aileniz bi tık üste çıkarken karşı taraf bir tık aşağı incek..tavsiyeme gelirsek nişanlılık dönemini uzatmayın yapılması gerekenleri siz nişanlınızla yapın kimse yüz göz olmadan evlenin.evlilik sonrası için tavsiye: aileler Hakkı'nda eşinizle konuşmayın küçük aileniz büyük sorunlardan etkilenmesin..mutluluklar dilerim

Evet :). Malesef daha once ayarlayamiyoruz. Yurt disinda kaliyorum burda bu isler biraz daha vakit aliyor. Babam hacca gidecek bir ay falan daha one alamadik.

Aynen. Benim ozellikle annem bana inat yapiyor.. Eminim ilerde cok pisman olacak. Hayirlisi bakalim.

Ben bu kadar psikopatça hareket eden kişilerin bir anda değişip pişman olup düzeleceğine inanmıyorum ne yazık ki.
İnşallah evlilik işine taş koymazlar...

Onlarin asil amaci kendilerini rezil etmemek ve beni delirtmek galiba. Bir an once evden gitmemi istiyor. Benimde amacim bu zaten. Ben ne dersem annem tersini istiyor. Bende artik susuyorum. Surda bir kac ayim kaldi. Sonra uzun bir sure gorusecegimi sanmiyorum. Sebebini sordugumda ise beni sen boyle yaptin diyor. Omur boyu unutamayacagim zor seyler ama kendi vicdanimin rahatligi icin biraz daha dayanip sevdigime kavusacagim. Biraz sakinlesti cunku diyecek birseyi kalmiyor gun gectikce. Allah'tan karsi tarafin yaninda normal davranip birsey belli etmiyor. Sadece sozlum ve ben nekadar rol yaptigini biliyoruz.

Suan tamda dediginiz gibi geliyor hersey.. Nekadar kizgin ve sinir olsalarda benim iyiligim icin cabaladiklarinin farkindayim. Sadece annem bana cok zit gidiyor. Sozlum cogu seyi biliyor. Cunku ailem beni evden atti, siddet uyguladi ve halada benim istedigim olmasin diye ugrasiyorlar. O an kimsem yoktu ve anlatmak zorunda kaldim. Cok tesekkur ederim..

Maalesef, eski konularına göz atabilirsiniz...eğer tüm paylaşılanlar doğruysa, çok anormal bir ailesi var bayanın. Annesi özellikle, ciddi sorunlu. Öyle böyle değil.

Anlattiklarimda hic bir eksik veya yalan yok.. Annemin gercekten sorunlari var. Psikologa gitmesi lazim ama ben delimiyim kendin git diyor. Mesela gecen babama buralarda ev var dedigim icin kiyameti kopardi. Yok efendim sen kendine ev bak. Babana nasil ev var dersin. Bazen saka mi gercek mi diye dusunuyorum ama gayet ciddi. Bazende bakiyorum bana bakinca gozleri doluyor, yemek yemiyorum diye uzuluyor. Karma karisik anlayacaginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…