Merhaba bayanlar. Hikayemi bilen biliyor. Uzun sure sorunlar yasayip evden atilmistim. Kendi duzenimi kurmaya calisiyordum. Yalvaran bir baba, anne, dayi vs.. Ilk basta hic aldiris etmedim. Bir buyugumun hatiri icin annem ve babamla konusma karari aldim ama asla eve donmeyecegimi belirttim. Karsimda pisman bir baba ve anne vardi. Bundan sonra sen ne istersen o. Sevgilinin de ailesi gelsin tanisalim sen nasil istiyorsan oyle olsun dediler. Uc gun sonra tanismaya geldiler. Cumartesi gunu de isteme oldu ve Allah izin verirse 6 ay sonra dugunumuz olacak. Hayatim yine tersine dondu ama suan cok mutluyum.
Hepimiz cok yipranmisiz ve en ufak bir lafi kaldiramaz hale gelmisiz. Ozellikle annem arada laf sokmalara devam etsede ailesini tanidikca azaliyor. Dun birlikte kahve ictik sohbet ettik. Cok saskinim. Onlara sorsaniz ben sucluyum, bana sorsaniz da onlar. Ama bunlara takilmiyorum artik, evlenip normal sartlarda yuvadan ucacagim. Sizi cileden cikardim bu konularimla onu biliyorum. Cok pismanlardi ve zaten evden gidecegim icin gecmisi dusunmeyecegim soylenenlerede aldiris etmeyecegim.
Sadece zoruma giden gozlerinden dusmem ve benim hic bir lafima inanmamalari. Cok kuralcilar, cok adetlere duskunler. Karsi taraf hic oyle degil. Daha cok gencler ne derse o diyorlar. Bir de sozlumun isi pek yolunda gitmiyor. Eminim bunun icinde bir kiyamet kopar.
Soru soruyorlar. Soyle olur boyle olur dedigimde ise olmaz. Karsi taraf yarim saat gecikti onu bile sorun ediyorlar. Ne sinir durumlar bunlar. Sanki ben diyorum gec gelin... Bu durumla nasil basa cikacagim bilmiyorum. O yuzden nisanlilik donemini uzatmayacagiz. Tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim
Bu vakitler ister istemez sıkıntılı geçer.
Bundan sonra zaten kapınız eviniz ayrı olacak.
Size büyük zararları yoksa görmezden gelebilirsiniz(saygı ve sevgi çerçevesinde)
Tavsiyem ailelerden beklentiler min. seviyede olsun.
Ben bu kadar psikopatça hareket eden kişilerin bir anda değişip pişman olup düzeleceğine inanmıyorum ne yazık ki.Haklisiniz. Cok zarar verdiler. Pisman oldular. Tekrar yapacaklarini sanmiyorum. Yaparlarsada ceker giderim. Yine katlanacagimi dusunmuyorum.
geçmişte yaşadığınız sorunları bilmiyorum fakat şunu söyleyebilirim.
Hiç sorun olmadan keyifle ve iki tarafında rızasıyla da olsa nişan, ilerleyen zamanda ufacık şeyler aileler tarafından büyütülebiliyor. Ailelerin gazına gelmeden hareket ettikçe zamanla taraflar geri çekilmeyi öğreniyor
Uyurken bile size şiddet gösteren aileydi di mi bu?
Keşke nişan ile düğün arası daha da kısa tutsaydınız. İnşallah sorunsuz bir şekilde yeni yuvanızı kurarsınız.
Ailenizi ve nişanlınızın ailesini mümkün olduğu kadar az bir araya getirin.
Maalesef, eski konularına göz atabilirsiniz...eğer tüm paylaşılanlar doğruysa, çok anormal bir ailesi var bayanın. Annesi özellikle, ciddi sorunlu. Öyle böyle değil.Uyurken siddetmi??
Uyurken bile size şiddet gösteren aileydi di mi bu?
Keşke nişan ile düğün arası daha da kısa tutsaydınız. İnşallah sorunsuz bir şekilde yeni yuvanızı kurarsınız.
Ailenizi ve nişanlınızın ailesini mümkün olduğu kadar az bir araya getirin.
İnsan ailesini secemiyo malesef. Aile bu atilmiyoki smdi dusman olsan yarin birgun kaybettiginde uzulursun..eski konularini bilmiyorum ama bu donemlerde herkeste oluyo .benim ailemde cokta olmasa nisan donemnde sorun cikardilar. Ben bi laf soyledgimde vermekten vazgecerm bu isi bozarm derdi ailem. Bende o yuzden evlenene kadar ayoya dayi dedim sustum mecburen. Ama erken yasta vermemekti amaclari biliyorum sevdiklerini. Ailen onlar her zaman basin sıkisinca kapini acacak tek insanlar. Sadece sabirli olun evlenene kadar hic karsilik verme denilenlere tamam de gecmek en iyisi..
Ailenide kirmamaya calis cunku sonra insan pisman olabiliyor.
Ben bu kadar psikopatça hareket eden kişilerin bir anda değişip pişman olup düzeleceğine inanmıyorum ne yazık ki.
İnşallah evlilik işine taş koymazlar...
Eski konunu bilmiyorum ama şuan gözünüze ailenizin davranışları batıyor karşı taraf gül gibi geliyor ya evlendikten sonra gözünüzde hepsi eşitlenecek aileniz bi tık üste çıkarken karşı taraf bir tık aşağı incek..tavsiyeme gelirsek nişanlılık dönemini uzatmayın yapılması gerekenleri siz nişanlınızla yapın kimse yüz göz olmadan evlenin.evlilik sonrası için tavsiye: aileler Hakkı'nda eşinizle konuşmayın küçük aileniz büyük sorunlardan etkilenmesin..mutluluklar dilerim
Maalesef, eski konularına göz atabilirsiniz...eğer tüm paylaşılanlar doğruysa, çok anormal bir ailesi var bayanın. Annesi özellikle, ciddi sorunlu. Öyle böyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?