Sonunda verilen karar...

oyle baskasi yuzunden icki mi icilir birak ne hsli varsa gorsunn.ilerde o cocuga icki icerek mi ornek baba olacak....

Ben de buraya yazan bi baska arkadas gibi yazmak istedim, ben de aynen boyle bir ailede buyudum. Ayni sekilde keske annem de daha cok erkenden ayrilsaymis diye dusunuyorum. Cunku kendisi cok sikinti cektigi gibi biz de cok huzursuz bi ortamda buyuduk. Cocuklarinin uzulecegini dusunerek ayrilmadi ama aslinda biz o sekilde daha cok uzuluyorduk. Sabaha karsi eve gelen, birlikte bi yere gittiginizde ya da evinize birileri geldiginde acaba ickili olacak mi diye endise ettiginiz bir baba. Kac kere bize ickiyi birakacagi sozunu verip kac kere bunu bozdu. Biz karsimiza alip kac kere bunun bizi ne kadar uzdugunu, onun sagligindan / basina bir is getireceginden uzuldugumuzu anlattik, birakicam diye soz verdi ama yapmadi. Tedaviye gonderdik, bi sure icmedi ama sonra yine basladi. Ramazanlarda icmezdi bazen ama sonra yine icerdi. O yuzden ben boyle insanlarin degisecegini hic sanmiyorum. Babami aslinda cok severim, cok icli duygusal ve cok zeki bir insan ama icki meselesi hepimizi ondan soguttu. Maddi olarak da cok zarar veriyor. Evin cogu masraflarini annem karsilamak zorunda kalirdi. Aralarinda yaptiklari tartismalardan biz cok huzursuz olurduk gizli gizli agladigimi biliyorum.

Ozetle bence kimse cocuklarina bu ortami yasatmamali. Cocugunuz olmasa kendi seciminizdir, bi sure katlanip gormek isteyebilirsiniz ama cocuklar bundan cok kotu etkileniyor. Aile ici iletisimin olmamasi cocuklarin daha sonraki hayatlarindaki iletisim problemlerine neden oluyor. Ailesiyle sen sakrak muhabbet edip onlara her seyini anlatabilen cocuklara cok ozenirdim, su an bu problemler yuzunden benim ailemle boyle bir iletisimim olamadi.

Zor bir surec olacak ama sonrasinda rahatlarsiniz diye dusunuyorum, annemin kafasi su an daha rahat. Sorunlarinizi cozene kadar sabir dilerim.

Evet aynen bende hep öyleyim biri gelicek içme bak bi yere gidicez içkili gelne hep diken üstünde

Kızlar dün evime gittim kalan eşyalarımı almaya ne kadar çok soğumuşum nasıl kendimi artık oraya ait hissetmedim sana anlatamam çok farklı değişin duygular içindeyim şuan da sadece şu süreç bitsin gitsin hemen boşanayım istiyorum

böyle soğutuyolar işte kadınları.. inş bitecek bu süreci de atlatacaksın.. ömrünün sonuna kadar iyiki bitirmişim demen dileğiyle..

böyle soğutuyolar işte kadınları.. inş bitecek bu süreci de atlatacaksın.. ömrünün sonuna kadar iyiki bitirmişim demen dileğiyle..
Amin tek zaten şükür ettiğim günlerün gelmesini bekliyorum ve onun alkol içinde süründüğü perişan olduğu günleri görmek istiyorum asla beddua etmiyorum ama alkol için hiç bir problem yokken bu yuvayı yıktığı için çok kırgınım

Benimki yine akşam alkol almış gelmiş. Leş gibi kokuyor. Gitti yattı zıbardı uyudu. sabahta kalktı şebeklikler yapıyor. Sesimi çıkartmadım. Sadece Ramazanı bekliyorum. Ramazanda alırsa eğer anlıcamki alkolik olmuş bu. Ramazanda almazda yeniden devam ederse anlıcamki istediği için yapıyor.

haklısın tabiki.. alkol için değermiydi düzen bozmaya yuva yıkmaya.. dilediğin herşeyde haklısın Rabbim görüyo inş görürsün pişman olduğu günleri.

Hadi bismillah başladık çocuk hafta sonu bende kalıcaklara oğlum bensiz asla uyumaz inatlaşmaya bezdirme politikalarına hoşgeldik şuanda sinir olmuş durumdayım göz yaşlarıma hakim olamıyorum oğlummm oğlum ya onun için devam edip ömrümü çürütmek istiyorum ama offff çocuğu arada bırakıcak sıfatsız sonrada babayım ben dicek

nasıl yani hafta sonu alacam mı diyor oğlunuzu ....Alsın bırakın hiç inatlaşmayın bakamazlar kiii onlar şimdi seni geri döndürmek için bu yolu yapıyorlar...

Aynen beni bezdirmek için yapıyor farkındayım ama çocuğu kullanarak
sen merak etme bir alacak iki alacak çocuğun ağlayacak pes edecek senin ne kadar ciddi olduğunu anlayacak... unutma boşanmış olsan bile bu süreç hep olacak hakim kararı ile çocuk yine babada olacak bazı günler .....Benim sana dileğim inşallah eşin bütün hatalarını anlar düzgün bir şekilde veliliğini kurtarır yuvanız dağılmaz çocuğunuzu sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz.....

Onun ailesi ne durumda tepkiler arıyorlar mı seni ??

Evet dün kayınvalidem aradı çok üzülüyorum yemek yemiyor diye bende bana ne dedim benimle ne alakası var dedim içmekten yemiyordur dedim e napsın çocuk diyor beni onu savunmak için aramayın biida dedim yok savunmuyorum sanada onada kıyamıyorum diyo :=)

Biraz sabret canım o bence arayacak düzelecek şans dileyecek tekrar ama hemen gelmiyor çünkü senin ciddi olduğunun daha farkında değil bi farkına varsın iyice kapına dayanacak.....çocuğunu bırak görüşssün bir erkek için çocuk bakımı çook zor annesi bile baksa zorlu gördükçe annesi oğlunu sıkıştıracak barış eşinle yapma diye diye... çocuk bakmak zor kolay kolay kimse o sorumluluğa girmez biraz dişini sık .. biliyorum seni çok iyi anlıyorum abartmıyorum kızım babası ile parka gidiyor aklım gidiyor merak içinde oluyorum biraz evham var bende sanırım ama sadece kızıma karşı......Kii eşim Allah var iyi bakar ona rağmen endişe ediyorum sen benim gibi değilsen sık dişini bakamayacaklar çocuğa ...

Ah bende senin gibiyim markete gitsin 10 dk geç kalsın acaba ne oldu acaba bişi mi oldu elini bırakma bak sıkı tut 10 defa tembihlerim

Ah bende senin gibiyim markete gitsin 10 dk geç kalsın acaba ne oldu acaba bişi mi oldu elini bırakma bak sıkı tut 10 defa tembihlerim
aynıııı )))) size dair içimdeki duygu düzeleceksiniz gibi geliyor hayırlısı olsun veladın ve senin için.... konunuz niye bu kadar dikkatimi çekti biliyormusnuz çok içen bir babam var Allaha çok şükür bırakalı 5 yıl oldu....Tabii dr dedi yoksa bırakmazdı ..
Allah var içerdi kimseye sataşmazdı evde tv karşısında ama içki görmek beni ve ailemin diğer fertlerini çoook rahatsız eder... kokusuna öyle alışmışsız ki sokakta yanımda biri geçse bile alkolün kokusunu hemen alırım bu içmiş derim...

Annemde yıllarca bizler için sabretti ama şimdi acısını fazlasıyla babmdan çıkarıyor hiç susmuyor sürekli başına kalkıyor dır dır...böyle ortamda çocukların hafızalarından hiç gitmiyor...

İşte bende sadece böyle bir ortamda büyümesini istemediğim için zaten ayrılmak istiyorum ama sonra oğluma dayanamıyorum bugün ona baktım bitmiş ya hiç bişi kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…