- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi Aycan111111
nisanlilik doneminde varmiydi icki.sen biliyor muydun ickiso oldugunu evlenirkenevet cnım 5 yılım bu şekilde gel gitlerle geçti bittim artık
Biliyordum canım ama bu kadar değildi sadece özel günlerde yani biri evlensin doğum günü vb bende eşlik ederdim ve asla dozutmazdı.nisanlilik doneminde varmiydi icki.sen biliyor muydun ickiso oldugunu evlenirken
Aynen aynen dün Kandıl mubarek günde bile içmişicki icen insandan bi halt olmaz .les gibi kokup eve gelecek kim bilie gittigi yerlerde hangi kadinlarda oynasiyorlar.icji maalesef butun kotuluklerin anasi .maalesef tr de su gibi iciyorlar ne faydasi var acaba ne bikuyirlar .milletin allaha isyan etmek hosuna gidiyor.tr de artik zivanadan cikti ne din kaldi .ne de imaaaan.
Evet gittim görüştüm.Bugünde eski demek istiyorum lütfen yanlış anlaşımlasın artık eskide bırakmak istiyorum babamı aramış onlar buluşup görüşücekler eski eşimden çıt yok ne arıyor ne soruyor.gittiniz mi avukata ?
Yok cnm kayınvalide de annemi aramış sabah annem benim kızımın son kararı ben arkasındayım ne karar verirse demiş son 1 yıldır ben neler yaşadıkalrını biliyorum benim kızım artık çok yıprandı ben izin vermiyorum bu saatden sonra yıpranmasına demiş bakmış annem ciddi postayı koyduAllah sabır versin canım .. duruşunu bozma onlar gerekirse gelip yalvarsınlar
yaaaa zaten ailenin arkanda olduğunu bilmeleri onları tutuşturur .. Ailen iyi yapmış kimse çocuğunu sokakta bulmuyor ...Yok cnm kayınvalide de annemi aramış sabah annem benim kızımın son kararı ben arkasındayım ne karar verirse demiş son 1 yıldır ben neler yaşadıkalrını biliyorum benim kızım artık çok yıprandı ben izin vermiyorum bu saatden sonra yıpranmasına demiş bakmış annem ciddi postayı koydukayınpeder babamı aramış görüşelim diye
ya canim yanlis anlama ama hatanin en buyugu sende... madem nisanliyken iciyordu ne diye kabul ettin ickinin ozel gunu mu olur bi kere ixen gerisini getirri biede eslik ediyor musun cidden yazik sana.gerci su ladinlae kulubunun eminim 100% 80 icki iciyordur.ama ben icki icenden satandan olan yerden nefret ederim.benim oldugim ulkeye icki sokmak yasak ve satmak zaten yasak.birde bu ulkede cinli olmasina ragmen musluman ulke bide tr ye bak .ne hale geldik.avrupayi gectik.onlari ornek alayim derken cogu insan onalrdan daha beter oldu turkler.zate. bursakiler turklwri musluman olarak gormuyolar giyim tarzi ickisi zaten muslumana benzemiyorrrr......Aynen öyle Allah razı olsun onlar sayesinde yıllarım heba olmayacak
şiddetli geçimsizlik temeli altında diğer sebepleri sunun (alkol vs.) Elbette ki görüşüp durumu anlattığınız bir avukat daha somut fikirler ortaya koyar, benim burada yapacağım yorum anlattığınız kadarı ile sınırlı kalır.Evet dünavukatla görüştük ama hakim boşamaya bilirmiş alkol için 6 ay tedavi al ve öyle gelin diyorumuş genelde başkada elle tutulur veri yok şiddet, küfür, eve bakmama gibi
Bence de ama emin ol rahatsız edicek boyutta değildi içkisi öyle olsa zaten ben ozamn daha başımı yakmazdım herşey de bir hayır vardır ne diyelimya canim yanlis anlama ama hatanin en buyugu sende... madem nisanliyken iciyordu ne diye kabul ettin ickinin ozel gunu mu olur bi kere ixen gerisini getirri biede eslik ediyor musun cidden yazik sana.gerci su ladinlae kulubunun eminim 100% 80 icki iciyordur.ama ben icki icenden satandan olan yerden nefret ederim.benim oldugim ulkeye icki sokmak yasak ve satmak zaten yasak.birde bu ulkede cinli olmasina ragmen musluman ulke bide tr ye bak .ne hale geldik.avrupayi gectik.onlari ornek alayim derken cogu insan onalrdan daha beter oldu turkler.zate. bursakiler turklwri musluman olarak gormuyolar giyim tarzi ickisi zaten muslumana benzemiyorrrr......
Sen ne yaptın cnmNe yaptınız arkadaşım, boşanma işlemlerine başladınız mi?
Oğlanın sünnet işini bekliyorum, birde araya ramazan girecek ya o zaman içmez ise belki bırakır diye düşünüyorum. Ramazandan sonra da devam ederse o zaman boşanacağım inşallah. Hakkında hayırlısı canım. Oğlunu da ihmal etmemesini söyle.Sen ne yaptın cnm
Oh ne iyi ettin görsün şimdi de aklı başına gelsin:))) Gerçi aklı başına gelse de iş işten geçmiş olacak.Dedim dedim giderkn babası yine gel bak oğlum seni çok özlüyor özletme kendini dedim ama onu hiç kale almadım ya çok bozuldu bide hattımı değiştirdim :)