Sonunda verilen karar...

Aynen aynen dün Kandıl mubarek günde bile içmiş

Allah sabır versin canım .. duruşunu bozma onlar gerekirse gelip yalvarsınlar

Allah sabır versin canım .. duruşunu bozma onlar gerekirse gelip yalvarsınlar
Yok cnm kayınvalide de annemi aramış sabah annem benim kızımın son kararı ben arkasındayım ne karar verirse demiş son 1 yıldır ben neler yaşadıkalrını biliyorum benim kızım artık çok yıprandı ben izin vermiyorum bu saatden sonra yıpranmasına demiş bakmış annem ciddi postayı koydu kayınpeder babamı aramış görüşelim diye

yaaaa zaten ailenin arkanda olduğunu bilmeleri onları tutuşturur .. Ailen iyi yapmış kimse çocuğunu sokakta bulmuyor ...

Aynen öyle Allah razı olsun onlar sayesinde yıllarım heba olmayacak
ya canim yanlis anlama ama hatanin en buyugu sende... madem nisanliyken iciyordu ne diye kabul ettin ickinin ozel gunu mu olur bi kere ixen gerisini getirri biede eslik ediyor musun cidden yazik sana.gerci su ladinlae kulubunun eminim 100% 80 icki iciyordur.ama ben icki icenden satandan olan yerden nefret ederim.benim oldugim ulkeye icki sokmak yasak ve satmak zaten yasak.birde bu ulkede cinli olmasina ragmen musluman ulke bide tr ye bak .ne hale geldik.avrupayi gectik.onlari ornek alayim derken cogu insan onalrdan daha beter oldu turkler.zate. bursakiler turklwri musluman olarak gormuyolar giyim tarzi ickisi zaten muslumana benzemiyorrrr......

Evet dünavukatla görüştük ama hakim boşamaya bilirmiş alkol için 6 ay tedavi al ve öyle gelin diyorumuş genelde başkada elle tutulur veri yok şiddet, küfür, eve bakmama gibi
şiddetli geçimsizlik temeli altında diğer sebepleri sunun (alkol vs.) Elbette ki görüşüp durumu anlattığınız bir avukat daha somut fikirler ortaya koyar, benim burada yapacağım yorum anlattığınız kadarı ile sınırlı kalır.

Bence de ama emin ol rahatsız edicek boyutta değildi içkisi öyle olsa zaten ben ozamn daha başımı yakmazdım herşey de bir hayır vardır ne diyelim

Sabah msj attım oturalım konuşalım diye yani anlaşmalı boşanma için ama çok yoğunum işim erken biterse uğrarım iş yerine demiş bende tamam değerli vaktini harcama ozaman burdanda konuşa biliriz dedim ve bana ne laflar işte o çok içmiyormuş ben abartıyormuşum o çocuk benim bu kararım yüzünden it gibi sağda solda büyücekmiş ben öok bencilmişim ben asla bozmadım kendimi ve tamam böyle benim kötüyüm ben seni zorla içmeye ittim hakkını helal et kendine iyi bak dedim ve face den telden heryerden engelledim bugün oğlum babannesine gidicek özlediyse gelir orda görür.

Evet canım dün avukatla anlaştım 2 bin tl ye çok fazla geldi ama tecrübeli bir avukat tek celsede bitiririm dedi eşim dün oğlumu aldı gezdirmek için bende aşağıya almaya gittim arabada sonses ayrılık şarkısı çalıyordu onunda burnu akmış belli ki ağlamış bende güle oynaya indim arabanın kapısını açtım annem hoş geldin meleğim bebeğim dönüp bakmadım sadece ne o grip mi oldun dedim gülerek :) ay ne hissim kalmış ne bişeyim :)

Sen ne yaptın cnm
Oğlanın sünnet işini bekliyorum, birde araya ramazan girecek ya o zaman içmez ise belki bırakır diye düşünüyorum. Ramazandan sonra da devam ederse o zaman boşanacağım inşallah. Hakkında hayırlısı canım. Oğlunu da ihmal etmemesini söyle.

Dedim dedim giderkn babası yine gel bak oğlum seni çok özlüyor özletme kendini dedim ama onu hiç kale almadım ya çok bozuldu bide hattımı değiştirdim :)

Dedim dedim giderkn babası yine gel bak oğlum seni çok özlüyor özletme kendini dedim ama onu hiç kale almadım ya çok bozuldu bide hattımı değiştirdim :)
Oh ne iyi ettin görsün şimdi de aklı başına gelsin:))) Gerçi aklı başına gelse de iş işten geçmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…