Sonunda verilen karar...

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
743
139
Evet kızlar cumartesi akşam saat 7 de içmek i.iç arkadaşlarıyla buluşan kocam sabah 5 de ece geldi ve bende tabiyki eve almadım.
Sabah uyandım babamı aradım geldi bir kaç eşyamı alıp baba evine döndüm.Daha sonra kayınpederimi aradım böyle böyle alkolu bırakmıyor diye bir sakınleş ben seni ararım dedi ve bir daha aramadı :) çünkü ödleri patlıyor ben oğullarını bırakırsam başlarına kalıcak diye şuan çok huzurluyum çok şükür ama boşanmayı kabul etmiyor aile avukatımız var oda arkadaşı ben kendime avukat tutmadan mahkeme açsam süreç nasıl acaba bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Bu arada hayırlı kandiller.

Hadi gözün aydin arkadaşım. Bu kararı almak bile senin için bir başlangıç. O nedenle gözün aydin olsun. Tut bir avukat hiç uğraşma suratıni da gormezsin. Aynisindan bende de var. Düzelmez bunlar sanırım. Senin ki yine iyi 5 geldi. Benim ki hiç gelmedi bile kalktı ancak öğlen geldi. Nerde kaldığı bile belli değil..Pislik bunlar. Çocuğun var mı?

Benimde 4 yaşında bir ogluşum var. Babaya çok düşkün. Ama ne yapalım yani sürekli eve geç gelen ve alkol alan bir baba mi görsünler. Öyle değil mi? Onu bu illetten vazgecirmek için elinden geleni yaptıysan gerisini düşünme. Allah yardimcin olsun.

Yaptım canım elimden gelen herşeyi benim oğlumda çok düşkün hep onu düşündüm ama böyle bir ortamda büyümesindense arada babayla sağlıklı zaman geçirmesi onun psikolojisi açısından daha iyi

2 günde bir alıyor bizle zaman geçirmesi de içmeye gitmezse hep bişiler yaparız maddi anlamda asla kısmaz ama sürekli içmekde olduğu için doğruları yanlışlar götürdü.

Aynıyiz. Hemde eve geç gelir ve nerede olduğunu söylemez. En iyi kararı verdin. Bende sanırım eve gelmemesini söyleyeceğim artik

evet canım senin konularını da okudum içki içen adam asla düzelmiyor ben hep onu düşünüyorum şimdi bitmese 10 sene sonra biter

Amin amin inşallah. Bizim adamın ne cuma aksami kaldı ne de cuma namazı. Adam tam bir alkolik oldu çıktı. Senin kararın kesin mi şimdi. Bosanacak misin?

Herseyin fazlasi zarar
Adam icki icip eve gec gelmeyi aliskanlik haline getirmisse duzelmez yapacak birsey yok en dogrusunu yapmissin konu sahibi
Ayni kaderi paylasan her kadin keske bu kadar guclu olsa da adami kapinin onune koysa cunku hak ediyorlar

evet cnım 5 yılım bu şekilde gel gitlerle geçti bittim artık

içiyordum ama benimkide bu kadar abartmıyordu 1 yıldır aşağı yukarı abarttı ay kız seninkiyle benmki arkadaşda beraber mi içiyolar ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…