- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi Aycan111111
evlenirken içtiğini biliyormudunuz bu kadar ???Teşekkür ederim ama tek duam onun geri adım atmaması ve bu işi uzatmaması çünkü yıpranmak istemiyorum.
Sadece özel günlerde içiyordu dedğim gibi 1 yıldır her güne çıktıevlenirken içtiğini biliyormudunuz bu kadar ???
Teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı neyse o olsunDuruşunuzdan ve kararlılığınızdan dolayı tebrik ederim, hakkınızda hayırlısı olsun.
Alkolik bir babanin kizi olarak yazma geregi duydum..
oncelikle verdiginiz karardan dolayi tebrik ederim ve kararinizdan her ne olursa olsun vazgecmeyin derim.
benim annem maalesef sizin kadar erken davranamadi.47yasina kadar cekti bu cileyi.dayagi kufuru yoktu fakat cok bilirim sarhos kafayla tuvalet yerine halinin uzerine isedigini..
her genc kizin ilk hayran oldugu kisi babasidir ben o duyguyu yasamadim,babalik nedir gormedim.zamanlaa beyin uyusmaaya basliyo ve bir sure sonra kendi yaptiklarinin bile farkinda olmuyorlar.tedavi oldu bi sure birakti fakat tekrardan basladi.halbuki cok iyi bi babaydi cok iyi bir esti ne ara bu hale geldi bilmiyorum..
bu alkol yuzunden evini arabasini en onemlisi ailesini kaybetti babam.
ben evlenirken bile yanimda istemedim onu cunku esimin beni istemeye geldigi gun bile ickiliydi.
diyecegim o ki LUTFEN boyle bir babanin yaninda cocuk buyutmeyin.gercekten ruh sagligi diye bisey kalmiyo kendimden biliyorum.mumkun oldugu kadar bi cocugun babasinin o hallerini gormemesi lazim.ben gordugum icin suan babamla gorusmuyorum ve ondan nefret ediyorum[
Çok teşekkür ederim yazınız için bende aynı şeyi düşünüyorum ama zor bir dönem çocuğu alıp gitmesinden çok korkuyorum şimdi bğtğn duygularım sadece endişe üzerine ve dün kalan eşylarımı toplamaya gittim yine heryer içki şişeleri içindeydi çok içim acıdı ama geçmişe baktığımda bir gram sevgi yok içimde
Çok teşekkür ederim yazınız için bende aynı şeyi düşünüyorum ama zor bir dönem çocuğu alıp gitmesinden çok korkuyorum şimdi bğtğn duygularım sadece endişe üzerine ve dün kalan eşylarımı toplamaya gittim yine heryer içki şişeleri içindeydi çok içim acıdı ama geçmişe baktığımda bir gram sevgi yok içimdeAlkolik bir babanin kizi olarak yazma geregi duydum..
oncelikle verdiginiz karardan dolayi tebrik ederim ve kararinizdan her ne olursa olsun vazgecmeyin derim.
benim annem maalesef sizin kadar erken davranamadi.47yasina kadar cekti bu cileyi.dayagi kufuru yoktu fakat cok bilirim sarhos kafayla tuvalet yerine halinin uzerine isedigini..
her genc kizin ilk hayran oldugu kisi babasidir ben o duyguyu yasamadim,babalik nedir gormedim.zamanlaa beyin uyusmaaya basliyo ve bir sure sonra kendi yaptiklarinin bile farkinda olmuyorlar.tedavi oldu bi sure birakti fakat tekrardan basladi.halbuki cok iyi bi babaydi cok iyi bir esti ne ara bu hale geldi bilmiyorum..
bu alkol yuzunden evini arabasini en onemlisi ailesini kaybetti babam.
ben evlenirken bile yanimda istemedim onu cunku esimin beni istemeye geldigi gun bile ickiliydi.
diyecegim o ki LUTFEN boyle bir babanin yaninda cocuk buyutmeyin.gercekten ruh sagligi diye bisey kalmiyo kendimden biliyorum.mumkun oldugu kadar bi cocugun babasinin o hallerini gormemesi lazim.ben gordugum icin suan babamla gorusmuyorum ve ondan nefret ediyorum
Evet dünavukatla görüştük ama hakim boşamaya bilirmiş alkol için 6 ay tedavi al ve öyle gelin diyorumuş genelde başkada elle tutulur veri yok şiddet, küfür, eve bakmama gibiHayırlı Kandiller öncelikle.
Boşanma konusunda kararlıysanız, eşiniz boşanmak istemiyorsa çekişmeli boşanma söz konusu olacak demektir, bu durumda avukat olmadan altından kalkabileceğiniz bir durum değil. Zira karşı tarafın yani eşinizin boşanma söz konusunda avukatı devreye girecek siizn açtığınız boşanma davasına karşı dava açacaktır.Boşanmak için protokol yaptığınızda size maddi manevi hiçbir tazminat ve nafaka talebinde bulunmayacağınıza dair bir madde imzalatabilirler yahut bunu gibi başka taleplerinizin önünü kapamak için madde ekleyebilirler, protokol çekişmeli davalarda mutlaka avukat ile yapılmalıdır. Kaldı ki karşı tarafın avukatı varken siz 1-0 yenik başlayacaksınız. Çocuğunuzun haklarını ve kendi haklarınızı korumak için mutlaka bir avukattan yardım almanızı tavsiye ederim.
Ah canım ah hep sözler bir daha asla içmiycem sadece özel günde yeminler tedavi oldu 20 gün ilaç içti hop sonra ilk ortamda başladı.Bana da hep aynısını diyorlar içsin size ne zararı var, var aile de huzur yok.Ayni kaderi paylasiyoruz bende 6 yillik evliyim 5 yadinda kizim var esim ilk baslarda ozel gunlerde icerdi son 1 senedir okadar cok abartti ki haftada 1 yada 2 gun icmiyodur belki ..ve ayni sizin esiniz beni kisitlamaz maddi anlamada gozu gonlu boldur ama sarhos koca olduktan sonra napim bn madiyati ..bide bunu ese dosta anlatabilsem herkes altinda araban var yedigin onunde yemedigin ardinda diyip duruyor..tedavi deseniz tam baslar 3 gun dayanamaz ne sozler ne yeminler kac defa evi terk ettim duzelicem bilmem ne yine ayni bende bu sene sonunu bekliyorum duzenimi kurup oyle bosanacam hayirlisiyla ..allah yardimcimiz olsun
icki icen insandan bi halt olmaz .les gibi kokup eve gelecek kim bilie gittigi yerlerde hangi kadinlarda oynasiyorlar.icji maalesef butun kotuluklerin anasi .maalesef tr de su gibi iciyorlar ne faydasi var acaba ne bikuyirlar .milletin allaha isyan etmek hosuna gidiyor.tr de artik zivanadan cikti ne din kaldi .ne de imaaaan.evet canım senin konularını da okudum içki içen adam asla düzelmiyor ben hep onu düşünüyorum şimdi bitmese 10 sene sonra biter