• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sonunda uzuyor:) ok mutluyum......ok.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar illaha 1 veya 2 gün kafada kalmasımı lazım.ban yapınca 2 3 saat bekletmeyi düşünüyorum yani bence yeterli olur sizcede yetmez mi bu söylediğim süre.??

valla canım benim saçlarım ince katlı kesim olmasına rağmen bende baya baya bi uzama olmuş ya en basit örneği ben onca şeeler yaptım yağ vs... ama hiçbirinde bukadar belirgin uzama görmedim ... şuda var bir haftada öyle 3-5 cm zor bence max.2cm dir ki benim daha 1hafta olmadı 2.yi yaptım ...dökülmeyi kepeğide azaltıyo...benim saçlarımda bütün bu olumsuzluklara ve bütün negatifliklerin olmasına rağmen bukadar bariz fark olduysa sağlıklı saçta daha farklı olur gibi geliyo...yinede dene ve gör derim...hiçbir zararı yok..sorularınız olursa burdayım arkadaşlar...:icecream:

canım bende verdiğin tarifi kullanmaya başladım, sen kullandıktan sonra etkisini gördünmü? ne kadar sürede ne kadar uzama fark ettin??hihoyyyt ben bide sarımsak kullanıorum şampuanın içine beş diş kaydirigubbakcemile4 öle denilidği gibi hiç bi kokuda bırakmooo saçta,yalnız elma sirkesi ve ısırgan otu cidden fena kokuo ama yıkadıktan sonra mis gibi kokuo saçlarım kızlar ben 3 şeyi bir arada kullanıorum ısırgan otlu karışım,sarmısak ve ısırgan otunu kaynatıp saçımı suyuyla duruluorum daha çok yeni başladım bu arada ama umutluyum :D sadece saçım belirgin şeklilde uzasın istiorum we en kısa zamanda.bütün bunlarda bunun için -tatlicadiarzu-:smiley-cool:

1 veya 2 gün bekletmek gereksz bence ben yatmadan 1- 2 saat önce yapıorum ve yatıorum sabah kalkıncada dedğim gibi yıkıorum alkisalkisalkis bence dedğin kadar bekletsende faydasını görürsüni, ben hergün uygulucam ve sonuçları sizle paylşıcam yalnz daha ilk kullanımda dedğim şeklde 3ü bir arada yani :D inanılmaz parlak yumuşak ve canlı oldu saçlarım fark etmemek imkansz ,walla uzasnda bi benden mutlusu olmıcak, saçlarım omuz hizzamın altında ama ben göğs hizzamın altında istiorum :asigim:

kızlar ben adaçayı ısırgan papatya kekik. hepsini bi taşım kaynattım. ılınınca içine elma sireksini ilave ettim. akşam sıktım. hemen hemen ikigün kaldı. yıkadım. ilk kez yaptım. ama dökülme bariz bişekilde durdu. yalnız sirkeli sirkeli yapış yapış çok zor oluyo ya. evde olsam dayanamaz yıkardım. işte anlamadım nasıl vakit geçti.iki gün dinlendirdim. bu arada muskatıda yapmıştım. dünde onu sürdüm. 5 saatte yıkadım. gerçekten muskatlı karışımın etkisi harika. okadar pahalı saç bakım ürünlerikullandım. böyle bişey görmedim. parlaklık, canlılık, yumuşaklık. harika tekkelimeyle. muskatı 15 günde bir yapmayı düşünüyorum. baya yoğun bi maske.sirkeli karışımıda haftada 2 kez akşamdan yapıp sabaha yıkıcam. bence her gün yapmayın kızlar.birazsaçlarınız kendi halinde kalsın. bir iki gün dinlensin. kaş yapalım derken gözçıkarmayalım dimi amayerimseniben. herkese sevgiler:CüvCüv:

hımm unutmadan. ben yarın saçlarımın resmini koycam kızlar. bide 15 aralıkta resim eklicem. bakalım hep birlikte görelim. neolmuş.:Saruboceq:

Canım ben muskatı yapıyorum.. Muskatı yaptığım ilk günler saçlarıma form gelmişti yumuşaklığıda çok güzeldi ama sanki uzamıyomuş gibiydi.. İlk günler uzamıyor gibi sanırken ortalama 1.5 yada 2 ay sonra saçımda acayip bir uzama oldu. Yani bir anda saçım uzadı belime yaklaştı nasıl anlatsam bilmiyorum çok mutluyum. Daha da fazla çabalamıyorum artık uzamasından yana şu anda sadece sağlıklı kalmaları için yapıyorum ayda bir.. Dilerim herkes istediği saça kavuşur.. :içelim:

Muskat ne ki? Yemeklere konan muskat mı ?

bnde yapcam kuaförün kötü kesimi yüzünden saçlarmı tekrar kestrmek zorunda kaldım ve çokkısa kaldı :( kaç ay geçti cok yavaş uzuo inş ii gelir :S

sinamekiden sonuç alamazsam denicem teşekkürler

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

bu aralar sinamekili tarifi deniyorum sonuç alamazsam bunu denerim

arkadşlar valla size inat gibi olucak yalnış anlamayın ama benim saçlarım küçüklükten beri çok uzun ve çok zor kırılıyor bir gez diplerinden çok az kestirdim hemen 2-3 ay sonra acayip gene uzadı saçlarım ben hep papatya şampuanı ile yıkıyorum saçlarım açık kumral birde bu alman papatyasını deneyince iyice saçlarım çok kuvvetli oldu yani bi sorunum yok zaten ince telli saçlarım var dökülmüyorda :p papatyadan olsa gerek valla saç küsmesi diye bir şey duydum saçlar bir daha uzamıyormuş öyle olunca sizce böyle bir şey varmı?

ben de duymuştum saç küsmesini
ya da saçın belli bir uzama kapasitesi varmış ordan sonra uzamıyormuş falan, uzasa da çok az uzuyormuş

papatya şampuanının saç uzatma etkisi olduğunu bilmiyordum sanırım o etkiyi yarattı sende

elma sirkesini bende denemiştim ama ısırgan otu atmamıştım içine hergün saçlarımı yıkadıktan sonra elma sirkesiyle inceltilmişmiş suyla durulamıştım. işe yaramıştı. ki ben boya röfle derken bayağı yıpratmıştım saçlarımı yanmıştı resmen. kestirmek zorunda kalmıştım. şimdide ısırgan otuyla denicem daha etkili olur belki. ama feci koku yapıyor.

Back