- Konu Sahibi hayalci_35
kızlar illaha 1 veya 2 gün kafada kalmasımı lazım.ban yapınca 2 3 saat bekletmeyi düşünüyorum yani bence yeterli olur sizcede yetmez mi bu söylediğim süre.??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım benim saçlarım ince katlı kesim olmasına rağmen bende baya baya bi uzama olmuş ya en basit örneği ben onca şeeler yaptım yağ vs... ama hiçbirinde bukadar belirgin uzama görmedim ... şuda var bir haftada öyle 3-5 cm zor bence max.2cm dir ki benim daha 1hafta olmadı 2.yi yaptım ...dökülmeyi kepeğide azaltıyo...benim saçlarımda bütün bu olumsuzluklara ve bütün negatifliklerin olmasına rağmen bukadar bariz fark olduysa sağlıklı saçta daha farklı olur gibi geliyo...yinede dene ve gör derim...hiçbir zararı yok..sorularınız olursa burdayım arkadaşlar...:icecream:
Canım ben muskatı yapıyorum.. Muskatı yaptığım ilk günler saçlarıma form gelmişti yumuşaklığıda çok güzeldi ama sanki uzamıyomuş gibiydi.. İlk günler uzamıyor gibi sanırken ortalama 1.5 yada 2 ay sonra saçımda acayip bir uzama oldu. Yani bir anda saçım uzadı belime yaklaştı nasıl anlatsam bilmiyorum çok mutluyum. Daha da fazla çabalamıyorum artık uzamasından yana şu anda sadece sağlıklı kalmaları için yapıyorum ayda bir.. Dilerim herkes istediği saça kavuşur.. :içelim:
bu aralar sinamekili tarifi deniyorum sonuç alamazsam bunu denerim