• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sonunda uzuyor:) ok mutluyum......ok.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elma sırkesının tadı guzel yaa arada ıcerım ben ccook cok faydalı vucudaa

arkadaşlar ben sirkeyle ısırgan otunu yapmaya başladım muskatta yapmak istiyorum nasıl birsey nsl uygulama yapıcaz anlatır mısınız

ya her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten de 3 ayda 5 cm mucize değil baya da yavaş uzamış hatta benim hiçbirsey uygulamadan saçım okdr uzar ztn..bi de elma sirkesiyle durulayın bir daha ki banyoya kdr kalsın diyen arkdaşlar fln kokuyor fena şekilde dışarı çıkıyoruz...sevgilisi olanlar var sirkeli kafayla yanına gittiğimi düşün pis pis iğğğ=)

ben 2.kez yaptım bu sirkeli ısırgan otlu tarifi.. arkadaşlar sürme şunları kafana iğrenç kokuyo falan demeye başladı=D

arkadaşlar uzun ama çokkkkk uzun süren çalışmalarım sonucunda işe yarar bir tarif buldum...ince telli,elektriklenen saçlarımdan nefret ediyodum..üstelik kendim röfle yapmaya kalkışırkene yaktım tam da uzatmış derken kestirmek zorunda kaldım...umudumu yitirmiştim çok yavaş uzuyodu saçlarım taaki bugüne kadar :) neler yapmadımkii muskat turplu su yağ karışımları çiçekler böcekler terapiler......en sonunda 3gün önce bir tarif denedim ve o günden beri yıpranmış olan saçlarım dalgalarına ahenkine kawuştu...çok uzattın dediğinizi duyar gibiyim ama okdar mutluyumkii..neyse tarifimiz şöyle cezveye göz kararı yani yaklaşık 2 çay bardağı elma sirkesi koyuyoruz tam kaynama derecesinde şööle hafif fokurdar gibi olduğunda yine göz kararı yaklaşık 2 yemek kaşığı ısırgan otu atıyoruz hemen ateşten alıp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyoruz sonra onu süzüp ağzı sıpreyli bi şişeye boşaltıp saç diplerimize sıkıp iyice yediriyoruz durulamıyoruz ...biraz kokuyo hatta baya kokuyo ama ben evde olduğum bi gün denedim 2 gün saçımda kaldı sonra pantene le yıkadım saçlarımı siz isterseniz akşam yapın sabah yıkayın...bide ben önceden adaçayı papatya ısırgan otu kekik li su yapmıştım saçlarıma onu sıkıyodum o sudan az bişey kalmıştı bu karışımı onun üzerine boşalttım...haftada birde mutlaka yağ karışımı muskat vs yapıyorum ama arkadaşlar gerçekten ben hiç bukadar uzadığını hissetmemiştim saçlarımın bi mucize gibi deneyin ve görün derim...herkese mutlu haftasonları hihoyyyt

senin verdigin tarif icin tsk ediyorum bugün yaptim ama canim bilmiyorum benim aldigim elma sirkesi mi böyle yoksa senindemi öyle ya canim benim aldigim elma sirkesi dayanilamayacak kadar kötü kokuyor inan midem kalkti ve ben hemsire olarak calisiyorum öyle kolay midem kalkmaz insanlar istigfra ederken yada altlarini temizlerken hic rahatsiz olmam ama bu koku bayagi evi sardi abim geciyor bu ne kokusu kardesim geciyor bu ne hepsi odaya kaciyor artik o derece yani balkon acik gitmiyor kokusu ve gercekten kötü sacima uygulayacagim ama birdaha asla yapamam etkisi süper olsa bile ama yinede sagol kendine iyi bak

ya elma sırkesı super kokar :) ben seferım ve her salatada felan kullanırım elma sırkesını de.ısırganla karısınca belkkı ıgrenc olmus olabılır.bence varya evde kımse yokken yap bunu.ben öle yapıom bı zamana denk getırıom sarımsak yaptım kımse yokken,gelınce bu ne koku dedıler yedım dedım,cok taze galıba kokusu baya sardı dedım :)
sacıma yaptım desem yanıma yaklasmazlar :p

ya arkadaslar kokusu gercekten cok kötü inanin artik dayanilmaycak kadar sizde bukadar etki yoksa ben cok agir elma sirkesini almisim o zaman aticam birdaha yapmiyacagim birde bana yardim edin ya inanin 4 sefer sampuanla yikadim kokusu gitmiyor ya neyyapicam ya elma sirkesinin iki cesitlimisi var ya ben almanyada bir marktten aldim yemek icin kullaniliyor elma dan 10 % sirke varmis sizinkisi kesin daha düsük miktardadir he birde cezvedende kokusu gitmedi camasir suyuna koydum yine cikmadi evin kokusu bayagi gitti gecede acik biraktim ama sacim dan kokusu hala gitmedi anneanneme söyledim gül suyunu dök dedi döktüm daha beter oldu durmadan yikiyorum insallah gider kuzenim bile öperken bu koku ne dedi sacim o derece koktu yardiminizi bekliyorum bu abartili degil gercek

kesin almanyanin ver türkiyenin elma sirkesi degisiktir kesin ondandir artik neyyapim geldi basima cekicem mecbur ama kokusu gittigi an haber verecegim

Son düzenleme:
Güzel bir tarişfe benziyor canım, ama ben şimdi turplu su denemeyi düşünüyorum.. İkisini birlikte uygulayabiliyor muyuz..

Bildiğim kadarıyla elma sirkesi kaynatılmaz zaten işlenmiş bir şeydir.. Böyle şeyler kaynadığında içindeki asit dengesi bozulmazmı.. Bence formülü şu şekilde yapın suyu kaynatın sonra ocaktan alıp içine ısırgan otu koyun ılınınca içine elma sirkesi koyun böylece kötü kokmaz..
Elma sirkesini kaynatmayın, içindeki asit boğaz ve burnunuzu yakabilir.. Ben sirkeyi ayrıca kireç çözücü olarakta kullanıyorum :S

selam millet bişey sorucam...şimdi bu karışımları her günmü sürücez saçımıza ve sonra yıkayacakmıyız saçı bide hayalci_35 arkadaşım yazdığın o elma sirkeli tarife ben ısırgan otu yerine ısırgan yaprağı koysam olurmu...

Isırgan otu ve yaprağı zaten aynı değilmiydi CADIARZU

Bildiğim kadarıyla elma sirkesi kaynatılmaz zaten işlenmiş bir şeydir.. Böyle şeyler kaynadığında içindeki asit dengesi bozulmazmı.. Bence formülü şu şekilde yapın suyu kaynatın sonra ocaktan alıp içine ısırgan otu koyun ılınınca içine elma sirkesi koyun böylece kötü kokmaz..
Elma sirkesini kaynatmayın, içindeki asit boğaz ve burnunuzu yakabilir.. Ben sirkeyi ayrıca kireç çözücü olarakta kullanıyorum :S

ya bencede zaten dedigin gibi yakti bogazida mutfaga girilemedi kokusu yüzünden sacimdanda dogru dürüst gitmedi vallah birdaha yapmam kendinizé iyi bakin
opuyorumnanaktan

ben bunu yapmak istiyorum yarın deniyeceğim ama saçım boyalı boyasına zara verir mi?

arkadaşlar öncelikle daha dün kardeşim senin saçın ne kadar uzamış dedi okdar mutlu oldumki :) ama benim problemim birde ince telli olması :( onun kolay kolay bi çözümü yok ... neyse gelelim konumuza ben ısırgan otunu aktardan aldım istnbuldan...papatyalı adaçaylı kekikli suyuda kafama göre yaptım yani göz kararı kekik en az adaçayı orta papatya ve ısırgan fazla ...çünkü adaçayının fazlası zarar diye biliorum ...suyumu yaptım dinlendirdim kavanoza koydum kullanıcağım zaman fısfıslı şişeme doldurup masajla kullanıyorum...muskat da gerçekten sanki uzatmıyomuş gibi geldi bana ama bilemiorum belki arkadaşım senin dedğin gibi sonradan etkisini gösterir amaaaannn yeterki uzasınlar düğün yaklaştı erkek gibi saçlarla gelin olmak istemiom ...neyse canlarım istediğinizi sorabilirsinz girdiğimde cevaplarım ..kendinze ii bakınn...öptmmm Şeniz

bunu hergün mü yapıcaz bide 1 ayda ne kadar uzar ki ? simdiden saol lütfen en kısa zamanda cevp ver benim saclarm cok kısa mafoldumben

bende bu ısırganlı sirkeli karışımı haftada 1 vea 2 defa yapıyorum 3.kez yaptım dn biraz kötü kokuyor ama belime kdr uzattığım saçlarımı kırıklar yüzünden omuzuma kadar kestrdim şimdide gayret ettki uzasın...

=(1 ayda kaç cnm uzar sence ?

ben bunun yanı sıra çam esansı ve badem yağıda yapıyorum haftada 1 defa
bide arada bi yumurta zeytinyağı yapıyorum 2 saat bekletip yıkıyorum bakıma 11.09.09 da başladım henüz pek uzama olmadı ... ben farketmiyorum yada ama kısa bir süre oldu ... umarım uzar çok uzasın istiyorum :(

bende ıssırgan otunu demledım.soguduktan sonra fısfıs sıseye koydum her gece yatarken sac dıplerıme sıktım ve sacım uzamaya basladı coookkk mutluyum (= sac kesımım kotuydu duzeldı =)))))

bende ıssırgan otunu demledım.soguduktan sonra fısfıs sıseye koydum her gece yatarken sac dıplerıme sıktım ve sacım uzamaya basladı coookkk mutluyum (= sac kesımım kotuydu duzeldı =)))))

ne kadar sürede kaç cm uzuyor canım saçların?

3 veya 4 haftada uzuyo benımkı baya uzadı

Back