Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar uzun ama çokkkkk uzun süren çalışmalarım sonucunda işe yarar bir tarif buldum...ince telli,elektriklenen saçlarımdan nefret ediyodum..üstelik kendim röfle yapmaya kalkışırkene yaktım tam da uzatmış derken kestirmek zorunda kaldım...umudumu yitirmiştim çok yavaş uzuyodu saçlarım taaki bugüne kadar :) neler yapmadımkii muskat turplu su yağ karışımları çiçekler böcekler terapiler......en sonunda 3gün önce bir tarif denedim ve o günden beri yıpranmış olan saçlarım dalgalarına ahenkine kawuştu...çok uzattın dediğinizi duyar gibiyim ama okdar mutluyumkii..neyse tarifimiz şöyle cezveye göz kararı yani yaklaşık 2 çay bardağı elma sirkesi koyuyoruz tam kaynama derecesinde şööle hafif fokurdar gibi olduğunda yine göz kararı yaklaşık 2 yemek kaşığı ısırgan otu atıyoruz hemen ateşten alıp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyoruz sonra onu süzüp ağzı sıpreyli bi şişeye boşaltıp saç diplerimize sıkıp iyice yediriyoruz durulamıyoruz ...biraz kokuyo hatta baya kokuyo ama ben evde olduğum bi gün denedim 2 gün saçımda kaldı sonra pantene le yıkadım saçlarımı siz isterseniz akşam yapın sabah yıkayın...bide ben önceden adaçayı papatya ısırgan otu kekik li su yapmıştım saçlarıma onu sıkıyodum o sudan az bişey kalmıştı bu karışımı onun üzerine boşalttım...haftada birde mutlaka yağ karışımı muskat vs yapıyorum ama arkadaşlar gerçekten ben hiç bukadar uzadığını hissetmemiştim saçlarımın bi mucize gibi deneyin ve görün derim...herkese mutlu haftasonları hihoyyyt
selam millet bişey sorucam...şimdi bu karışımları her günmü sürücez saçımıza ve sonra yıkayacakmıyız saçı bide hayalci_35 arkadaşım yazdığın o elma sirkeli tarife ben ısırgan otu yerine ısırgan yaprağı koysam olurmu...
Bildiğim kadarıyla elma sirkesi kaynatılmaz zaten işlenmiş bir şeydir.. Böyle şeyler kaynadığında içindeki asit dengesi bozulmazmı.. Bence formülü şu şekilde yapın suyu kaynatın sonra ocaktan alıp içine ısırgan otu koyun ılınınca içine elma sirkesi koyun böylece kötü kokmaz..
Elma sirkesini kaynatmayın, içindeki asit boğaz ve burnunuzu yakabilir.. Ben sirkeyi ayrıca kireç çözücü olarakta kullanıyorum :S
arkadaşlar öncelikle daha dün kardeşim senin saçın ne kadar uzamış dedi okdar mutlu oldumki :) ama benim problemim birde ince telli olması onun kolay kolay bi çözümü yok ... neyse gelelim konumuza ben ısırgan otunu aktardan aldım istnbuldan...papatyalı adaçaylı kekikli suyuda kafama göre yaptım yani göz kararı kekik en az adaçayı orta papatya ve ısırgan fazla ...çünkü adaçayının fazlası zarar diye biliorum ...suyumu yaptım dinlendirdim kavanoza koydum kullanıcağım zaman fısfıslı şişeme doldurup masajla kullanıyorum...muskat da gerçekten sanki uzatmıyomuş gibi geldi bana ama bilemiorum belki arkadaşım senin dedğin gibi sonradan etkisini gösterir amaaaannn yeterki uzasınlar düğün yaklaştı erkek gibi saçlarla gelin olmak istemiom ...neyse canlarım istediğinizi sorabilirsinz girdiğimde cevaplarım ..kendinze ii bakınn...öptmmm Şeniz
bende ıssırgan otunu demledım.soguduktan sonra fısfıs sıseye koydum her gece yatarken sac dıplerıme sıktım ve sacım uzamaya basladı coookkk mutluyum (= sac kesımım kotuydu duzeldı =)))))