• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sonunda uzuyor:) ok mutluyum......ok.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muskatı almak için sorum dün aktara.. gaz için kullanılır dedi. saç için kullanıldığını duymamış.. onlar makinede çekiyolarmış zaten ince ince.. orada müşteri bi kadın vardı o sırada.. dedi bunu yağla saçına sürsen nasıl temizlicen sonra saçından.. kum gibi bişi olmuş. neyse bende ısırgan aldım.. onu denicem bakalım.

ya bende yapmak istiyorum ama pek anlamadim...
gene tarifi yazarisinnn lutfennn..??? :çok üzgünüm:

Arkadaşlar muskatın haftada 1 yapılmasının nedeni saçı zaten çok yağlı olan kişilerin fazla sıkıntı çekmemesi. Ama ben hiç sıkıntı çekmedim çok fazla şikayette olmadı. Otlu karışım olmadığından çok sık yapmaya gerek yok yani.. Ayrıca muskat kan dolaşımını hızlandıran bir etkiye sahip. Muskat çok bilinen ve bulunan birşey olmadığı için çoğu aktarda faydalarını bilmez.. Ama anneannemler ve onun yaşındakiler böyle şeyleri kullanmışlar saçlarında şüpheniz olmasın.. 15 günde bir bu tarifi ve diğer günlerde Hayalci arkadaşımızın tarifini deneyebilirsiniz..
NOT: musaktları rendelemeye uğraşmayın havanda biraz ezip rondoya atın karanfil ve zeytinyağıyla..
Bir arkadaşımız saçtan ayıklanmaz demiş öyle birşey yok, hiç böyle bir şikayet gelmedi.. Bu konu aklınıza takılmasın...

Son düzenleme:
mrblar arkadaşlar...tarif güzele benzio bnde denemek isterim ama bu ısırganın suyuyla durulamıştım daha önce saçlarımı felaket kurutmuştu sirkeyle kullanılınca kurma felan yapıomu?bide saçta çok yada az beklemesinin zararı olurmuki?cevapları beklom:)

hımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün formüller için çok teşekkür edrim allah razı olsun.nasıl bi iyilk yaptığınızı anlatamammm..:teytey:

ben deniycem bunun. bu hafta sonu cıkayım ısırgan otu alıyım aktardan..bir de yılan yağı alıcam.gelişmeleri yazarım.

selam millet bişey sorucam...şimdi bu karışımları her günmü sürücez saçımıza ve sonra yıkayacakmıyız saçı bide hayalci_35 arkadaşım yazdığın o elma sirkeli tarife ben ısırgan otu yerine ısırgan yaprağı koysam olurmu...

ya arkadaşlar bende muskatın ne oldugunu anlamadım biri aydınlatabilirmi??

kısa bilgi vermek istiyorum..öncelikle küçük bir tencereye 3 bardak kadar su onun içinede 1 kahve fincanı elma sirkesi boşaltıp kaynatın..hemen sonra bir avuç ısırgan otunu üzerine koyup demlenmeye bırakın..banyodan sonra bu karışım ile durulayın...öylce kalsın taki bir dahaki banyonuza kadar...denedim 3 ay kadar saçlarım 5 cm uzadı..haftada bir kez yeterli

:1shok:
kısa bilgi vermek istiyorum..öncelikle küçük bir tencereye 3 bardak kadar su onun içinede 1 kahve fincanı elma sirkesi boşaltıp kaynatın..hemen sonra bir avuç ısırgan otunu üzerine koyup demlenmeye bırakın..banyodan sonra bu karışım ile durulayın...öylce kalsın taki bir dahaki banyonuza kadar...denedim 3 ay kadar saçlarım 5 cm uzadı..haftada bir kez yeterli
ya iide 3 ayda 5 cm zaten uzarki mucize nerde

o degilde yaptigim turp, havuc, susam yagi formulunden sonra elma sirkesiyle durulucam.. oda extradan uzatirsa sansima.. ama ben parlaklik versin diye surucektim

Bu arada bi kasik iciyim dedim saglikli diye, bu ne be yakti bogazimi.. ama devam ;)

Back