• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sonunda uzuyor:) ok mutluyum......ok.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yaptım bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum 4 aylık uzama sürsi 3haftaya düştü diyebilirim

aynı dert bendede var.saçlarım çok düz ve ince telli.çok geç uzuyor.denemedigim şey kalmadı.yaglar.şampuanlar ama yine aynı.bide bunu deneyecem,inşallah işe yarar:bbo:

çok iyi ya ben de denedim ama 3-4 kere yapıp bıraktım
sabredemiyorum ki şöyle 2 ay düzenli yapsam...

muskatı bende hazırladım beklemede inşallah faydası olur :) saçıma yine forumda okuduğum yag karışımını yapıyorum yağlardan olsa gerek sertleşmişti muskatıda hem yumuşatması hemde uzaması için deneyeceğim. ama normal yaptığım karışımın dökülmesine faydası oldu 3 haftadır yapıyorum bayağı farketti. ama uzamasında daha farkedilir bişi yok. umarım işe yarar

valla canım benim saçlarım ince katlı kesim olmasına rağmen bende baya baya bi uzama olmuş ya en basit örneği ben onca şeeler yaptım yağ vs... ama hiçbirinde bukadar belirgin uzama görmedim ... şuda var bir haftada öyle 3-5 cm zor bence max.2cm dir ki benim daha 1hafta olmadı 2.yi yaptım ...dökülmeyi kepeğide azaltıyo...benim saçlarımda bütün bu olumsuzluklara ve bütün negatifliklerin olmasına rağmen bukadar bariz fark olduysa sağlıklı saçta daha farklı olur gibi geliyo...yinede dene ve gör derim...hiçbir zararı yok..sorularınız olursa burdayım arkadaşlar...:icecream:

cok sacma bence psikolojik olarak uzadigini dusunuyorsun

şisede durunce bıraz kokuyo ya:bbo:
ama napcan sac ıcın katlanıyom :dance:

yahu ne garip ben uzamasından şikayetçiyim dip boya dayanmıyor ya bıktım valla .....kafamçokkarıştı

bende yaptım bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum 4 aylık uzama sürsi 3haftaya düştü diyebilirim

canım hangi karışımı yaptın saçın böyle uzadı.ayrıca saçın ne renk ben sarı saçlıyım ısırgan saçımı yeşertmesin sonra

arkadaşlar muskatın tam olarak tarfini verebilir misinz?saçta ne kadar beklemesi lazm oranları ne ?çok acil uzaması lazm saçlarımın:S:Sve hiç uzamıyor.yılan yağını yapıodum o uzattı sonra durdu...acil yardımınıza ihtiyacım war bunalıma girmk üzereyimmmmmmmmmmmmmm.......

Bugün büyük bir merakla gidip aldım. Senin kaldı diye üstüne eklediğin karışımdan da yaptım. Sonra 2 sini birleştirdim. Yarım litre kadar çıktı. Bana 2-3 kullanımlık yeter diye düşünüyorum. Muskatı da aldım. 3 gün beklemesi gerekiyormuş. Hazırladım. Bir bekletmesi kaldı. 3 gün sonra da muskatı deniycem. Entele ile mutlu olamadım. İnş. bu işe yarar =( Paylaşımın için tşk. Ler

3-4 adet muskat (küçücük hindistan cevizi gbi bişey.) Tanesi 25 kuruş hatta. Kendim aldım. Bilyorum.
Havanda dövmek sert olduğu için çok uğraştırıyo. Rendelemek en iyisi. ıri taneli olanlardan alırsanız rendelemesi kolay olur. Zeytinyağı,(Tam ölçüsünü bilmiyorum ama ben 2 çay bardağı olarak yaptım) bir tutam karanfil ve rendelediğiniz muskatı rondodan geçirip, 3 gece güneş görmeyen bir yerde bekletiyorsunuz. Ve ben şuan büyük bir heyecanla bekleme aşamasındayım. Denedikten sonra gözlemlerimi yazarım. ıyi gnler :):)

arkadaşlar MUSTAKI nedir?benim saçları hemen uzatmam gerek...mafoldumben

3 günde bir ara ile muskat, turplu su ve bu karışımı uyguluyorum. Daha çok yeniyim.. Saçlarımda çok hoşuma giden bir yumuşaklık oluştu. Başlayalı daha 1 hafta olduğu için bir uzama görmem imkansız tabi. Ama Büyük bir merakla bekliyorum.. :) İnş. uzar..

3 günde bir ara ile muskat, turplu su ve bu karışımı uyguluyorum. Daha çok yeniyim.. Saçlarımda çok hoşuma giden bir yumuşaklık oluştu. Başlayalı daha 1 hafta olduğu için bir uzama görmem imkansız tabi. Ama Büyük bir merakla bekliyorum.. :) İnş. uzar..

peki saçlarında dökülme filan oldumu :çok üzgünüm:

Back