- Konu Sahibi hayalci_35
3 veya 4 haftada uzuyo benımkı baya uzadı
3-4 haftada uzadı da kaç cm uzadı?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 veya 4 haftada uzuyo benımkı baya uzadı
valla canım benim saçlarım ince katlı kesim olmasına rağmen bende baya baya bi uzama olmuş ya en basit örneği ben onca şeeler yaptım yağ vs... ama hiçbirinde bukadar belirgin uzama görmedim ... şuda var bir haftada öyle 3-5 cm zor bence max.2cm dir ki benim daha 1hafta olmadı 2.yi yaptım ...dökülmeyi kepeğide azaltıyo...benim saçlarımda bütün bu olumsuzluklara ve bütün negatifliklerin olmasına rağmen bukadar bariz fark olduysa sağlıklı saçta daha farklı olur gibi geliyo...yinede dene ve gör derim...hiçbir zararı yok..sorularınız olursa burdayım arkadaşlar...:icecream:
bende yaptım bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum 4 aylık uzama sürsi 3haftaya düştü diyebilirim
:1shok:
ya iide 3 ayda 5 cm zaten uzarki mucize nerde
3 günde bir ara ile muskat, turplu su ve bu karışımı uyguluyorum. Daha çok yeniyim.. Saçlarımda çok hoşuma giden bir yumuşaklık oluştu. Başlayalı daha 1 hafta olduğu için bir uzama görmem imkansız tabi. Ama Büyük bir merakla bekliyorum.. :) İnş. uzar..