Saç Uzatma Yöntemleri Sonunda uzuyor:) ok mutluyum......ok.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayalci_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayalci_35

Ziyaretçi
arkadaşlar uzun ama çokkkkk uzun süren çalışmalarım sonucunda işe yarar bir tarif buldum...ince telli,elektriklenen saçlarımdan nefret ediyodum..üstelik kendim röfle yapmaya kalkışırkene yaktım tam da uzatmış derken kestirmek zorunda kaldım...umudumu yitirmiştim çok yavaş uzuyodu saçlarım taaki bugüne kadar :) neler yapmadımkii muskat turplu su yağ karışımları çiçekler böcekler terapiler......en sonunda 3gün önce bir tarif denedim ve o günden beri yıpranmış olan saçlarım dalgalarına ahenkine kawuştu...çok uzattın dediğinizi duyar gibiyim ama okdar mutluyumkii..neyse tarifimiz şöyle cezveye göz kararı yani yaklaşık 2 çay bardağı elma sirkesi koyuyoruz tam kaynama derecesinde şööle hafif fokurdar gibi olduğunda yine göz kararı yaklaşık 2 yemek kaşığı ısırgan otu atıyoruz hemen ateşten alıp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyoruz sonra onu süzüp ağzı sıpreyli bi şişeye boşaltıp saç diplerimize sıkıp iyice yediriyoruz durulamıyoruz ...biraz kokuyo hatta baya kokuyo ama ben evde olduğum bi gün denedim 2 gün saçımda kaldı sonra pantene le yıkadım saçlarımı siz isterseniz akşam yapın sabah yıkayın...bide ben önceden adaçayı papatya ısırgan otu kekik li su yapmıştım saçlarıma onu sıkıyodum o sudan az bişey kalmıştı bu karışımı onun üzerine boşalttım...haftada birde mutlaka yağ karışımı muskat vs yapıyorum ama arkadaşlar gerçekten ben hiç bukadar uzadığını hissetmemiştim saçlarımın bi mucize gibi deneyin ve görün derim...herkese mutlu haftasonları hihoyyyt

ben kesin deniycem saçlarım uzuyo ama çok geç uzuo bnm kestirmek isdediğim bi şekil var onun içinde saçlarımın blimde olması lazım 1 haftada ne kadr uzamıştır tahminen ?

valla canım benim saçlarım ince katlı kesim olmasına rağmen bende baya baya bi uzama olmuş ya en basit örneği ben onca şeeler yaptım yağ vs... ama hiçbirinde bukadar belirgin uzama görmedim ... şuda var bir haftada öyle 3-5 cm zor bence max.2cm dir ki benim daha 1hafta olmadı 2.yi yaptım ...dökülmeyi kepeğide azaltıyo...benim saçlarımda bütün bu olumsuzluklara ve bütün negatifliklerin olmasına rağmen bukadar bariz fark olduysa sağlıklı saçta daha farklı olur gibi geliyo...yinede dene ve gör derim...hiçbir zararı yok..sorularınız olursa burdayım arkadaşlar...:icecream:

Canım ben muskatı yapıyorum.. Muskatı yaptığım ilk günler saçlarıma form gelmişti yumuşaklığıda çok güzeldi ama sanki uzamıyomuş gibiydi.. İlk günler uzamıyor gibi sanırken ortalama 1.5 yada 2 ay sonra saçımda acayip bir uzama oldu. Yani bir anda saçım uzadı belime yaklaştı nasıl anlatsam bilmiyorum çok mutluyum. Daha da fazla çabalamıyorum artık uzamasından yana şu anda sadece sağlıklı kalmaları için yapıyorum ayda bir.. Dilerim herkes istediği saça kavuşur.. :içelim:

adaçayı papatya ısırgan otlu ve kekikli suyu nasıl yapmıştın arkadaşım? Bence sadece elma sirkesiyle ısırgan değil bu karışım da etkilemiştir

canım coook sevındım senın adına.ınsallah bızde de etkısını gösterırr..

canım ya uzamaya ne zaman kac gun hfta sonra basladı ???
okudum ama sanırım es gectım

arkadaşlar öncelikle daha dün kardeşim senin saçın ne kadar uzamış dedi okdar mutlu oldumki :) ama benim problemim birde ince telli olması onun kolay kolay bi çözümü yok ... neyse gelelim konumuza ben ısırgan otunu aktardan aldım istnbuldan...papatyalı adaçaylı kekikli suyuda kafama göre yaptım yani göz kararı kekik en az adaçayı orta papatya ve ısırgan fazla ...çünkü adaçayının fazlası zarar diye biliorum ...suyumu yaptım dinlendirdim kavanoza koydum kullanıcağım zaman fısfıslı şişeme doldurup masajla kullanıyorum...muskat da gerçekten sanki uzatmıyomuş gibi geldi bana ama bilemiorum belki arkadaşım senin dedğin gibi sonradan etkisini gösterir amaaaannn yeterki uzasınlar düğün yaklaştı erkek gibi saçlarla gelin olmak istemiom ...neyse canlarım istediğinizi sorabilirsinz girdiğimde cevaplarım ..kendinze ii bakınn...öptmmm Şeniz

benim anlayamadım şu elma sirkesi ile ısırgan otu mu yapıyoru sadece yoksa bunları yapıp üstüne bide papatya kekik ada cayı da mı ekliyoruz yoksa sedece ısıganla elma sirkesi canımb biraz detaylı yazarmısın ayıp olmazsa :)bende kesin ayıpıcamda

o kadar sirke sac diplerini kasindirmadi mi acitmadi mi sac derini kizariklik falan olmadi mi?

biliyorum çok soru sordum ama muskat ayrı bi tarif mi o nasıl yapılıyor yoksa bu karışımların içinde mi yapıyosun

elma sirkesiyle ısırgan otunu bir yapıyoruz + papatya kekik adaçayı yapmak istiosanız onları bir kaynatıyoruz...sirke saçlarımı kaşındırmadı aksine kepeğimi azalttı + muskat karışımınıda catgirl arkadışımızdan öğrendim forumdan var takip edebilirsiniz arkadaşlar...biraz canım sıkkın kusuruma bakmayın öyle ayrıntılı yazamadım..herkese iyi günler..

muskat nedir yahuuu bi tarif ediverin.

arkadaşım aktardan 2 adet muskat alıyosun,muskat çok küçük hindistan cevizi...sonra onları rendeliyosun biraz değil baya bi zor oluyo çünkü çok sert ama değiyo sonucuna :) neysem sonra rendelediğin muskatları göz kararı ölçüde saf zeytinyağıyla karıştırıyosun cam bir kavanozda güneş görmeyen oda sıcaklığında 3 gün bekletiyosun ve saç diplerine masaj yaparak uyguluyosun kokusu bence çok güzel ve saçları yumuşacık yapıyo ama ayda bir yada enfazla 15 günde bir kullanılmalı etkili bir bakım denenmiştir :dance: burdanda catgirle teşekkürler alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

teşekkürler tarif için, yapımı gayet basit görünmüyor.. fazla malzemeli ve zor tariflerdan kaçınıyorum. turp mevsimi bittiğinden yeni ve sağlam bir tarif arayışında herkes..

15 günde bir bu muskatı deneyelim. haftasonları da sirkeli ısırganotu tarifini deneyeyim..
bir ay sonra sonuçları paylaşacağım..

arkadaslar bu muskatın faydası neydı pardon ??
bıde neden 15gunde 1? cok mu etkılı yada zararlı mı kı _??*

bu konuyla ilgili sorum daha olacak. bu hazırladığım kavanozda ki karışım tek seferlik mi? karışım posası ile mi sürülüyor.. ne kadar süre tutayım saçımda? strechleme, poşetleme, saç kurutma ile kurutma evreleri varmı tarifin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…