H
hayalci_35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayalci_35
arkadaşlar uzun ama çokkkkk uzun süren çalışmalarım sonucunda işe yarar bir tarif buldum...ince telli,elektriklenen saçlarımdan nefret ediyodum..üstelik kendim röfle yapmaya kalkışırkene yaktım tam da uzatmış derken kestirmek zorunda kaldım...umudumu yitirmiştim çok yavaş uzuyodu saçlarım taaki bugüne kadar :) neler yapmadımkii muskat turplu su yağ karışımları çiçekler böcekler terapiler......en sonunda 3gün önce bir tarif denedim ve o günden beri yıpranmış olan saçlarım dalgalarına ahenkine kawuştu...çok uzattın dediğinizi duyar gibiyim ama okdar mutluyumkii..neyse tarifimiz şöyle cezveye göz kararı yani yaklaşık 2 çay bardağı elma sirkesi koyuyoruz tam kaynama derecesinde şööle hafif fokurdar gibi olduğunda yine göz kararı yaklaşık 2 yemek kaşığı ısırgan otu atıyoruz hemen ateşten alıp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyoruz sonra onu süzüp ağzı sıpreyli bi şişeye boşaltıp saç diplerimize sıkıp iyice yediriyoruz durulamıyoruz ...biraz kokuyo hatta baya kokuyo ama ben evde olduğum bi gün denedim 2 gün saçımda kaldı sonra pantene le yıkadım saçlarımı siz isterseniz akşam yapın sabah yıkayın...bide ben önceden adaçayı papatya ısırgan otu kekik li su yapmıştım saçlarıma onu sıkıyodum o sudan az bişey kalmıştı bu karışımı onun üzerine boşalttım...haftada birde mutlaka yağ karışımı muskat vs yapıyorum ama arkadaşlar gerçekten ben hiç bukadar uzadığını hissetmemiştim saçlarımın bi mucize gibi deneyin ve görün derim...herkese mutlu haftasonları hihoyyyt